Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én még új vagyok itt, ez az első hónapom ezen az oldalon, már egy éve próbálkozunk, és most adtam a fejem a hőmérőzésre. Az a gondom, hogy tegnap 36,1-et mértem, de a grafikon felülírja... A ciklus.hu-n is vetem, és ott szépen látszik az esés és az ugrás, de itt becsül egy értéket tegnapra. Pedig direkt jó sokáig bent hagytam a hőmérőt, de nem ment feljebb... Hogy tudom ezt felülírni?
Köszi!
Moha13
2013-03-05 07:51:25
Köszi! :)
Tesztelt ma valaki? :)
zs1982
2013-03-04 22:33:18
Moha13
Szorítok Neked én is, hogy baba legyen!!! :)
zs1982
2013-03-04 22:29:55
krisztina84
Nagyon köszönöm, kipróbálom a teákat, ártani nem árthat... :) Jelentkezem, ha van valami, és köszönök mindent! :)
Moha13
2013-03-04 20:57:09
krisztina84
Köszönöm, én is nagyon remélem, hogy ilyen szép lesz és kapok két csíkot is...szülinapomra :)
Egyébként ami a gyógynövényeket illeti, én is használom őket elég gyakran, pl. ma is, mert amikor megjön, első nap szoktam görcsölgetni, ilyenkor erős cickafark-menta teát iszok, kb. fél óra múlva el is múlik. Nekem teljesen olyan a hatása, mintha egy no-spát vennék be. :)
A méhpempőt pedig én is nagyon ajánlom minden babásodni vágyónak, gyakortalilag egy szupertáplálék, a vitaminok és nyomelemek gazdag tárháza...:) Apukám méhész, múlt nyáron meg is kértem,hogy szedjen nekem méhpempőt, most ezt eszegetem mézzel keverve. :)
krisztina84
2013-03-04 20:19:58
moha 13
Annyira jól néz ki a görbéd,mintha babás lenne!:-)Szurkolok,hogy a következō is ilyen szuper legyen és két csíkocskàval végzōdjön!
krisztina84
2013-03-04 20:05:25
kokosinko 20
Nagyon jó a görbèd!Szorítok,hogy csakis felfele menjen holnap!
krisztina84
2013-03-04 19:59:38
Szia zs1982,
Igen,rendszeresen iszom a gyógyteát.Èn nagyon hiszek a gyógynövényekben,nagymamámtól sokat tanultam. Nekiálltam méregteleniteni,minden reggel éhgyomorra csalántea,másnap diófalevél tea ezt egy hónapig felváltva. Napközben 2 csèsze tea:peteérésig cickafark,a luteális fázisban pedig palástfū forrón és cukor nèlkül. Fagyöngy tinktùrát is iszok,reggel és este egy kávéskanálnyit,ez erōsíti a méhfalat. Ha nem is használnak,de nem hinném,hogy ártanának ezek a növények,hisz nagyon règóta rendszeresen teázgatok.Picit macerás fōzögetni,de megéri. Nem tudom pontosan mitōl,de amióta ezt a tisztítókùrát csinálom ,a bōröm szebb,mint valaha ès nemcsak nekem tünt fel!!!! ;-) Mèhpempōt is eszegetek,az is sokat segít allítólag a megtermèkenyítèsben. Sajnos a stressz nálam is ott settenkedik nap mint nap....Nagyon szorítok nektek csütörtökön,majd èrtesíts. Ha ez a hónap sikertelen lesz,lehet ràveszem én is a pàromat erre a vizsgàlatra...
Én még új vagyok itt, ez az első hónapom ezen az oldalon, már egy éve próbálkozunk, és most adtam a fejem a hőmérőzésre. Az a gondom, hogy tegnap 36,1-et mértem, de a grafikon felülírja... A ciklus.hu-n is vetem, és ott szépen látszik az esés és az ugrás, de itt becsül egy értéket tegnapra. Pedig direkt jó sokáig bent hagytam a hőmérőt, de nem ment feljebb... Hogy tudom ezt felülírni?
Köszi!