Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett, mikor volt pozi az ovuteszted? A rendszer jó helyre rakta be az ovut? Melyik napokon voltatok együtt, a pozi napon, és az azt követő negatív napokon is? Ti szerencsések vagytok :) Követnélek én is a sorban, de mi meg hiába vagyunk együtt a pozi napon, meg utána is, nem sikerül, a rövid luteálisom miatt, ami az Ir miatt van, és amíg ez nem rendeződik, nem is fog sikerülni. De nem szeretnék megint hónapokat várni, akkor adjon az endodoki olyan gyógyszert, ami megnyújtja a luteálist, vagy esetleg progi gyógyszert. Így is félévet vártam már, azóta derült ki az IR. Bár az endodoki nagyon pozitívan állt hozzá, én voltam ideges, kérdeztem, tud-e segíteni mondja, hogy persze, ez az ő szakterülete, kezeli az IR-t, és mondta, hogy a luteált is megoldja. Mondta, hogy az mindenképpen jó jel, hogy 13 kg-ot fogytam, és hogy rendszeres a menzeszem, mert végülis rendszeres, egyedül a luteálisom 10 napos, ami rövid. Így félnék lombikba is belevágni, mert lehet nem tudna beágyazódni, szóval meg vagyunk lőve az biztos. Egyik egyetemi csop.társam mesélte, hogy neki is 24 napos volt a ciklusa, IR-es volt, és 2 gyermeke van, neki az intenzív sport vált be. Ez egy pozitív példa, de gondolom minden szervezet más, nekem az IR hátráltatja a teherbeesést, azt látom. Nekem ebben sajna nincs szerencsém. :(
Anitacool
2019-05-27 09:59:07
Anett van keresztcsík és még színe is! :-) Mennyivel később jelent meg?
Nézd az én babám első jelét, alig látszik, mégis ott volt :-) Emlékeim szerint 12dpo, és 3 perc múlva készült a fotó, ahogy száradt még markánsabb lett, de elvileg 5 percen belül kell értékelni.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=6250F8CD080_A507_4CBA_95F.jpeg
Szóval én biztatlak :)
Mistimi ha felkelsz, vagy csak simán mocorogsz sokat mérés előtt, mind feljebb viszik a hőt, hacsak nem ittál egy pohár hideg vizet mérés előtt.
Erikasz drága, nagyon-nagyon drukkolok, hogy felmenjen a hőd!
Hajrá mindenkinek csajok, most Anettet kövessétek sokan, hajrá leendő kismamik! A háttérből nagyon drukkolok mindenkinek!
Anitacool
2019-05-27 09:59:02
Anett van keresztcsík és még színe is! :-) Mennyivel később jelent meg?
Nézd az én babám első jelét, alig látszik, mégis ott volt :-) Emlékeim szerint 12dpo, és 3 perc múlva készült a fotó, ahogy száradt még markánsabb lett, de elvileg 5 percen belül kell értékelni.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=6250F8CD080_A507_4CBA_95F.jpeg
Szóval én biztatlak :)
Mistimi ha felkelsz, vagy csak simán mocorogsz sokat mérés előtt, mind feljebb viszik a hőt, hacsak nem ittál egy pohár hideg vizet mérés előtt.
Erikasz drága, nagyon-nagyon drukkolok, hogy felmenjen a hőd!
Hajrá mindenkinek csajok, most Anettet kövessétek sokan, hajrá leendő kismamik! A háttérből nagyon drukkolok mindenkinek!
Andi198729
2019-05-27 07:56:12
Anett, ez pozitív :) Tisztán látható a keresztcsík, szerintem sikerült ;-)
Anett8601
2019-05-27 07:54:26
Jaj lányok én már kész vagyok.... mikor felkeltem alig láttam aztán jobban megnéztem valami van de már azt hittem beképzelem... párom is mondta látja...meg ezért is töltöttem fel hogy ti mit mondok,hátha már tényleg azt akarjuk látni.... remélem nem is jön meg a bajom és marad velünk.
mistimi
2019-05-27 07:45:16
Anett: én is látom a keresztcsíkot. Szerintem ez pozitív.
Erikasz: drukkolok h holnapra felmenjen a hőd.
Én ma nem tudtam egyből felkelés után mérni, mert Grèti sírt, így felkeltem, csináltam tápit, megetettem, visszafeküdtem és rá negyed órara 36,86ot mértem. Nekem ez kb megjövős hő. Egy ilyen felkelés amúgy mennyire befolyásol? Fel vagy leviszi a hőt?
Meliko78
2019-05-27 07:38:27
Én látom a kereszt csíkot drukkolok
Anett8601
2019-05-27 07:36:02
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=3931558935191767219696205.jpg
Szerintetek!?én már lassan kezdek megbolondúlni.....☹️
erikasz
2019-05-27 07:32:22
Anett :Mért mondod ezt gyönyörű a görbéd várd ki a végét ...az a 0,1 tized leesés semmi már a 13 DPO ...memszi sehol !