Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-04-29 09:20:27

Erika az FSH és a lh magas a többi nem ! A méh pempot mind a ketten szedni fogjuk bár mikor legutóbb szedtem akkor csak én szedtem és akkor is sikerült . Most a dhea-t endrokinologus és a nogyogysz is mondta hogy szedjem 6-8 hétig ! Köszönőm a tanácsokat hasznosak !
Málna27
2019-04-29 09:12:08

Jó reggelt! :)

Anett: Annyira izgulok érted, munkába menet eszembe is jutottál!! Nagyon-nagyon szorítunk!!

Én ma ismét tartom az utóbbi időben jól megszokott hőt.
Mit gondoltok? Ha történik beágyazódás, akkor picit le kellene esnie majd újra vissza, nem?

Mindenkinek szép napot!
erikasz
2019-04-29 07:37:35

Angyal :De jó ....igy tökéletes !:D
Lehet ez a ciklus lesz a nyerő számodra ...mivel csúcs a leesés nagy ovu közeleg és legalább később mint a cikl. 4. napja !

Szép napot nektek !:D

Zsuzsa :Olyan kíváncsi voltam a hődre ma ...de majd délután ...megyek dolgozni !
Angyal88
2019-04-29 07:19:40

Lion mindenki válasza fontos nekem függetlenül attól, hogy kitől kérdeztem!! :)
Igazából nekem az a fura, hogy amióta mérek (6 hó) még sosem volt 2 ilyen leesés a ciklusomban.
TEdit87
2019-04-29 07:11:00

Jó reggelt mindenkinek! Ma így állunk. Menstruációnak továbbra sincs jele, tiszta, vizes váladék van. Melleim kevésbé fájnak, mint tegnap, de maradt érzékeny. Még nem teszteltem továbbra sem. Tele vagyok izgalommal... nagyon nehezemre esik másra gondolni, pedig tudom nem kellene ezen stresszelni, hogy vajon holnap mi lesz.
erikasz
2019-04-29 06:58:13

Meliko :Nem vagyok én szaki :)
Figyelmeztetni akarlak ....a méhpempőt szeded ...azt a férjednek is javasolt együtt szedése !
De, amit írtál attól a gyógyszertől óvlak ,a vérképedet a multkor ugy emlékszem ...azzal volt baj magas a teszteorid szint .... ez a gyógyszer emeli ...szerinted akkor jó !?
Te tudod ,a te tested !
A multkor írtam ....
Ne szedd a barátcserjét a cickafarkal jól emlékszem ...
Te azt mondtad a természetgyógyász ajánlotta igy ....baj lett belőle ugye ?
Megjött nagyon korán a menszi.....ez azért volt mert a barátcserje vísszaszorítja a teszteorit szintet egyensúlyban tartja a két hormont az ösztrogént és a progeszteront ...de viszont a cickafark ösztrogén szintet növeli és peteérésre serkenti a szervezetet ! Itt ugy meg zavartad a ciklusod leesett a hőd és véreztél ! Isteni szerencse hogy ilyen szépen helyre jött a ciklusod !
Ne tedd tönkre én ezt javaslom .....de nem muszáj megfogadni a tanácsom én csak egy varrónő vagyok !

Lion :Nagyon sajnálom !:(
Mennyi szokott lenni a lutelárisod ?....mert most a 12 .nél tartól .

Anett : Nagyon jó ....nem kiabálom én sem el ...csak halkan....ott van valaki !:D
.... érzéseidből gondolom !

Angyal :Beírhatod ,meg volt a 5 óra alvás ,ahogy Lion is irta ,már legalább csökkent a hőd menszi után !:)

Én ma igy :)
Berakta az ovut megint hát remélem , én is erre a napra gondolok ,lassan csak megindul az a progi !
Anett8601
2019-04-29 06:45:06

Jó reggelt lányok!
Erikasz én már nem merek már írni se ide,még a végén elkiabálom...A mai hőm 37 és nem jött meg.tegnap este pedig azt hittem majd éjjel még fog,mert volt egy kicsi barna folyás.érzésre még mindig olyan mint a menzesz görcs.már nem tudom mit higgyek.tegnapi adatom töröltem,mert fel keltem.igy néz ki ma.
Lion86
2019-04-29 06:01:34

Angyal, tudom nem tőlem kérdezted, de 5 óra folyamatos alvás után már beírhatod. Valamelyik nap is jó korán mértem és magas volt.
Lion86
2019-04-29 05:58:13

Jó reggelt!
Még nem jött meg, de nagyon úgy fest, hogy meg fog. A cicim irgalmatlanul fáj.
Angyal88
2019-04-29 05:32:38

Jó reggelt mindenkinek!

Erikasz: Beírjam vagy ne? A párom miatt megint össze- vissza kelek és ma sajna megint 4kor keltem ráadásul csak 5 órát aludtam, így reggel 36,2-t mértem. A méhszáj puha, zárt és közepesen magas, a váladék átlátszó vízszerű enyhén síkos. Mindent beírtam a hőn kívül, hát most nem tudom mi van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!