Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nyuszifül
2013-04-04 11:28:07

Mritu! A mienk, meg tuti nagyon cserfes, és eleven lesz, mert én is, meg a párom is olyan volt, viszont csecsemő korban mindketten nagyon sírósak voltunk.. Nehezen bírtak velünk..
MRitu
2013-04-04 10:21:42

Egyébként lehet benne valami, amit ír..jártam úgy hét végén, hogy felébredtem,megmértem, aztán anélkül hogy felkeltem volna, aludtam még majdnem egy órát. Mikor felébredtem, ismét megmértem brahiból, és magasabb lett..
Moha13
2013-04-04 10:11:06

MRitu

Igen, nálam is volt ilyen a tcoyf-en, okoskodott...hogy ha később mértem, akkor ő hozzáad még valamennyit...:D
Ez akkor volt, amikor a 7.00-ról átálltam a 6.30-as mérésre és át akartam állítani. Aztán rájöttem, hogy szórakozik, így nem változtattam semmit, csak egyszerűen a 6.30-as értékeket írtam onnantól. Így nem kavart semmit, én meg úgyis tudom, hogy mikortól mérem így. :)
MRitu
2013-04-04 10:08:15

Nyuszifül, a Gréti nagyon aranyos tényleg..nekünk tudom,hogy lány létére is égedelem rossz lesz, mint én voltam, és az apukája is :))
Moha13
2013-04-04 10:08:07

Nyuszifül

Szerintem...ha meg is jön, örülj, ha nem ma vagy holnap, mert az azt jelentené, hogy rövid a luteális fázisod. Állítóla kell a beágyazódáshoz az a 12 nap...de minimum 10. Van, akinek azért nem jön össze, mert megfogan ugyan, de túl rövid a lutális fázisa és egyszerűen nem tud kellően beágyazódni...

Nálam most érdekes a szitu, mert januárban 11 nap volt, februárban 12, márciusban meg 13...:D
MRitu
2013-04-04 10:07:19

Úgy ám..jó kis ajándék lenne:)
Drukkolok, hogy ne jöjjön neked se ma,se még vagy 9 hónapig :)
Amúgy képzeljétek, csak kíváncsiságból elkezdtem vezetni a hőmet a TCOYF-en is,és ma valami olyasmit írt, hogy ha nem akkor mértem mint szoktam,az okozhat eltérést a hőben. ma korábban keltem legalább fél órával..és nem is engedte úgy, a helyes idővel lementeni, mert ha az időt vissza állítottam, a hőt megemelte 1,5 fokkal..ti tapasztaltatok már ilyet?
Nyuszifül
2013-04-04 10:05:44

MRitu! Nálunk is mindenki lányt szeretne, és ki is találtuk, hogy Gréti lesz. Az olyan ari babás :) És minden nap beszélünk már hozzá, hogy várjuk :))
Nyuszifül
2013-04-04 10:04:22

Elméletileg nekem ma , vagy holnap kéne megjönnie!
Moha! Szerintem jól gondolod, nem éri meg mindig tesztelgetni, és csalódni.. De majd ha már ott leszel, akkor nehéz megállni, hogy ne tesztelj :D
MRitu! Remélem, hogy az esküvőn büszkén mutogathatod, az ultrahangot is :)
MRitu
2013-04-04 10:02:30

Nyuszifül,
alakulgat igen, de egyetértek Mohával, én is megfogadtam, csak akkor tesztelek mikor már nem jött meg. És eldöntöttem hogy lesz lányunk idén, és kész :), úgyhogy így kell lennie.
Azt is eldöntöttem, hogy Polli lesz, mert az olyan huncut és belevaló :))
MRitu
2013-04-04 09:59:52

Moha

Hát, a csoda tudja..nem merek már adni erre, mert a múlt hónapban olyan szép volt a görbe és mégse volt semmi, nekem is akkora volt a csalódás, mert ennek alapján olyan bíztató volt..
Először én is elkenődtem, aztán a párom vígasztalt, hogy a doki is megmondta, kell néhány hónap a gyógyszer után, amit én nem akartam megvárni, és lám a természet mégis rákényszerített hogy kivárjam..mert inkább legyen lassabban de biztosan.
Nagyobb lenne a bánat egy baba elvesztésnél mint egy mensinél, nem igaz? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!