Szia hat minden reggel ugy 8-fel 9tajba merem a hüvelyen keresztül.mit nem csinalok jol?Itt pesten a nögyogyaszom nem csinal semmit.tanácstalan vagyok
bodadia2
2012-12-04 14:39:23
Moncsi: elég fura ez a görbe, ovunak semmi jele benne szerintem. Hol méred a hődet? Minden nap ugyanabban az időpontban méred, legalább 6 óra alvás után? Ha ezek ellenére nincs ovud, akkor szerintem irány a doki, vitamin ide vagy oda! (Te szeded a babavitamint, nem a párod, ugye? :-))
Moncsi84
2012-12-04 10:19:41
Sziasztok Már harmadik hónapja probálkozom it s sajnos semmi nem jött még össze szerdetm a párommal a vitamit is s mindent rendesen csinálok mégse jön össze el vagyok keseredve kicsit
mariann74
2012-11-12 21:15:31
Ígen így van hamarabb csináltam meg a tesztet mert nagyon szédültem meg hányingerem volt és megvettük a tesztet és másnap reggel megcsináltam és megjelent a két csik igaz kicsit halvány de nagyon jól látható :D Most 5 hetes terhes vagyok mvel németországba vagyunk itt el mentünk nőgyogyászhoz és csak vért vettek egyenlőre és 19 -én megyünk vissza és pontosan meg is tudom mennyi idős terhes vagyok és majd meg írom nektek is köszönöm a grtúlációkat viszot kívánom nektes is.Puszi Mariann :D
BAnita
2012-11-11 19:24:53
Én is most visszaszámoltam, hogy akkor neked nagyon hamar kimutatta a teszt :) Nekem 2 nap van a "nemvártig" fontolgatom, hogy honap reggel megcsinálom, de nem akarok csalódni... :/ Nekem (is) rossz helyre rakta szerintem, mert a jelek és az ovuteszt is korábbra jelezte, mint a jelenlegi görbén... hamarosan kiderül! Addig is kitartás mindenkinek! :)
Betty100
2012-11-11 19:13:47
Köszönöm a görbét! :) Egy kicsit most megint bizakodok, mert eddig mindig olyanokat láttam, amikben több ingadozás volt! Viszont nekem még negatív lett a tesztem, amit csütörtökön csináltam(pedig minden hónapban megfogadom, hogy nem fogok korán tesztet csinálni-de még sem tudok i), igaz a rendszer azt írta, hogy november 15-én kéne először tesztet csinálnom, egyenlőre még mindig kételyek közt, de bizakodva várom a 15-ét....
erikava
2012-11-11 17:52:25
Gratulálok a babához! Viszont vmit nem értek. November 11.-én írtad, hogy két héttel ezelőtt végezted az első tesztet, ha jól számoltam, akkor okt.29.-én. Ez viszont az ovu utáni 6. nap. És neked akkor már pozitív volt?? Akkor nem lehet, hogy korábban volt az ovud, mint ahogyan a görbén látszik? Elhiszem, félre ne érts, csak minden eset tanulságos lehet mások számára.
mariann74
2012-11-11 17:34:19
Két hete csináltam a tesztet mert rosszul éreztem magam és köszönöm a gratúlácót viszont kívánok neked is sok sikert :D