Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meliko :Ha Elevitet szeded tudnod kell hogy nem kell a plusz vitamin mert minden benne van !!!!
Most vettem észre hogy írtál hogy Elevitet szeded !
Itt van mit is írnak az utasításban .
Tudnivalók az ELEVIT Plus szedése előtt
Ne szedje az ELEVIT Plust:
ha allergiás a gyógyszer (6. pontban felsorolt) bármely összetevőjére,
ha túl sok A- és/vagy D-vitamin van a szervezetében,
ha veseproblémái vannak,
ha kezelőorvosa arról tájékoztatta Önt, hogy szervezete nem megfelelően dolgozza fel a vasat
vagy a rezet,
ha túl sok kalcium van a vérében vagy a vizeletében.
Figyelmeztetések és óvintézkedések
Az ELEVIT Plus szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, gyógyszerészével vagy a gondozását végző
egészségügyi szakemberrel.
Az ajánlott 1 filmtabletta napi adagot nem szabad túllépni.
Néhány összetevő, különösen az A-vitamin, D-vitamin, vas és réz magas dózisban szedve káros lehet az ön számára .
erikasz
2019-05-20 21:28:00
Meliko : Akkor jó , ha csak ezeket szeded ... el sem tudom képzelni mi is van veled,mért van ájulás szerű érzésed !:(
Meliko78
2019-05-20 18:45:05
Elevit akartam írni
Meliko78
2019-05-20 18:44:04
Erikasz azok csak vitaminok! És nem a nodoki ajánlotta hanem az endrokinologus és sokat már nem is szedek csak az omega 3 ,D-vitamin elégít és az E vitamint is abban hagytam mióta verzek gondoltam az akadjoza hogy meg jöjjön rendesen ! De akkora a fajdalmam hogy meha ugy érzem hogy el àjulok
erikasz
2019-05-20 18:09:18
Meliko: Ha felboritotta a hormon háztartásod !:(
erikasz
2019-05-20 18:06:49
Meliko :És ha igazán a gyógyszerektől van amit ajánlott ..óvtalak a gyógyszerektől amit szedsz !
Még mindig szeded ?
Meliko78
2019-05-20 17:18:32
Sziasztok! Ma fel hívtam a nodokit ő szerinte nincs baba majd pénteken kell mennem hozza hogy meg nézzen mit lát odabent ma piros vér jőn de csak pár csepp és órákig semmi. Folyamatosan úgy érzem hogy el fogok ájulni és a melleim is borzasztóan fájnak de azért reggel csinálok még egy tesztet
Lion86
2019-05-20 16:14:15
Andi, ezért mondom mindenkinek már hónapok óta, hogy nagyon-nagyon kevés doki ért hozzá igazán, inkább mindenki figyelje a teste jelzéseit, ne feltétlenül az orvosnak higgyen. Ezt közel 20 év és 10 doki után mondom (és még mindig nem vagyok rendben, tényleg isteni csoda, hogy van 2 gyerekem). Magamnak kellett utánajárni sok mindennek, kitalálni, hogy mi lehet a gond.
A nyák meg van, hogy már 5-6 nappal is jelentkezhet ovu előtt. Múltkor is mondtam, hogy szerintem kevés a luteálisod.
Anett8601
2019-05-20 15:15:41
Be is rakta 15.ciklusnapra,keddre.kiváncsi leszek mi lesz ebből a hónapból.vasárnap volt pozi az ovu teszt/13.ciklusnap/, hétfőn már halványabb volt,ezt negatívnak számítottam.viszont hétfőn du-án repedhetett meg mert iszonyúan fájt a petefészkem.kedden már nem éreztem semmit.vasárnap, hétfő este voltunk együtt.kedden sajnos már nem.várom a hónap végét
Andi198729
2019-05-20 15:09:40
ineez, a merckformin szedése előtt nem volt jellemző a 24 napos ciklus. 27-29. napos volt a ciklusom. Az endodoki azt mondta, a luteális legalább 10 nap meglegyen, ha azon alul van, az nem jó, ezelőtt megvolt a 14 napos luteális, ha 13. napon volt ovu, a 28.a napra jött meg, tehát 27 napos volt a ciklusom. Most januártól percre pontosan 24 napos lett a ciklusom, aminek azért nem örülök, mert sajna nem mindig a 9, v. a 10. v. a 11. napon van ovu, hanem előfordul, a 13, v. a 14. napon is, és ahhoz meg így túl kevés a luteális. Tehát épphogy megvan a 10 nap. Inofolicot már abbahagytam, bár ma megittam egyet. Azt hittem ez rövidítette le. De szerintem ezért nem sikerül teherbeesni. ha meg is termékenyülök, nem tud beágyazódni. Mindegy, endodoki majd segít elsőkörben, aztán úgyis Krizsa doki kezébe kerülök, úgyis felmér mindent, és majd ő is segít. És remélem hogy hormonokkal tudnak segíteni, mert szerintem nekem az kell. Hihetetlen, hogy magamtól kell rájönni mi lehet a gond? Mert azt mondják az orvosok, hogy rendben vagyok? Csak azt remélem nem leszek alkalmatlan lombikra, vagy inszemre, emiatt. Úgyhogy erre jó volt az ovuteszt+ hőmérő, hogy lássam, mert így azt hihettem volna, hogy előbb lehetett ovum. Fura, hogy a 9. napon volt legutóbb a tojásfehérjés nyákom, viszont ovuteszt 14. nap volt pozi, és a hő is utána emelkedett. Vagyis ebből kifolyólag 10 napos a luteálisom. Elkeseredtem, mert azért csak bíztam benne, hogy sikerülni fog spontán, de így nincs esélyem, mindenképpen orvosi beavatkozás kell, ha mást nem hormonpótlás az biztosan kellene.
Most vettem észre hogy írtál hogy Elevitet szeded !
Itt van mit is írnak az utasításban .
Tudnivalók az ELEVIT Plus szedése előtt
Ne szedje az ELEVIT Plust:
ha allergiás a gyógyszer (6. pontban felsorolt) bármely összetevőjére,
ha túl sok A- és/vagy D-vitamin van a szervezetében,
ha veseproblémái vannak,
ha kezelőorvosa arról tájékoztatta Önt, hogy szervezete nem megfelelően dolgozza fel a vasat
vagy a rezet,
ha túl sok kalcium van a vérében vagy a vizeletében.
Figyelmeztetések és óvintézkedések
Az ELEVIT Plus szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, gyógyszerészével vagy a gondozását végző
egészségügyi szakemberrel.
Az ajánlott 1 filmtabletta napi adagot nem szabad túllépni.
Néhány összetevő, különösen az A-vitamin, D-vitamin, vas és réz magas dózisban szedve káros lehet az ön számára .