Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Dejuca, ne garagudj a név lemaradt, és gyönyörűen látszik,, hogy 12-én volz az ovud :)
Archangel85
2013-01-20 18:26:02
Szia! Szerintem megvolt az ovud, és természetes, hopgy ilyenkor kicsit visszaesik a hőd. Aggódásra semmi, ez természetes, és normális. :)
dejuca
2013-01-20 18:07:11
Sziasztok Csajok!Valaki tud segíteni???
Anikoo
2013-01-20 15:54:30
Shane. Gratulálok a pozitív teszthez. Fedeztem fel hasonlóságot a görbéink között. Igaz én csak most kezdtem,és mivel PCO-m van,így giga ciklusaim vannak. Nem is az elejétől kezdtem el,mert későn találtam az oldalra. Beteszem a görbém,légyszi nézzétek meg. A vérzésem kéthavonta jön meg spontán. Gyógyszeres kezelés alatt még nem állok. Múltkor 67 napos volt,most már a 68.napon vagyok. Semmi menzijelem nincs (fejfájás,barnázás). Várom válaszotokat.
Shanee
2013-01-20 14:04:33
Helló lányok! Ma reggel pozitívat teszteltem :) Nagyon óvatosan örülünk neki, de ma egész nap csak sírok az örömtől :) Beteszem a görbémet, hogy lássátok, mennyire nem szabályos, és mégis....
volpe
2013-01-20 09:34:39
Kedves Anonima666
Ha vizsgálod a méhszájadat valamennyi váladékot kell, hogy észlelj! Nem törvényszerűen távozik az belőled, de vizsgálatkor kell, hogy maradjon valami ! Azt írdd be szerintem!. Valószínű, hogy az is elég, hogy ha leíros hol gelyezkedik el és hogy mennyire kemény. Végül is nem vagyunk nőgyógyások! Az meg, hogy melyik napokat vedd figyelembe, no ós ha teheted bújj össze rendszeresen pároddal, és akkor végül is majdnem mindegy, hogy mikor volt az ovud!
anonima666
2013-01-19 22:00:12
Köszi volpe :)
anonima666
2013-01-19 21:59:11
Tehát akkor ezt az utolsót ne vegyem figyelembe? Próbálok minél több adatot megadni,de pl azt hogy nyitott e a méhszájam nem tudom megállapítani,valamint a hüvelyváladék minősége is sokszor kétséges.
erikava
2013-01-19 20:23:45
Anonima! Egyetértek volpe hozzászólásával. Ha rögzítesz egyéb adatokat is, a legjobb lenne az ovulációs teszt eredménye, akkor vissza fogja tenni oda, ahol volt az ovulációd ténylegesen. Mert így valóban mintákat figyel a rendszer, és az alapján teszi át oda, ahol a legjobban hasonlít a mintád az ovulációra.
volpe
2013-01-19 20:06:24
Kedves Anonima66
Ilyen már nekem is volt és rákérdeztem a válasz az volt, hogy ovulációs mintázatokat keres a szoftware és ahol a legvalószínübb, oda helyezi át a napot. De szerintem ha Te ovu tesztel biztosan tudod, hogy mikor volt, az a mérvadó! El kell teljen néhány ciklus, hogy kiismerjen, mikor mi van veled, és akorre szerintem sokkal pontosabban előre tudja jelezni. Próbálj meg minél több adatot bevinni, méhszáj állapota stb, azzal is segíted a helyes előrejelzést!
Szép estét, és ne görcsölj rá, azzal csak rontasz a helyzeteden! Ha fejben eldöntöd, hogy babát akarsz, és mindketten vágytok rá biztosan össze fog jönni. Ha nem is egy hónap alatt, de összejön! Nézd a jó oldalát: élvezd ki a "gyakorlás" időszakát! Ha megszületik a kis poronty úgy sem lesz ilyenben részed egyhamar....