Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tundie
2013-04-03 18:46:08
 
Sangria, lehet, hogy aznap nem abban az időpontban volt az LH csúcs, amikor nézted. Érzékenyebb tesztcsíkot kellene használnod.
sangria
2013-04-03 18:38:19
 
Nálam is első baba lenne..
Ovutesztet én is a vateráról rendeltem, most megint aktuális lesz lassan, de kicsit tartok tőle. Múlt hónapban ugyanis, amíg csináltam végig negatív volt, bár volt olyan, hogy elég rózsaszín volt már a tesztcsík, de még nem annyira, mint a másik.. (görbém sem annyira egyértelmű). Most akkor mi volt szerintetek? Ha nem volt ovum a hónapban egyáltalán, akkor miért sötétedett be a tesztcsík 1 napra? Ha meg volt, akkor miért nem lett elég sötét? Help:-)
Mupp2
2013-04-03 18:37:52
 
Sziasztok Csajok!!!

Tegnap beszéltem egy ismerősömmel es ok is babát szeretnének mar több mint 2eve próbálkoznak!!?:(((
Voltak orvosnál es valami "fel lovos"terápiát ajánlott nekik!!!ez mi tudja valaki???
Az orvos mutatott nekik egy felmérést,hogy 100parbol 13parnak sikerül 1even belül a baba,kicsit meg voltak lepődve,es mondta nekik az orvos,hogy ez igaz mert ez egy kimutatás!!!
Ezzel csak azt szeretnem mondani,hogy nem olyan könnyű ez a dolog sajnos!!!!
Amúgy mi az a fel lövős dolog???

Szép estet mindenkinek!!!!
Es gyurjatok a babucikra :))))))
maximail
2013-04-03 18:31:41
 
emerlány! Körülöttem már mindenki terhes. Tegnap egy barátnőm hívott, hogy terhes, és bosszankodva mondta, hogy 4(!) hónapig próbálkoztak. Azért nem vagyok irigy, nagyon örülök az örömének, csak már egyre türelmetlenebb vagyok. Én ezeket a pecsételős napokat utálom a legjobban. Minden pisilésnél reménykedve lesem a jeleket, vagy azok hiányát, és nem tudom megállni még így 14 hónap után sem, hogy ne reménykedjek, hogy de mi van, ha mégsem jön meg igazán. Pedig az eszemmel mondogatom, hogy de, már tuti megjön, kár reménykedni, mert csak annál rosszabb.
Én is bíztam ebben a sárgatest hormon dologban, de nálam mindent rendben találtak, és azt mondta a doki, amikor rákérdeztem, hogy teljesen normális ez, van, aki így menstruál...
Attól még persze lehet, hogy nálad mégis ez a gond. Vagy nincs is semmi gondunk, csak türelmetlenek vagyunk. :-)
Moha13
2013-04-03 18:02:30
 
Nálunk is első baba...remélem, áprilisban ideér. :)
emerlány
2013-04-03 18:01:04
 
Egyébként mi is első babára készülünk, 8 hónapja volt az esküvőnk, azóta várunk a csodára (fogi gátlót töb mint 2 éve abbahagytam, igaz előtte nagyon sokáig, 10 évig szedtem) 3 hónapja regisztráltam az oldalra, azóta hőmérőzök, de mostantól akkor még többet megteszek az ügyért. Dokihoz hónap végére kaptam időpontot, kíváncsi vagyok mit fog mondani. (Mensi előtti pecsételő vérzésből nekem gyanús hogy kevés a sárgatest hormonom - remélem elküld vérvételre és kiderül hogy tényleg ez-e a probléma) A környezetünkben sorba esnek teherbe a lányok (véletlenül is, sőt olyan lány is akinek azt mnodták az orvosok 20% esélye van saját gyerekre és mégis)- szóval igazatok van - NEM ADJUK FEL!!! :-)
Moha13
2013-04-03 17:59:37
 
emerlány

Szerintem nagyon hasznos, meglátod, nagy segítség, ha nem csak utólag tudod, mikor volt ovud. :)
Én múlt hónap elején még úgy voltam vele, hogy ovutesztelgessen aki akar, nekem jó lesz anélkül is...persze ahogy közeledtem a jelzett naphoz, egyre inkább fúrta az oldalamat, hogy azért mégis...jó lenne...és így vettema rossmannban 2500 Ft-ért egy 5(!!!!!!) db-osat. Nem értem, mi ilyen drága ezen...:X
emerlány
2013-04-03 17:54:25
 
oké, lányok meggyőztetek rendelek egy csomag ovu tesztet :-)
maximail
2013-04-03 17:37:54
 
Én is vettem a vateráról teszteket, már kétszer is, és nagyon korrekt az eladó. Szerintem ugyanaz a link kering. Nem kell megijedni a 2,5 mm-es szélességtől, tökéletesen elegendő.

Mi az első babára készülünk, talán ezért is vagyok ennyire izgatott.

Én szedtem a Femibionnak azt a változatát, amit a terhesség előtt már három hónappal érdemes elkezdeni. Aztán kb. egy év szedés után elkezdtem hízni tőle, így abba hagytam. Egy hónap volt, amikor ittam a cickafarkat és a palástfüvet, de nekem nagyon bekavart, 40 napos volt a ciklusom, se előtte, se utána nem volt sosem ilyen.
Amúgy egy ideje már azt gondolom, hogy ez a vitamin és gyógytea biznisz csak egy nagy lehúzás. Nincs rá semmi bizonyíték, hogy akinek összejön, annak attól jön-e össze. Lehet, hogy ugyanilyen hatásos lenne, ha minden teliholdkor futnánk 10 kört a kút körül.

Komolyra fordítva: aki nagyjából egészségesen él, annak elvileg nincs szüksége ilyesmire. A terhesség alatt oké, meg picit lehet, hogy javítja az esélyeket, de ha már árt, vagy valamiért (pl. pattanások, hízás) kellemetlen, akkor szerintem felesleges.

Az első időkben teljesen rástresszeltem én is ezekre a dolgokra, de most már beérem annyival, hogy minden reggel megiszok egy Vas+C+folsav pezsgőtablettát, hébe-hóba bekapok egy E vitamint, és még ritkábban egyet a maradék Femibionból.

Na, ma tényleg elég pesszimista vagyok, bocsi... Megyek is dolgozni, mert leadási határidőm van. :-S


Moha13
2013-04-03 16:09:08
 
Én voltam, aki nemrég belinkeltem egy vaterás felhasználót, mert 50Ft/db áron adja az ovu-(és terhességi)teszteket 30-as csomagban.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!