Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nálam semmi. Megjött a véreredmény, a TSH-m lement 0,5-re, ovu sehol. Hát ez a kezelés is nagyon eredményesnek tűnik :/ Jövő szerdán megyek a dokihoz.
Málna27
2019-05-29 12:26:19
Erikasz: Nagyon rossz alvó voltam mindigis (sokat forgolódok éjszaka és sokszor felébredek) sajnos és folyamatosan sokat álmodok :D Remélem, hogy azért jót jelent most a magas hő! :) Fura, hogy teljesen más volt a görbém ebben a hónapban ovukor, mint az előzőben.
erikasz
2019-05-29 12:21:07
Ez a gép megbolondult ...kétszer küldi el és félbe !:D:D
erikasz
2019-05-29 12:19:51
Málna :Köszönöm hát igy másképpen néz ki ,szerintem az az érték ki is lógott !:)
Van olyan több esetben, ha mocorogsz, rosszul alszol, együttlét este, álmodsz , az is kihat a reggeli hőre !
Nagyon biztató a görbéd már te is a 8 DPO jársz !:D
mistimi :Szerintem te a 9 DPO vagy, reggel 10 DPO ,csinálhatnál egy 10 erősségű tesztet !:D
erikasz
2019-05-29 12:08:39
mistimi :A 9 DPO vagy ...reggel csinálhatnál egy 10 tesztet !:D
erikasz
2019-05-29 11:22:44
Kira :Milyen a méhnyak állása ,és milyen a folyás ?
Ha méhnyak középen van akkor megtörtént ,ha most fent van mivel stagnálás van én szerintem az a fél fok akkor most lesz holnap !
Az én görbém is ilyen mint a tiéd ,jó most fél adatot írtam mert minden nap ugyan olyan érték volt ,de írhatnák 36.5 is a 36.55 helyett vagy 36.6 ot ,de biztos akartam abban lenni ,hogy mig ithol volt a párom megtörtént e !
Pontosan akkor a reggel megtörtént mikor együtt voltunk ,és elment vissza Pétfürdőre hétfőn reggel !
erikasz
2019-05-29 11:12:35
Kira :Ne írj be fél adatot most a 27 ciklusnapra írj 36.4 -et a 30 .ciklusnapra 36.3 mat és igy tovább .
Arra gondolok hogy meg volt az ovu a ciklus 24 napján ...ha holnap fel ugrik a hőd !
Nézd ha a fél számokat nem írod be !
Szóval a canesten nem szokott használni, amit használni szoktam azt terhesen nem lehet.
Mi tévő legyek???