Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-03-03 18:29:31

koksinko20

Szeirintem is szép a görbéd, talán tesztelhetnél is egyet...:)
valaki1985
2013-03-03 18:15:02

kokosinko20

Bízz benne! :D Szépen alakul a görbéd! Fel a fejjel és ne agyalj! :D  
valaki1985
2013-03-03 18:13:10

krisztina84

Azért számol 18 nappal pé után, mert átlagban a nagykönyvek is így számolnak. Pé+18 nap ahhoz hogy terhesség biztos legyen a hőmérőzés szerint és mivel te csak most kezdted itt vezetni, ezért tette ilyen hosszúra. A köv. hónapban már rövidebbre saccolja, mert lesz viszonyítási apalja a rendszernek.

6 hónap még nem sok idő a próbálkozásra. Nekünk ez volt a 10. hónap, úgy hogy már van egy kislányom. Most sikerült a baba, úgy hogy ez volt a 2. havi hőmérőzés.

Szerintem felesleges már most orvostól orvosig menni, hogy mi lehet a baj! Nincs baj, csak nagyon rágörcsölsz. Én is ezt tettem 10 hónapig, aztán februárban mikor megjött azt mondtam hogy nem érdekel az egész tovább. Mérem a hőmet, és ennyi! Meg lett az eredmény!  
kokosinko20
2013-03-03 17:18:34

Sziasztok.

Már nagyon rég irtam ide. MOst viszont kérem a segitségeteket. Szerintetek milyen a görbém? Hiába ilyen szépen fent van a hőm, én bizonytalan vagyok. 

krisztina84
2013-03-03 12:39:55

Sziasztok,má régóta olvasgatom ezt a fórumot és szeretnék én is csatlakozni hozzátok.29 éves vagyok és hatodik hónapja,hogy próbálkozunk....csatolom a görbémet.A rendszer a hó. elején a ciklus 17.dik napjàra tette a peteérést,ám szombaton átrakta a 13-dik napra.Rendszeresen menstruálok,ciklusaim 30-31 naposak,nem èrtem hogy lehetett peteérés a 13.dik napon,mikor aznap csináltam ovulációs tesztet és pozitív lett!!!Nem 24-48 óra múlva lesz peteérés a pozitív teszt után?
10.-dik napon voltam dokinál,UH vizsgálat szerint egy nagyobb domináns tüszöt látott,16 mm...és ö is 13.-dik,14.dik napra jósolta a peteérést.Nem talált problémát nálam,mèhnyálkahártya 9mm.
Ez az elsö ciklusom,mikor hömérözök,szerintetek nem lesz túl hosszú a luteális fàzis?
Nekiálltam folsavat es multivitamint is szedni,gyógyteázok (cickafark meg palástfü) méhpempöt is szedek.
férjemmel dolgozunk ezerrel a babán,de ùgy eltud keseríteni minden eredmènytelen hónap.
Nagyon nincs kivel beszéljek erröl a dologròl sajnos,anyukámon kívül nem tudja senki,h próbálkozunk.
elöre félek,mikor közeledik a nem várt nap,mert nagyon szeretnénk már végre egy kisbabát!
Mellesleg a fèrjem sokat utazik és elég nehéz idözíteni az együttléteket....
Az is lehet nem jól idözíítettünk idáig,de sajnos mindig ott motoszkál a fejemben a gondolat,hogy nem-e velem van valami gond...(férjemnek már van egy gyereke)....és az a büntudat amikor megjön....
Következö hónapra tervezem a hormonvizsgálatokat és tüszönövekedés nyomon követését.Szerintetek korai?Férjem szerint túl sokat stresszelek ezen és ne gondolkodjak rajta ennyit,mert annál rosszabb.Könnyü mondani....szerintem nincs olyan nö,aki babát vár és  nem agyal rajta...
Ti hogyan viselitek?Látom mindenki nagyon szorgalmasan hömèrözik,sok sikert mindenkinek és gratulálok akik pozitívat teszteltek!Picit hosszùra sikerült az egész,elnèzèst a hiányos ékezetekért,de külföldröl írok.
valaki1985
2013-03-03 08:49:06

Gondoltam megosztom veletek a mai tesztem! :D 
http://kepfeltoltes.hu/view/130303/6850641N_vtelen_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Betty78
2013-03-02 22:42:58

Valaki1985

Visszaolvastam a régi hozzászólásokat. Az előző grafikonod hasonló volt, mint most az enyém. Most azt írod, hogy az egy szörnyű grafikon volt, mrg kérdezhetem hogy miértí? Köszönöm.

zs1982
2013-03-02 22:10:31

Valaki1985

Nagyon köszi, aranyos vagy! Úgy örülök Neked, hogy sikerült! :)
valaki1985
2013-03-02 22:05:16

Meglódult felfelé! bármi lehet! :D Megy a drukk!
Betty78
2013-03-02 22:04:54

Köszönöm szépen a segítségeteket.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!