Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na ilyenkor mi van? Ezt a termékeny időszakot ma adta ki a rendszer,holott 8-án ovuláltam.
Kittina
2013-01-19 11:18:01
Sziasztok!
Új vagyok én is, nem rég kezdtem el a grafikonba rögzíteni az adatokat.
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat a fórum többi témakörében, nagyon nagy sikereket érnek el. :)
Nekem elég kusza a ciklusom sajnos, sosem tudom előre, hogy 19 vagy 21 napra fog megjönni a mensi. Ciklus vizsgálatra küldött az orvosom, miután felkerestem azzal a problémával, hogy régóta probálkozunk a párommal és semmi...
Az 3. napi vérvételi eredményeket már megkaptam. :( Nagyon kíváncsi leszek az orvos véleményére, reménykedem benne, hogy nincs nagy gond és helyreáll a hormonháztartásom.
Ha valaki ki tud olvasni ebből valamit, a véleményét szívesen fogadom!
Köszönöm, kellemes hétvégét Nektek! :)
Shanee
2013-01-19 07:40:59
Sziasztok! 26-28 naposak a ciklusaim, de ma már a 32. napon tartok, a teszt viszont negatív. Már hármat is ellőttem, az egyiken mintha látszott volna egy halvány 2. csík, ha nagyon akartam. Az utolsót tegnap délután csináltam egy olyan teszttel, ami állítólag a menzesz előtti 4. naptól már kimutatja, ha van baba. Tök negatív lett. Csatolom a görbémet, valaki megszakértené nekem? Vagy legalább egy kis reményt csepegtetne? köszi :)
anonima666
2013-01-18 20:32:28
Kedves Volpe!
Köszönöm a bíztatást,remélem összejött a dolog,most ismét érzem a szúró fájdalmat hol az egyik hol a másik oldalon :) de ha most nem is jön össze,nem adom fel. Neked is sok sikert. :)
volpe
2013-01-18 14:04:23
Kedves Anonima666
Én sem régóta regisztráltam, viszont sokat utána olvastam dolgoknak. Szerintem semmit sem jelent, hogy egyszer leesett a hőd a term. időszak után. A lényeg, hogy menzi előtt ne essen le! Szurkolok! Sok sikert!
anonima666
2013-01-17 14:37:52
sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy megértsem a görbémet. A hőt nem a menstruációtól mérem,végeztem ovu tesztet is,8-án lett pozitív az eredmény ami több napig tartott csak most már nem nézeem. A termékeny időszakban voltam együtt a párommal és valami mégsem jött ötssze. Llégyszi segítsetek.
Archangel85
2013-01-16 09:07:40
Úgy látom ez a hónap is veszni látszik. :((((
Anikoo
2013-01-13 15:59:45
Szia. Új vagyok itt,a ciklusom közepén kezdtem el mérni és ábrázolni a hőmet. Megmutatom nektek. PCO-s vagyok,így ezzel magyarázható a hosszú ciklusom,általában kéthavonta van menzim.
Dooa: Van valamilyen hormonális betegséged? Azért lehet ilyen hosszú. Mindig ilyen hosszú szokott lenni? Luteális szakasz 12-16nappal normális hosszúságú,így a 11 lehet hogy egy kicsit kevés. Ez a progeszteronhiányra utalhat. Szoktál barnázást észrevenni menzi előtt vagy után? Én azt tanácsolom hogy a hosszú ciklus miatt és a 11 napos luteális szakasz miatt keress fel egy endos orvost.
dooa1
2013-01-06 15:38:08
Sziasztok! Tudna valaki segíteni a görbém értelmezésében? Szerintetek ez normális, hogy ilyen hosszú, illetve a luteális fázisom csak 11 napos. Szerintetek?
Moncsi84
2013-01-05 08:22:54
Sziasztok hát sajnos ma reggel teszteltem s negativ lett már 5 napja késik fájdalomnak jele nincs hogy esetleg megjönne hát nem tudom...