Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
Megint megy a sok vitamin, és javaslatok! Szerintem a legnagyobb gyógyszer, ha nem görcsölünk a babáért, csak mindent természetesen és várni :)) Remélem, hogy mindenkinek minél hamarabb megadatik a féltve őrzött baba álmok :))
Én most azt nem értem, hogy elméletileg ma kellett volna hogy megjöjjön, és a pecsételés vérzésem is abba maradt.. lehet a vitaminoktól mos csúszik kicsit?
Moha13
2013-04-03 11:48:45
MRitu!!!
Ne igyál málnalevelet!!! Azt csak szülés előtt ajánlott!
NAgyon ellazítja és tágítja a méhet, ez pedig nekünk most pont nem kell...:S
Tudom, én is sok helyen olvastam, hogy ezt ajánlják teherbeeséshez, de később másik helyen írták, hogy csak szülés előtt ajánlott, teherbeesni akaróknak nem.
Ovuig cickafarkat jó inni, mert segíti a peteérést, ovu után pedig a palástfüvet, mert erősíti a méhet, a méhszalagokat, segíti a beágyazódást, és segít megtartani a babát. :)
maximail
2013-04-03 11:47:29
Tundie! Én már jó ideje úgy vagyok, hogy kész csoda lehet simán teherbe esni. De én ma negatív vagyok, őgyhogy ne hallgassatok rám! :-)
Tundie
2013-04-03 11:30:30
Moha,
én is csinálom a gyertyaállást :)bár nem annyira kényelmes gyertyaállni késő este fáradtan. Utána feljebb pócolom még a csípőmet is egy kis időre. Kész vagyok, mert háton nem tudok elaludni, csak hason.
Néha kész csodának tartom, hogy egyáltalán egyesek, hogy tudnak simán teherbeesni.
Újabban nézem a Jónás napot.
MRitu
2013-04-03 11:24:17
bocsánat, szóval nem a méhfal hanem a méh nyálkahártya..és lehet hogy a szép hőm ellenére ezért nem tapadt meg még a múlt hónapban sem..
MRitu
2013-04-03 11:17:52
A gyertyaállásra a tesómék is esküsznek és a barátnőmék is, sztem lehet benne valami, mert midenhol ott vannak a gyönyörű kiscsajok:)
Nekem az UH-on januárban azt mondta a doki, csak 3 mm a méhfal vastagsága ami kevés, 1 hónap múlva már látszott h sokat vastagodott. sajnos a fogigátló átka ez, kell néhány hónap mire visszavastagodik, hogy meg tudjon tapadni
MRitu
2013-04-03 11:15:20
A zöldségleveket te magad készíted? A halolaj mire jó? A folsavat én is eszem, azt mondta is a dokibácsi, plusz én első felében a málnalevél teát iszom, másodikban a Gyuri bácsi féle nők teáját. Olvastam itt az este a D vitamint is, lehet majd én is beszerzek..
Moha13
2013-04-03 11:00:07
MRitu
A minden bevetekbe tartoznak nálam:
Folsav (800 mikrogrammos, már január óta szedem és folytatom)
Halolaj+E-vitamin komplex
Cékla+sárgarépalé (naponta 2 dl fele-fele arányban hogy legyen sok vitaminom)
Ovutesztelés
Ami új:
Cickafarkteát iszom tegnap óta ovuig, utána palástfüvet fogok...:)
És úgy döntöttem, kipróbálom a gyertyaállást...:D
Sokan ajánlják...hátha :)
MRitu
2013-04-03 10:44:59
Jajj akartam kérdezni Moha, mit takar nálad a mindent bevetek? Én most kicsit leálltam a teával, mert olyan szinten méregtelenít, hogy tiszta ragya lettem tőle, és mégis ki kell nézzek valahogy az esküvőn :)
MRitu
2013-04-03 10:43:25
Moha13
Szerintem nyugodtan, én is szinte már mensi után kezdtem, mert össze vissza vándorolt az ovum..inkább hamarabb, nehogy lemaradj róla :)
Emerlány és a többiek akiknek nem sikerült..csak fel a fejjel, nem adjuk fel, mert SIKERÜLNI FOG! :))
Megint megy a sok vitamin, és javaslatok! Szerintem a legnagyobb gyógyszer, ha nem görcsölünk a babáért, csak mindent természetesen és várni :)) Remélem, hogy mindenkinek minél hamarabb megadatik a féltve őrzött baba álmok :))
Én most azt nem értem, hogy elméletileg ma kellett volna hogy megjöjjön, és a pecsételés vérzésem is abba maradt.. lehet a vitaminoktól mos csúszik kicsit?