Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat!
Zsuzsi, én is pont úgy érzek, ahogy te...a várakozás, a bizonytalanság. Bennem most félelem is van, félek, hogy leesik a hő és újra szertefoszlik a remény.
Andi, nagyon sajnálom, hogy ennyire mélypontra kerültél. Csodállak, hogy mennyire erős vagy egy ekkora lelki trauma után, mert hidd el, hogy az vagy, egy nagyon erős nő. Hiszem azt, hogy leszel újra nagyon boldog, még ha most nem is így érzed. Mikor nagyon reményvesztett voltam, nekem ez a Hemingway idézet segített mindig: "Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz tavasz, s a folyó újra folyni fog, amikor felenged a fagy." Remélem neked is segít átvészelni a hullámvölgyet!
Szép estét mindenkinek!
Lion86
2019-04-29 19:16:47
Erikasz, nem jött még meg, ami fura, mert ha esik a hőm, aznap mindig megjön, de általában csak a mensi 2-3. napján szokott csökkenni. A vitaminokat másfél éve szedem, egyedül az inozitolnak láttam hatását eddig. Az is lehet, hogy nem is akkor volt ovum vagy nem tudom mi van.
Andi, lehet hogy megharagszol, de egyetértek Erikasszal, muszáj elengedned a babádat. A leendő baba is lehet, hogy addig nem akar jönni, amíg úgy érzi, az elvesztett gyermekedet látnád benne és csak akkor jön, amikor már önmagáért tudod szeretni és nem a testvére helyett.
zsuzsi09
2019-04-29 18:21:50
Málna - köszönöm, aranyos vagy ... sajnos ez még semmit sem jelent, várni kell, ami legrosszabb, szerintem egyet értesz velem... te is nagyon szépen állsz, szoritok, hogy sikerüljön
anett - nagyon szép görbe, egyet értek erikasszal :) biztatóóóó
TEdit - neked is pozitiv tesztet kivánok, szuper :) hajrá
Málna27
2019-04-29 18:05:55
Zsuzsi: Nsgyon bíztató!!! Szorítunk!
Andi: Nagyon sajnálom, hogy itt hagysz minket egy időre! Rövid ideje vagyok itt, de nagyon megkedveltelek!
Egyetértek Erikasz véleményével teljesen! Nem akarnak rossszat a rokonok! Vagy eszükbe se jut, hogy rosszul esik neked, vagy pont azért mondják, hogy tartsák benned a lelket, hogyha nekik sikerült, akkor neked is fog!
Remélen még azért átgondolod ezt a dolgot és maradsz velünk!
Erikasz: Ránéznél a mai görbémre (reggel küldtem 9 körül).
zsuzsi09
2019-04-29 17:29:56
sziasztok
én így állok és várok ... ez a legrosszabb ez a nagy bizonytalanság
erikasz
2019-04-29 17:03:50
Lion :A ciklusodnak ,helyre kell jönni minden áron az a fontos !
Mióta szeded a C,B,D vitaminokat 3 hónap legalább kifejtse hatását ,valakinél !
Zsuzsinál már az első ciklusban , szemlátomást javult a helyzet !
A cinket szeded ?
Megjött már, vagy sem ?
Jól leesett a hőd !:(
Zsuzsi, Kira :Hogy álltok ?
erikasz
2019-04-29 16:29:02
Andi :Sajnálom :(
Szedd össze magad ,vegyél erőt az érzelmeiden !
Tudom igazad van ...lehetett volna tapintatosabb ..mivel tudja a múltad !
Lehet azzal a tudattal mondta el neked, mind ezt ...mert ugy gondolta te is örülni fogsz neki ,ami neki öröm, hogy a lánya gyermeket vár !
Ő bele se gondolta a helyedbe magát mivel férfi !
Ő nem tudja mit érez egy anyai szív ,ezt csak mi... anyák tudjuk !
Lehet hogy gondolkodóba esett ....utána ...de már késő volt !
Bocsáss meg neki ezért !
Az életben lesznek még ilyen esetek ...ezt te tudod... uralkodni kell az érzéseiden ..
Ha ezt megtudod tenni ...akkor készen állsz.. az új életre !
Nem tudom ..mennyire érted amit írok !
