Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-05-25 09:46:10

Nekem vègre megjött.
Csak azt a hónapot kellett kihagynunk az oltás miatt. vissza kell mennem megnèzetni az ellenanyag szint változást,de nem adatok be több oltást,igy ebben a ciklusban már akció lesz;)
Nem fogok visszamenni ehhez az orvoshoz. Ő szülèsz nőgyógyász,a magánrendelèse is folyton tele van,ès a kórházban is osztályvezető főorvos,rengeteg szülèst vezet le. Van neki bőven páciens a terhes nőkből,nem szorul rá arra,hogy a teherbeesèsi nehèzsèggel küzdőkkel foglalkozzon. El fogok kezdeni meddősègi klinika irányba nézelődni. Van egy barátnőm,akinek lombik ikrei vannak,tőle szerzek infókat. Közben természetesen próbálkozunk tovább,hátha tènyleg a pajzsmirigyem volt a gond, ès szerzek egy új dokit a kórházban,aki ha úgy van,meg tudja csinálni az átjárhatóságit. Újult lendülettel vágunk bele ebbe a ciklusba:)
Málna27
2019-05-25 09:06:46

Sziasztok!

Én ma így állok. 5 órát aludtam csak és akkor is nagyon rosszul plusz 2 órával hamarabb, mint szoktam, de azért beírtam a 36.9-et..

Erikasz: Azta mindenit! Küljdjön az én páromnak is egy kis libidót! :D

Szép hétv|gét mindenkinek!
mistimi
2019-05-25 07:52:52

Jó reggelt!
Anett: én is magasabbat mérek ha tovább alszom.
Én ma így...török felfelé
Meliko78
2019-05-25 07:27:38

Sziasztok! 36,1 mértem
erikasz
2019-05-25 07:19:25

Jó reggelt !
Kira :Ez jól néz ki ovura utal !:D
Ma mennyit mértél ?

Lion :Ez nagyon ugy fest nálad is ,hogy ovu közeleg !

Maryanne :A cékla lé tökéletes én is szoktam inni ...beágyazódást elősegíti ..de mindennap igyál !

Meliko :Van olyan a ciklus végén peteérés, hirtelen leesésnél előfordul !
De drukkolok baba legyen ,ma mennyit mértél ?

Anett a 36.9 az a jó az fél óra belefér!
Nagyon biztató a görbéd ,drukkolok neked !:D

Zsuzsa : Ha 13 nap volt pozitiv akkor a 14 ciklusnaptól számolsz 11 a lutelár ..hát ez belefér a beágyazódásba nem kevés !
Ha a 12. én mondjuk 36.1 írsz be mikor nem mértél utána 13 ára 36.3 akkor 13 ára teszi az ovut az meg 12 lutelár .
Ezért kell mérni minden nap ovu előtt legalább, ugy tisztább a kép látni mindent !

Nekem esik lefelé a hőm ,hála Istennek ,ma estére jön a párom !:D
Lesz unga- bunga !:D
De legalább volt megtartóztatás örülök is neki ...mert majdnem minden napos a szesz ,én ezt tartom a sikertelenség okozójának !
Anett8601
2019-05-25 07:09:19

GőVica az 5-6óra alvás megvan mindig.Csak azt hittem ha késöbb mérek, ahogy szoktam kelni akkor kevesebb lesz az érték.Kiváncsiságból mértem rá.Az értékem még így is jó...
GőVica34
2019-05-25 06:46:59

Anett még ha 1órával elöbb mérsz is jó. Lényeg hogy az 5-6óra alvás meg legyen!
Anett8601
2019-05-25 06:31:04

Sziasztok!Ha kb.fél órával előbb mértem tegnap is meg ma is.így lett 36,9,de ha rámértem utánna rá fél órára akkor 37 lett.Ugyanúgy feküdtem és nem kelltem fel.Ilyenkor melyik a jó?Nem kevesebbnek kellene lennie!? Beírtam az első értékeket és ilyen a görbém...
Lion86
2019-05-24 23:06:31

Vörösbor és E vitamin, állítólag beválik ;)
Én múltkor egész ciklusban szedtem E vitamint és brutális vérzésem volt utána, ebből arra következtettem, hogy használt :D

Napi 200 mg-nál többet viszont nem javasolnék senkinek, a follikulárisban késleltheti az ovut ennél nagyobb mennyiségben!
Maryanne
2019-05-24 22:20:50

Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszi a szülinapi jókívánságokat! :)
A mai napon elég sűrű volt, a délelőttöm a meddőségi központban telt, illetve az oda-vissza utazással, aztán egészen estig dolgoztam, azt gondoltam, hogy milyen béna egy születésnap, de munkában a legjobb barátnőm meglepett virággal és egy általa készített mini tortával, majd később pedig megjelent a két kis imádnivaló keresztfiam (4 és 7 évesek), és szintén felköszöntöttek a virággal. :) Nagyon jól esett ez a két apró gesztus, teljesen feldobták a napomat! :)
Sajnos egyenlőre nincs időpont a beültetésre, mert a mai vizsgálaton azt mondta a doki, hogy még vékony a nyálkahártya, 6,5mm, ezért növelte az ösztradiol adagomat, napi 2x1-ről 3x1-re és mellé napi 1 aspirin protectet kell szedni. Kedden vissza kell menni újabb UH-ra, remélhetőleg addig vastagodni fog és utána pár nappal beültetés.
Az E vitaminon kívül milyen praktikákkal lehet még vastagítani a méhnyálkahártyát? Méhpempő, gyógynövények jelenleg a hormongyógyszer miatt kizárva. Bor, cékla? Valakinek ötlet?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!