Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A tcoyf is ugyanarra a napra tette az ovumat! :-)Most nagyon elkezdtem reménykedni...köszi még egyszer!
Moha13
2013-03-06 09:40:54
krisztina84
Miért akarsz vonalzót? Nem kell vonalzónak lennie, a lényeg, hogy fent maradjon, de ott ingadozhat magának, ahogy jól esik, csak az ovu előtti mérésekhez viszonyítsd, ne az előző naphoz..:) A TCOYF.com-on egyébként szépen berajzolja majd a cover line-t és meglátod, milyen szépen a fölött vagy végig...ez a lényeg. :)
krisztina84
2013-03-06 09:28:53
Moha13
Nekiálltam regisztrálni a tcoyf.com-on. Igencsak fél fok a különbség...tudom semmiség,de aggódok,mint mindig.:-) Vonalzót szeretnék.
maximail
2013-03-06 09:26:11
Sziasztok!
A tegnapelőtti 36,1-36,2 fokos hőmnek (átírtam 36,2-re, így már megejelnt a grafikonon) az az előzménye, hogy a férjem éjjel kettőkor indult Németországba, és én is felkeltem vele egy órára, így tulajdonképpen nem volt meg az összefüggő 6 órás alvás a mérés előtt, illetve éjjel, mielőtt visszaaludtam, kiváncsiságból megmértem, és akkor 36,3 volt, majd reggelre leesett 36,1-re. Aztán tegnap 36,8, ma reggel meg 36,4. Ma meg ki kellett kelnem mérés előtt kienegedni a kutyát, de azonnal visszafeküdtem...
Mi lehet ez az ugrálás? Lehet még ebből baba ebben a hónapban? Jó, tudom, ez költői kérdés...
Moha13
2013-03-06 09:07:31
krisztina84
Eléggé? De hát ez csak fél fok! :)
Moha13
2013-03-06 09:06:38
krisztina84
Szívesen. Egyébként visszamenőlegesen is be lehet írni az adatokat, így akár ezt a ciklusodat is megnézheted, hogy máshol mit jelöl ovunapnak. HA van egy kis türelmed persze bevinni megint az adatokat. :) A tervezettbabán túl a többi 3-ból nekem a tcoyf.com tetszik a leginkább, sokkal több adatot mutat ingyen, mint pl. a fertility.com, amin sok adat fizetős. :)