Nem azt kérem ,hogy felejtsd el az angyalkádat ...azt sohasem fogod ..szerintem egy anya sem tudja !
Hanem azt hogy engedd őt el .......!
Mert igy.... ő sem tud nyugodni békében ....vízben úszik a könnyeidben !
Sírás jött rám ...
Bocsáss meg ha megbántottalak a gondolataimmal !
mistimi
2019-04-29 15:22:39
Andi: nqgyon sajnálom, h ennyire mélyen vagy. Abban a 3,5 évben amig Gréti nem érkezett meg, én is számtalanszor kerültem mélypontra, mert én is azt éreztem h mindenki terhes csak én nem. A családban is sorra születtek a babák, csak nálunk nem. Nagyon nehéz volt, de idővel aztán beláttam, h attól mert másnak sikerül elsőre.10-re vagy épp véletlenül, attól nekem se jobb, se rosszabb nem lesz, nem attól lesz nekem előbb gyerekem, ha pl. a szomszéd is küzdene a babáért. Ez egy hosszú, és nehéz folyamat volt, de utána sokkal könnyenb volt, h ezt el tudtam fogadni, és elindultunk a lombik felé.
Talán majd ha nektek is felgyorsulnak az események a vizsgálatok és nem csak a véletlenre bízva próbálkoztok, akkor lelkileg is könnyebb lesz. Tiszta szívből kívánom, h minél előbb sikerüljön!!! Hiányozni fogsz a fórumról, bármi híred van, gyere!!!
Andi198729
2019-04-29 14:45:19
Lányok én már lelkileg egyre nehezebben bírom ezt az állandó sikertelenséget :( Most délelőtt a sírógörcs jött rám kb. beszéltem a férjem bátyjának a párjával, ugyebár neki most vár kisbabát a lánya, úgy hogy nem is tervezték, hipp hopp összejött, áradozott, hogy minden rendben van, plusz az egyik unokahúga a harmadik babáját várja, egy másik unokahúga a 2. babáját tervezi. Azért lehetne tapintatos, mennyire rosszul érint ez engem, pláne ami történt, és min megyünk most keresztül. Elegem van! És olyan rossz tartani magam, gratulálni, totál megzuhantam, mindenkinek összejön, állandóan ezt hallom a környezetemben ez terhes az terhes, ez szült az szült, nem bírom már lelkileg. Mindenkinek sikerül, csak nekünk nem, most legutóbb is csalódnom kellett, mert megint megjött, nekem állandóan megjön, ez jut nekem, míg másoknak sikerül. Főleg, hogy belegondolok, hogy már lenne egy másfél éves gyerekünk, és mi is tervezhetnénk már a 2. gyerekünket, de ehelyett itt vagyunk mint egy meddő házaspár, akik küzdenek azért hogy gyerekük legyen. Egy időre lelépek, ne haragudjatok, nem akarom, hogy bárki is rosszul érezze magát, csak annyira érzékeny vagyok már, hogy sírni fogok, ahányszor azt olvasom, hogy kinek sikerült. Nem ellenetek szól, persze örülök nektek, akinek sikerül, csak olyan nagy bennem az elveszített gyermekünk iránti mély gyász, és a sikertelenség, hogy nem jön össze másik baba, most összeomlottam teljesen :(
ineeeez
2019-04-29 14:06:29
Jozsa85, nem inszem, csak peteérést akarja vele segíteni, 2-3naponta együttléttet mondott mellé
ennyit beszeltünk meg eddig
Zsuzsi, én is pont úgy érzek, ahogy te...a várakozás, a bizonytalanság. Bennem most félelem is van, félek, hogy leesik a hő és újra szertefoszlik a remény.
Andi, nagyon sajnálom, hogy ennyire mélypontra kerültél. Csodállak, hogy mennyire erős vagy egy ekkora lelki trauma után, mert hidd el, hogy az vagy, egy nagyon erős nő. Hiszem azt, hogy leszel újra nagyon boldog, még ha most nem is így érzed. Mikor nagyon reményvesztett voltam, nekem ez a Hemingway idézet segített mindig: "Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz tavasz, s a folyó újra folyni fog, amikor felenged a fagy." Remélem neked is segít átvészelni a hullámvölgyet!
Szép estét mindenkinek!