Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bernie77
2013-03-04 18:18:17

Ma ilyen a görbem szerintetek jó
kokosinko20
2013-03-04 18:04:17

Moha13

arra én is nagyon kiváncsi vagyok. Remélem felmegy.

zs1982
2013-03-04 17:52:15

krisztina84

Köszönöm soraidat, hihetetlen, szinte sokkolt a sok hasonlóság! :) Én is sportolok, vitamint szedek, próbálok nem stresszelni, de a mai világban meló mellett nem könnyű. Én járok jógára már régebb óta, nagyon sokat segít, teljesen kikapcsol, megnyugtat... Mivel én sem nagyon tudom kivel megosztani a baba kérdéssel kapcsolatos dolgaimat, nekem is sokat segít, hogy itt kiírhatom magamból. Szorítok mindannyiótoknak, hogy mihamarabb összejöjjön a baba, remélem nem lesz gond nálunk sem csütörtökön, és érkezni fog, ha itt lesz az ideje... Egyébként milyen teát iszol, és milyen sűrűn, mert nekem ez új, még itt olvastam erről először, hogy sokan teáztok? És ez hatásos, vagy csak ilyen népi hagyományos dolog???
valaki1985
2013-03-04 12:59:48

Moha13

Magnéziumot szedek, mert a lányomat még kell emelgetni, meg ügye mivel még kicsi, viták is vannak.
Femibiont szedek, vasat és kalciumot.  
Moha13
2013-03-04 12:49:29

kokosinko20

Hát, a holnap reggel lesz érdekes...hogy vissza felmegy-e a hő...
Szorítok, hogy jófelé menjen. :)
kokosinko20
2013-03-04 12:10:03

Sziasztok.Tegnap felraktam a görbém. Irtátok, hogy szép, de ma reggel csökkent a hőm. Mindjárt megjön érzésem van, sőt, egyszer azt is hittem,hogy megjött, de hál istenkének semmi. Holnap tudok csak tesztelni. Majd megirom,hogy mi lett. 

Ma ilyen a görbém.Szerintetek?

levendula
2013-03-04 11:56:04

Sziasztok!
Mi tavaly egész évben nem védekeztünk a párommal, olyan jöjjön, ha jönni akar szituáció volt, ami a babásodást illeti. Idén terveztük el, hogy komolyabban rágyúrunk a témára. Amióta ezt megbeszéltük én is frászolok rendesen, hogy te jó ég most mi lesz és eddig miért nem sikerült, ha tavaly sem védekeztünk, most mi lesz más.... Januárban még orvoshoz is elmentem, hogy minden okés-e. Femibion 800-at és Premens tablettát írtak fel (barátcserje gyógynövényt tartalmaz, ami segíti a hormontermelést). A férjem folyton mondja, hogy túlstresszelem magam, de egyszerűen nem tudom magam függetleníteni. Tavasszal kezdem a futást megint, mert tél elején abbahagytam. A ciklusaim nagyjából rendben vannak, de én is folyton azon izgulok, hogy ne jöjjön meg, ha megjött, akkor meg, hogy múljon már el. A sok stressz ezek mellett is jelen van és a férjemet júniusig minden hónapban kétszer kiképzésre fogják vinni, szóval most még inkább lecsökkent az esély. Próbálom úgy felfogni, hogy csak egyszer kell tökéletesen időzíteni.
jbea84
2013-03-04 11:30:14

Hú Moha, ez pedig akár babás görbének is elmehetett volna!
Moha13
2013-03-04 11:21:38

"Hát én majd csak a 7 hét körül,"

Ovulációtól vagy utolsó mensitől számolva?

Moha13
2013-03-04 11:20:17

valaki1985

Értem. És addig is szedsz valamilyen vitamint?

Nekem ma végre leesett a hőm és meg is jött...már azt hittem, elromlott a lázmérő, mert már jó ideje semmi köze görbéhez a vonalamnak...:D
Úgy tűnik, nekem 12 napos a luteális fázisom, megnyugodtam, ez elvileg jó. :)
Remélem, ez idén az utolsó mensim. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!