Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-04-04 15:49:37

Sziasztok!
Én még ma is negatív vagyok, dacára a jó időnek (mentségem legyen, hogy leadási határidőm van, és ide vagyok láncolva a géphez - tegnap éjfélkor álltam fel, ma meg még alig, ráadásul a húsvét is elég ramatyul alakult.)
Most főleg olyanokat kérdezek, akik már egy évnél régebb óta próbálkoznak. Én a múltkori mensikor és most is kicsit azt érzem (lehet, egyre jobban), hogy hagyom a francba ezt az egészet. Kezdek teljesen tönkre menni ebbe az örökös várakozás, reménykedés, csalódás, önmegfigyelés körforgásba. A férjemnek azért ezt nem mutatom, őt nem akarom lehúzni, de szerintem azért érzi.
Még nem jött meg rendesen, csak maszatol, úgyhogy várok, mert ha megjön, akkor fel kellene hívnom a PRI-t. De valahogy nincs hozzá kedvem. Ha felhívom, akkor olyan lesz, mintha bekerülnénk egy nagy gépezetbe, és onnantól már az orvosok fognak turkálni a legintimebb perceinkben.
Bocs, hogy ennyire negatív vagyok, majd felveszem a pozitív töltést hamarosan, de a hús-vér környezetemnek nem akarok nyavalyogni, de olyan jól esik kimondani. Ráadásul a két legjobb barátnőm, aki szívesen meghallgat és vigasztal, még egyáltalán nem akar babát, így akármennyire szeretnek, a legkevésbé sem értik, mit érzek.
Érzett már ilyen elbizonytalanodást más is?
Nyuszifül
2013-04-04 15:48:29

Moha! Az jó! Én is eldöntöttem, soha többé nem szedek, mert nekem nem is tett jót..
Nyuszifül
2013-04-04 15:46:29

Mritu! Polli, is lassan érkezik, mint az esküvő.. Legyen az esküvőtök olyan álom szép, mint a mienk volt! :) És kívánom, hogy Polli is veletek ünnepeljen már :)
Moha13
2013-04-04 15:45:44

fogtunder

Én soha életemben nem szedtem fogamzásgátlót...alapból nem vagyok oda semmiféle gyógyszerért. :)
Nagyon bízom ezért is az áprilisban...:)
Nyuszifül
2013-04-04 15:45:02

Fogtündér! De legalább te már előrébb vagy :)) Egy első babásnak, akik még tervezik, azon is izgulnak, hogy ne legyen semmi bajuk, ne legyenek meddők, ne kelljen vizsgálatokra járni.. Nehéz ez nagyon! De a mások baba, elméletileg idősebb korba nehéz, lehet hogy nagyon türelmesnek kell lenni, de van akinek pár hónap alatt sikerül.. Jó lenne, ha az ember gondolna egyet és már is jönne a baba, ha olyan egyszerű lenne .. :) De mi pozitívak leszünk, és mindenkinek sikerül ! :) Ha lehet, még ebben a hónapban :)
MRitu
2013-04-04 15:32:47

Van még egy hetem a mensiig, szerencsére most az esküvő miatt nincs is időm görcsölni nagyon rajta..mondjuk az elmúlt hetek, napok nagyon sűrűek voltak, és hipp-hopp el is ment az idő..
Én Pollit kértem esküvői ajándékba:))
fogtunder76
2013-04-04 15:29:37

Hát az első tündérem már igazai férfi :D 16 éves ...és annak idején (20 évesen) ahogy mondani szoktam "csak egy pillanatra elfordítottam a fejem" és már kismama is voltam. Így majd'37 évesen már "picit" nehezebb.
De ezt is meg kell tapasztaljam...milyen az elszánt várakozás:)
Nyuszifül
2013-04-04 15:23:15

Fogtündér, neked mennyi idő kellett az első tündérhez?
Nyuszifül
2013-04-04 15:22:42

Fogtündér! :) Ez aranyos! Mohának is lassan jön a baba! Csak pozitívan!!
MRita! Persze bevonzzuk ;) ez úgy is lesz! A mi kis Grétink érkezik lassan de ideér.. A te kislányod is lassan, de oda ér a pócodba..
fogtunder76
2013-04-04 15:14:23

Sziasztok lányok :) Olyan jó volt olvasni titeket ahogy a leendő lánykáitokról beszéltek :D ...még jobban felvidított mint a jó idő :D ...ma amúgy is nagyon eufórikus a hangulatom...így félidőtájt :)
Moha, Te fogamzásgátlót szedtél ugye? Sztem normális hogy még alakul a ciklusod, szép lassan beáll a természetesre és hipp -hopp jön is a kiscsaj :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!