Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica :Nagyon örülök neked Isten küldött ....biztatom a lányokat ne idegeskedjenek hajthatatlanul ,mert jót azzal nem tesznek a jövendőbeli gyermeküknek !
Te és mások is igazolják az igazam ....soha nem szomorodok el ha leesik a hőm ,még inkább örülök és várom a másik napot ...ha a gyermek megfogant Isten akaratából akkor az ott is marad !!!!:D
Hogy vagy drága ...minden rendben veletek ?
erikasz
2019-04-30 06:49:10
Lion. Menszi van, vagy nem jött meg ?
Kira :Mennyit mértél ?
Pecsételés elmult ?
GőVica34
2019-04-30 06:45:57
Sziasztok.
Olvaslak ám közbe titeket.
Nem tudom kinek segitség, dejol irta Erikasz nekem esett a hőm ahogy a mensinek kellett volna jönnie aztán nem jött és emelkedett vissza.
erikasz
2019-04-30 06:45:14
Anett :Még te is a tartományban vagy 0,1 tized az esés az semmi !
Várom reggel a teszt eredményt ...érzéseid nagyon biztatóak !:D
erikasz
2019-04-30 06:40:46
Jó reggelt !
Még a tartományban vagy ...ez csak 0,2 tizedes esés ,ne izgulj ilyenkor esni is szokott legyél magabiztos és várd meg a holnapi hőd ....vissza is mehet villámszerűen,ösztrogén löket !
Vicának ugyan igy volt a hője, lefelé ment ...még is sikeres volt !
Én ma igy :
Kevesebbet aludtam csak 4 órát ...valami miatt nem jött álom a szememre ....csodálkozok, olyankor magas hő szokott lenni, ha nem alusszuk meg a 6 órát ,arra gondolok ha megalszom még alacsonyabb lett volna !
Lehet most távozott a tüsző ...tegnap olyat szúródott a jobb oldalamba ..méhnyak fent puha nyitva van még mindig és sok krémes folyás van !
A párom tegnap azt mondta ,nagyon szűk a hüvelybemenet ,de az már 2 napja igy van...ez is érthetetlen számomra !
Irva van ,hogy a változó korban lévő nőnek kiszámithatatlan az ovuláció és nehéz követni a hüvelyfolyást, mert mindig más !
De, ez nálam már nagyon is igaz, mostantól csak hőre fogok hagyatkozni mást nem tudok tenni !
Anett8601
2019-04-30 06:33:58
Sziasztok.Én ma így állok.Ma veszek tesztet.mensi sehol,hasam fájdogál mintha még akarna jönni...
zsuzsi09
2019-04-30 06:23:02
sziasztok
én ma így :/ semmi biztató
tobbieknek megy a drukk
szép napot mindenkinek
Jozsa85
2019-04-30 05:56:16
Sziasztok!
Tedit mikor tesztelsz?
erikasz
2019-04-29 23:13:17
TEdit :Ne izgulj .....szerintem nincs miért !:D
Nagyon szép a görbéd már a 16 DPO 9,10 DPO leesés most azóta fent vagy a tartományban még 2 nap és biztos lehetel benne ott a pocaklakó !
erikasz
2019-04-29 23:00:40
Zsuzsi :Azt vártam jelentkezz ...tudtam én ezt már tegnap emelkedett ...én bízok benne ,hogy .......nem írok inkább semmit !:)
Holnapi hő még hiányzik !:D
Lion :Ha a cikl.33 .napján szabadult a pete ,akkor a leesés beleesik a 9 .napba a beágyazódásba én erre is gondolok ,holnap ha vissza megy a hőd és nem lesz menszi ez történt meg a beágyazódás !:D
Adja a magasságos Isten .....!
Málna27 :Ne haragudj ...kicsit zaklatott voltam !
Most jársz ,ha minden igaz a 9 DPO nem mindenkinél van leesés csak stagnálás ...a 12 DPO befejeződik minden ...akkor dől el menszi vagy sem !
Ha mégis ott a baba ,akkor a hő megindul felfelé hirtelen vagy le is eshet ,és újból folyamatosan ,vagy villámszerűen emelkedik meg !
De ,ha leesés folyamatos 3 nap egymás után 0,3 tized,utána 0,2 tized ,0,1 tized az összesen 0,6 tized esés az a menszesz hő , akkor ez menszi már sikertelen ciklus !
De,ha leesik 0,3,vagy 0,4 tizedet és másnap vissza és harmad nap is ott van a tartományban reménykedhetünk !
Még másik verzió is van leesik a hő a 12 DPO pl. 0,3 tizedet és stagnál két nap ,még 3 nap is és vissza mászik a tartományba ...a tartomány a luteláris hő magassága az neked 37.1 ...nem tudom érted e,akkor is reménykedhetünk hogy sikeres ciklus lesz !
De ,legközelebb mérj minden nap ...ha lesz legközelebb mert gyönyörű a görbéd és biztató !:D
Viszont a foolikuláris hődből ...semmit sem látok ,csak az ovu előtti 3 napot ,igy nagyon nehéz görbét értelmezni ,azért is írtam mindennap mérj !
Te és mások is igazolják az igazam ....soha nem szomorodok el ha leesik a hőm ,még inkább örülök és várom a másik napot ...ha a gyermek megfogant Isten akaratából akkor az ott is marad !!!!:D
Hogy vagy drága ...minden rendben veletek ?