Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryanne, így is-úgy is van esély a pénteki még teljesen jó vasárnapra, a hétfői már majdnem késő, de azért ott is van még esélye a dolognak :)
Nekem visszament a hőm, ki is vette a tegnapit, de egyértelműen negatív a teszt, bár jött volna inkább meg tegnap, nem szokott így szórakozni.
Maryanne
2019-04-30 08:43:45
Én most így állok, ha holnap is magasat mérek akkor át fogja tenni vasárnapra az ovut. Attól félek pont nem jókor voltunk együtt, mert pénteken még korai volt, hétfőn pedig már lehet későn :( bár én úgy gondolom valamikor hétfőn hajnalban volt ovum, mert vasárnap sokáig fent voltam és még akkor is fájt a bal oldalam, ha tényleg hétfőn hajnalban volt, és hétfő este voltunk együtt, még egy pici remény van hogy addig életképes volt a kis petécske.....úgy tudom kb. 24 órája van, hogy "valaki" rátaláljon :) Vagy ti mit gondoltok?
Meliko78
2019-04-30 07:51:22
Le maradt a gőrbe
Meliko78
2019-04-30 07:50:58
Sziasztok ! Én ma így
erikasz
2019-04-30 07:40:12
Szép napot nektek !:D
erikasz
2019-04-30 07:32:25
Vica :Köszönöm ,hogy nem haragszol érte !:)
Végre ...elmúltak a hányingerek ,most már élvezheted a kismama minden örömét ,azt hogy ficánkol ,hallhatod a szívverését, milyen csodálatos mennyei érzés ...meg az mikor a párod kezét a hasadra teszi szerelmetek gyümölcse ott a pocakodban !:D
Huuuuu......
Vigyázzon rátok az Úr !
Puszillak ...ölellek drága Vica
GőVica34
2019-04-30 07:16:32
Erikasz, csak nyugodtan. Te vagy itt aki ért ehhez. Igy én se tudnám elmagyarázni. Köszönöm kérdésed jól vagyunk. Pocakosodunk, hatalmas étvágyam van. Végre vége a rosszulléteknek. Már 14+3 napos vagyok. Szivhangot vasárnap hallgattunk Apával, nagyon nagy élmény.
Drukkolok mindenkinek akinek most épp esedékes a nem várt és kivánok pozitiv tesztet!!
erikasz
2019-04-30 07:07:14
TEdit87 :Nagyon szép a görbéd ...és nálad is a zuhanás volt a lutelár 9,10 nap és onnantól megemelkedett 3 stagnálás utána, megint emelkedett szuper !
Kívánom a hónapi teszt + legyen ...drukkolok neked nagyon !
erikasz
2019-04-30 07:03:04
Nézzétek meg Vicának a tartomány 36.7 a legalacsonyabb érték a lutelárban ő még ettől is lejjebb zuhant 36.6 -ra ...most erről a görbéről gondolná valaki hogy terhes görbe ?
Zuhant lefelé .mint ahogy írtam 3 stagnálás 9,10,11 és megint zuhanás 12,13 nap utána emelkedett fel...csak ő azt már nem jegyezte be !
Neharagudj Vica ,hogy elemeztem a görbéd ..bocsi !
TEdit87
2019-04-30 06:59:47
Erikasz, a mai eredménnyel még biztosabbnak tűnik.
Jozsa, holnap terveztem tesztelni.
Zsuzsi, Anett szurkolok nektek!
Szép napot mindenkinek!
Nekem visszament a hőm, ki is vette a tegnapit, de egyértelműen negatív a teszt, bár jött volna inkább meg tegnap, nem szokott így szórakozni.