Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sikerült tesztelned ma?Merre halad ma a görbéd?Sajna az enyém eléggé lefele vette az irányt...
krisztina84
2013-03-06 08:48:06
Moha 13
Köszönöm az információt,jovő ciklustól én is több helyre fogok regisztrálni. Olvastam még a fórumon a Jónás módszerről,mi a véleményed róla,próbáltad már?
Moha13
2013-03-06 07:19:16
krisztina84
Én nem használok LH tesztet, de szerintem az biztosabb, hiszen ténylegesen megméri a szervezetedben a szintjét, nem csak így sémák szerint tippeli meg az ovut. Persze a hőmérséklet is fontos adat, de szerintem a tesztnek higgy inkább.
Még csak január óta vezetem a hőgörbéket, de mind a három 19-ére tette februárban az ovumat, kivéve a ciklus.hu-t, mert az 18-ára.
anonima666
2013-03-05 20:50:21
Sziasztok!
Van valakinek valami véleménye? Ez a hónap is veszett fejsze nyele?:(
krisztina84
2013-03-05 20:15:56
moha 13
Megegyezik az itteni görbe a többi oldal görbéivel?Én is gondolkodok azon,hogy máshová is regisztráljak. Kèrlek nézd meg még egyszer a görbémet.Aznap,amikor a rendszer bejelölte az ovulációt,este 7kor az LH teszt vitathatatlan pozitív lett.Nem 24-48 Óra múlva kellett volna bekövetkezzen a peteérés?Nem értem miért tette a rendszer pont aznapra az ovulációt,mikor a legmagasabb volt az LH szint....Mellesleg másnap is pozitív lett a teszt,halványabb,de pozitív (2egyforma csík)Utána nem teszteltem.
Moha13
2013-03-05 19:13:23
Igen, vezetem még 3 helyen: ciklus.hu, fertilityfriend.com, tcoyf.com Bizotnságos típus vagyok, nekem így a tuti, ha legalább 4 helyen látom, mi a helyzet...:D
Moha13
2013-03-05 19:11:30
krisztina84
Szerintem jó a higanyos is, de ha szeretnél digitálist, a múltkor láttam a dm-ben, nem is drága, valami 1000 ft körül volt ha jól emlékszem. Szerintem valamivel egyszerűbb, mert kijelzi, nem kell nézegetni, hogy ez most 2 tizedfok vagy 3...
Hát annyira én sem vagyok ebben otthon, de azok alapján, amiket eddig olvastam, az ovutól számított 10 nap után már lehet tesztelni elvileg, van, akinek már 9.-10. naponkimutatja a teszt, de van, akinél még az elmaradt mensi napján sem, csak utána 4-5 nappal, ez egyénenként változó, attól függ, mennyi HCG termelődik a szervezetben. :) Ja, és ha 10-es érzékenységű a teszt, akkor nagyobb eséllyel mutatja ki a nemvárt előtt. 10-es pl. a Qupido, Gólyahír... Én a vateráról rendeltem 10-es érzékenységű One step tesztet, ott elég olcsó, már 65 ft/db áron is van. :)
krisztina84
2013-03-05 19:02:43
moha 13,
Peteéréstōl számított hányadik napon lehet tesztelni?Vezetsz még máshol is görbét? És az utolsó kérdés :-) Olvastam a fòrumon,hogy több tizedes digitális hōmérōvel méred a hödet.Sajnos nekem nincsen nagy pontosságú digitális hōmérōm csak higanyos.Jelenleg azzal mérōcskézek,szerinted eléggé pontos a higanyos is?
Venuska
2013-03-05 18:58:59
Nagyon köszönöm a véleményeteket! Reménykedek benne hogy tényleg babócánk lesz. Hétvégén fogok tesztet csinálni ha addig nem lesz menszim. 8 hónapja vagyunk házasok a párommal és igazából nem terveztük a babát, de minketten nagyon örülnénk neki. Pláne én!!!:D
krisztina84
2013-03-05 18:53:40
Szia Venuska, Èn is ùj vagyok még itt,ez az elsō hónapom,hogy naponta mèrem az ébredési hōmet. Régóta olvasgatom a fórumot,és szerintem szépen halad felfele a hōd és jól làtszik a peteérés is.Állítólag pozitív dolog a vonalzó a ciklus utolsó szakaszàban,tehàt neked is nagy drukk rèszemrōl a babócához.règóta próbálkoztok?Nekünk ez a hatodik hónap.
Sikerült tesztelned ma?Merre halad ma a görbéd?Sajna az enyém eléggé lefele vette az irányt...