Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-05-27 07:04:20

Sziasztok! Tegnap tudtam venni egy clearblue tesztet.ma reggel megcsináltam és olyan negatív hogy csak na.... semmit nem érzek....a hőm kicsit vissza ment...már nem értem.... együtt voltunk ovukor meg utánna negatív napon is...
Erikasz remélem neked sikerül!
erikasz
2019-05-27 07:01:14

Annyira siettem a beírással ,össze vissza nyomkodtam az adatbevitelt !:D
Kijavítottam !
erikasz
2019-05-27 06:52:33

Jó reggelt ,szép napot nektek !:D
Mai helyzet változatlan, mi mindent megtettünk remélem ovu a stagnálás... nagyon fájt tegnap a petefészkem és a hátam rettenetesen ,hasmenés jött ismét, mellem érzékeny nagyon !
Reggeli együttlét is meg volt,már csak bízok a katonákban és reménykedem ovu !
Holnapi hőm megmutatja emelkedik e ,megtörtént e !
Már elutazott !:(
Málna27
2019-05-26 18:02:53

erikasz: Rendben, nem stresszelem magam rajta! :)
Szép estét!
erikasz
2019-05-26 17:42:11

Málna27 :Mikor hamarabb mérsz tedd nincs adatba és pihenj ne is mérj olyankor drága,a másnapi értéken látszani fog mi is a helyzet !:D
erikasz
2019-05-26 14:02:45

Kira :Én is remélem ...mert holnap utazik vissza Pétfűrdöre !:D
A te görbét ovut mutat ..most távozott a pete ...leesett a hő... azért mert sok ösztrogén termelődött ,holnap húzol felfelé !:D
Ez biztos kitört a vérpetty miatt !
Kira84
2019-05-26 12:19:25

Üdv lányok.Hát az ovut ki vette a rendszer mert nem ment fel a hőm.

erikasz, szia, remélem neked ovud lesz, szerintem az enyém elmaradt, igaz a 26 napon, véres pötty jött el tőlem, meg olyan fura csípkedés éreztem a bal petefészek körül, de szerintem ez nem jött össze mert pont az az oldal van sajnos nekem elzáródva..Egyenlőre várok..
Málna27
2019-05-26 12:17:14

Sziasztok!

Ma normál időben mértem és visszahúsztam. Sajnos holnap és holnap után is csak 2 órával hamarabb tudok mérni a megszokottól..pesig jó lenne reális értéket látni azon a 2 napon.

mistimi, Anett: Nagyon szép görbék! Szorítok, hogy baba legyen!

Szép napot mindenkinek!
Meliko78
2019-05-26 11:29:57

Oké köszi Lion
Lion86
2019-05-26 11:28:04

Meliko, ne rakd be mensinek, mert ez egy hosszú ciklus. Nagy valószínűséggel a ciklus elején alacsony volt az ösztrogénszint, emiatt volt a hőd is magasabb és mivel most volt ovud, hirtelen megnőtt a szintje az előző napokban, ezért volt a hőleesés és pecsételés, mert ha az tényleg mensi lett volna, a méhnyálkahártyának max. 1-2 mm-esnek kellett volna lenni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!