Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-05-20 15:03:34

Köszi erikasz
Lion86
2019-05-20 14:25:27

Erikasz, múlt hét szerdán volt pozitív az ovuteszt, ebből már nem lesz semmi.
erikasz
2019-05-20 13:41:19

Lion :Most stagnálsz + volt az LH ,holnapra meg kell hogy induljon felfelé !
Van olyan 2-3 nap kell ,hogy beinduljon !

Meliko : Holnap várom a teszt eredményt ,kívánom hogy erős pozítiv legyen !
Drukkolok nagyon !!

Anett :A menszi 1,2 napját vedd ki nincs adatba ,akkor berakja az ovut ...azért mert magas az érték 36.9 vissza maradt hormonok miatt volt !:D

Andi , ineeeez : szívből sajnálom !:(

mistimi :Végre pozi az LH !:D

ineeeez
2019-05-20 13:30:20

Andi198729, én úgy gondolom,hogy nem várt környékén nem is igazán lesznek /lehetnének tüneteim, olvasgattam erről, de általában 6 hét környékén kezdődnek a tünetek..
Én is úgy gondolom,hogy ez a túl rövid ciklus nem jó,azt hiszem írtam is már Neked. De magadtól ne szedj semmilyen gyógynövényt!! Árthatsz is vele,mindenképpen orvos véleményét kérd ki ezekkel kapcsolatban.
Nőgyógyászod nem mondott semmit a rövid ciklusodra amúgy?
mistimi
2019-05-20 12:59:38

Sziasztok!
Nekem ma vègre pozitív lett az ovutesztem, pont egy héttel később, mint vàrtam. Nem tudom így mennyi esèlyem van h jó-e még a nyálkahártyám, mert ugye az már bő egy hete is középidősnek felelt meg.
Én pont ma voltam a vércukor terhelrsee eredményemért, az szerencsére renbdne.
Viszont mostanában többször keltem totál leizzadva, szóval félek h a pajzsmirigyemmel van a gond...oda is el fogok menni ha majd most megjön leellenőriztetni.
Andi sajnálom h megint megjött, reméljük doki után okosabb leszel, nekem se vált be anno a merckformin, én is abbahagytam.
Meliko: szurkolok holnap a zebrás tesztért
Andi198729
2019-05-20 12:50:34

Meliko, szorítok nagyon, hogy legyen egy kétcsíkos teszted. Ineez, nagyon sajnálom, pedig olyan biztatóak voltak a tüneteid, szinte biztos voltam, hogy baba van a dologban. Sajnos nekem is megjött, mint mindig :( Viszont azt látom, hogy nincs minden rendben hormonálisan, hiába próbált még az endodoki is meggyőzni arról, hogy rendben vagyok. Megint 24 napos lett a ciklusom, tegnap jött meg a 25. ciklusnapra, ami ugyan nem lenne probléma, ha mondjuk a 10 v. 11 napon lenne ovum, de teszteltem, és a 14. napon lett pozi, akkor hőleesés is volt, a rendszer akkorra húzta be az ovut, tehát kevés a luteálisom, szerintem nem tud beágyazódni, csak tudnám, hogyan ágyazódott akkor be anno a baba, úgy hogy meg is tudott maradni? Úgyis megyek endodokihoz pénteken, IR kontrollra, és most egy szakmailag elismert doktornőhöz megyek, ezt megbeszélem vele, ehhez úgyis az endodoki ért, a nődokim sajna nem ért hozzá, mikor vittem neki a hormonpapírjaimat, endodokihoz küldött. Szerintetek ez orvosolható probléma? Lehet ezen segíteni? Vagy addig is valami vitamin, gyógynövény? Úgyis megyünk majd Krizsa dokihoz hamarosan, ő majd úgyis minden szükséges vizsgálatot megcsináltat. Várom, hogy megszabaduljak a merckformintól, mert lehet az is okoz fennakadást, a gyógyszer szedés előtt nem ez volt a jellemző, hanem inkább 27-29. napos ciklus. Januártól 24 napos, gyógyszert novembertől szedem. Magamtól nem merem abbahagyni, hanem megbeszélem az endodokival.
GőVica34
2019-05-20 12:20:17

Tavaly nyaron elsőre de 7hetesen elment.
Most a 2.kúra sikerült!
ineeeez
2019-05-20 12:08:57

GőVica34 köszönöm szépen,remélem ez a második clostys hónap sikerrel zárul :)
nektek elsőre sikerült ezzel a gyógyszerrel?
GőVica34
2019-05-20 11:48:24

Meliko nagyon szoritok. Majd muti a teszted! :) :)
Inezz neked pedig szurkolok!
Nekünk is clostys hónap volt a január!
Meliko78
2019-05-20 10:48:52

Inez csak pár csep van és a melleim is továbbra is duzzatak és fajnak majd reggel el dől mikor tesztelek

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!