Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2013-01-24 05:56:00
 
Szia Trixi7! Nagyon szép a görbéd, jujj nagyon szorítok értetek :)  Igen, az alvás az általában mindig megvan rendesen :)))))) Újra elkezdtem tornázni. valamivel muszáj elterelnem a figyelmem :)))
Trixi7
2013-01-24 04:04:11
 
Hali lanyok

Kittina voltal mar orvosnal, van valami hir?
Amugy mi is csak most Januartol keztuk el komoyabban.:)

Ilona: szerintem klassz a gorben , csak igy tovabb.

Archangel85 : Igen idaig nem sok adatot vittem meg be, de probalok figyelni es eszre venni jeleket, de egyeblore semmi extra. Jol felmented a gorbed, aludtal eleget??

Itt a legujabb gorben...

Sziasztok
Ilona092
2013-01-23 19:45:38
 
Kedves lånyok! Ez a harmadik honapom itt, es nekem meg mindig ezt irta ki! :)  Most igy ållok: 
 Lindus te hogy ållsz?
Archangel85
2013-01-23 19:06:35
 
Kedves Anonim! Nekem ugyanezt írja, ugyanilyen görbével :)
anonima666
2013-01-23 18:11:52
 
Sziasztok!

Tudom megígértem,hogy nem görcsölök,de elkezdődött a következő ciklusom,a rendszer azt írja,hogy eltér a ciklusom a népességi átlagtól. 25 napra jön meg egyébként,de az orvos semmilyen problémát nem talált. Plusz itt a mostani görbém. Szerintetek mit jelent az,hogy a mensi 2. napján így leesett a hőm?
brownie
2013-01-23 00:19:23
 
sziasztok! 
A görbém hiányos, csak most kezdem beleásni magam, ezekbe a dolgokba. Nekem van már egy kislányom, ő szerencsére könnyen és gyorsan összejött, így akkor még nem foglalkoztam az időzített fogantatással. A kistesóra januártól próbálkozunk, abban reménykedem,hogy ez az oldal segí, hogy ő is hamar összejöjjön. Amúgy elvileg tegnap volt ovulációm, és ovu előtti napokban voltunk együtt, szóval majd kiderül. 
Valaki próbálkozott már a hold fázis/Jónás módszerrel? Esetleg ismer olyat ,akinek ez a módszer bevállt?
Mindenkinek sok sikert!
erikava
2013-01-22 15:38:03
 
Kedves Kittina, és Archangel! Mivel Kittina a hó második felében kezdte el mérni a hőjét, egyáltalán nem mérvadó. Az pedig nem igaz, vagy nem feltétlenül ebben a formában igaz, hogy a hő ovulációkor leesik, és nem fel. Mert ovulációnál először leesik, majd vagy ugrik a hő, vagy lépcsősen elkezd emelkedni!! Az ovulációs teszt 2-3 napig is pozitív lehet. Mivel a hőugrás előtti napokon nem láttuk a mérést, nem tudjuk esett-e a hő, illetve hanyadik napja volt pozitív a teszt! Az újonnan regisztrált tagoknak ajánlom figyelmébe az én nevem alatt futó beszélgetést, a Hibajelzés/probléma oldalon, ahol alaposan átbeszéltük ezt a témát, és sztem minden kérdésre benne van a válasz! 

Biztassátok és segítsétek egymást, de egy hó második felében elkezdett mérésből, és egyetlen pozitív ovu tesztből nem lehet megállapítani semmit!!
Vicacica
2013-01-22 12:01:11
 
Sziasztok.
Laparoszkópiás műtétre készülök, ami még húzódik, mert nem akar megjönni. Ma megyek dokihoz, azt mondta ír fel valami gyógyszert amitól megjön majd. Átestem már vér, vírus, baktérium tenyésztése vizsgállaton, vizelet vércsoport meghatározás, altatóóorvossal is beszéltem.  Holnap lett volna a műtétem, de este felhivtam a dokit, hogy még nem jött meg, -szerencsére egy felesleges utat megspóroltam.
Februárban már biztos átesek rajta és okosabb leszek remélem. Sajnos nehezíti a dolgot, hogy központilag nem ahhoz a városhoz tartozom ahol orvost fogadtam. Kevésnek tartom az információt amit tőle kapok, de ezen a környéken kevés orvos foglalkozik hasonló problémákkal.

UI: Gratulálok a babásoknak és jó egészséget kívánok
Kittina
2013-01-22 08:16:47
 
Kedves Trixi7!

Köszönöm szépen, kedves vagy. Megvárom természetesen az orvos véleményét, azután ráérek alakítgatni a gondolataimon.  :) 
Azt nekem is meg kell várnom, hogy elteljen még egy pár hét az adatok rögzítésével, hogy teljesen beálljon minden a helyére. :) 
Addig is rendületlenül mérem a hőm és figyelem a testem jelzéseit. :)

Nektek is kitartás! :)


Szép és kellemes napot! 

Ui.:
Ti mióta próbálkoztok?
Archangel85
2013-01-22 05:56:01
 
Sziasztok!
Tixi szerintem mindenképpen el kell telnienéhány hónapnak ahhoz, hogy a rendszer buztosabbat tudjon mondani. Ehhez nagyon fontos, hogy próbálj meg mindenképpen több adatot felvinni. De egy-kétovuláció után, már mennni fog magától is,  úgy értem észre veszed magadon, fel fogod ismerni a jeleket......
Ha van még kérdés, segítek, de csak este leszek majd mert hosszús vagyok. :(
Pusszantás!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!