Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztina84
2013-03-04 10:00:20

Köszi Moha13! Bárcsak úgy lenne!!Picit szúrkál a hasam alja,de úgy csinálok,mintha észre sem venném.:-)

valaki1985
2013-03-04 09:57:24

Moha13

Hát én majd csak a 7 hét körül, amikor már van szívhang is. Addig nem sok értelme van, mert csak stresszel az ember, hogy mikor lesz mikor lesz, és hetente kell menni dokihoz
jbea84
2013-03-04 09:49:14

Köszi Moha, bízunk benne! :) Viszont megy a drukk!

Én sem szeretnék erről vitát nyitni, hogy most min múlik, csak nem tudtam nem leírni a véleményem!
Moha13
2013-03-04 09:48:57

valaki1985

Megnéztem a legutóbb belinkelt teszted...szép. :)
Mikor mégy dokihoz?

Tényleg...nem is tudom, ezt hogy szokták...pozi teszt utánmennyivel kell dokihoz rohanni? :D
valaki1985
2013-03-04 09:43:35

Ez kb ugyan olyan téma mint a tyúk meg a tojás! Ki így ki úgy vélekedik róla! Erről nem nyitok vitát. Nekem ez a véleményem és enniy!
Moha13
2013-03-04 09:41:21

jbea84

Az E-vitamin nagyon jó, meg a folsav is, ezeket én is szedem. :)
Kitartás! Össze fog jönni! :)
Moha13
2013-03-04 09:38:50

krisztina84

Szerintem nincs a görbédnek semmi baja se, nagyon szépen látszik az ovu, az a kis leesés meg akár beágyazódás is lehet.
Szorítok nagyon! :)

krisztina84
2013-03-04 09:26:48

zs 1982

Tényleg nagyon hasonló cipőben járunk,érdekes!
Mi is  idén pontosan 8 éve vagyunk együtt párommal. Csak megszakitással védekeztünk a 8 év alatt,és most hogy irod,h a dokidnak fura volt ,h nem jött össze semmi......a cipellőink nagyon hasonlóak,nekünk sem jött össze soha semmi ! :-( Még véletlenül sem.
6.-odik hónapja vagyunk házasok.5 hónapig csak lazán vettük az egészet de a  mostani hónaptól nekiálltam hőmérőzni,vitaminozni,sportolni,gyógyteázni,elmentem orvoshoz (csak UH) és jól bestresszelni.:-)
Szervi bajom nekem sincs,ciklusaim normálisak,egészséges életmódot élünk mindketten....s sok stresszet kivéve,ami lassan manapság  mindekit érint sajnos.
Körülöttem mindenki teherbe esik,amikor akarja,még olyan is aki nem akarja....ez van.
Én március 17-re nem várom,de valahogy nem fűzök ebben a hónapban nagy reményt az egészhez...nem tudom,van egy ilyen érzésem,h most tuti nem jött össze.
A görbémet sem találom túl kecsegtetőnek,pedig peteérésem is volt és jól időzitettük az együttléteket....vagy ki tudja...
Próbáld meg összeszedni magad,tudom nagyon nehéz,de  új hónap új remény.Engem is minden alkalommal padlóra tesz a mensi megérkezése.....és ez az örökös várakozás is nagyon rossz.De hamar összeszedem magamat és bizok benne,hogy igenis megfogok terhesedni hamarosan természetes úton!!
Szoritok nektek nagyon csütörtökön és próbálj úgy gondolkodni,hogy ha már egyszer sikerült párodnak,akkor még fog...
Nagyon sokat segit rajtam,hogy megosztom veletek a gondolataimat,eddig csak magamban tépelődtem hónapokon át.

jbea84
2013-03-04 09:21:05

Moha 13

Igen, voltunk. Nálam a pco diagnosztizálva van, de a páromnál sem minden oké. Már túlvagyunk 2 inszemen, ez üres hónap, most ebben a hónapban lesz a 3. beavatkozás.
Méhpempőt nem szedek, de E-vitamintól az 1000mg-os C-vitamon át a folsavig szedünk sokfélét.
Moha13
2013-03-04 09:14:10

jbea84

Egyébként voltatok már kivizsgáláson?
Szedsz valami vitamint, méhpempőt esetleg?

Szerintem azért ne add fel ezt a hónapot csak így görbe alapján, láttunk már furcsábbnál furcsább hőgörbéket, amiknek baba lett a vége...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!