Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ebonique , az utalásnál a vételárat és a postaköltséget is egyben kell elutalnod és csak akkor küldik neked a csomagot ha ott van az egész összeg :) Vedd fel a kapcsolatot az eladóval, ő segíteni fog mindenben ...biztosan :)
Tundie
2013-04-04 20:22:28
Szerintem most már mindenki szurkoljon, főleg magának.
Ebonique
2013-04-04 20:16:42
Ha rendeltem vaterán ovutesztet, hogy kell utalni? a szállítási díjat is a bankszámlaszámra kell utalni? Soha nem rendeltem még így... :P Elég csak akkor utalni ha már megérkezett, vagy amíg nem utalom addig nem is küldik?
Nyuszifül
2013-04-04 20:03:52
Lányok! szurkoljatok,hogy Grétike,vagy Milánka a pocinba legyen már! 9Hónapig nem fogok menszizni!
Köszönöm nektek! :)
Nyuszifül
2013-04-04 19:35:32
Mirmite szép a görbéd! szurkolok neked is! és mindenkinek! :)
napsugar24
2013-04-04 19:26:24
Sziasztok! én most végeztem még csak a munkával-de végigolvastam a napi üziket.
Maximail- mi most vagyunk túl a 8. sikertelen hónapunkon. a 4. hónap után elmentünk orvoshoz-azt modták szervi bajom nincs-és vérvételre küldtek. Csak egy kis időt kellett rászánni-és megkaptam az eredményt. Alacsony a progeszteron szintem-és ezért már a férjem ki sem vizsgálták. Gyógyszeres kezelést kaptam,-de az eredményem nem javul-szinte 2 hónap után sem-azt mondták a következő megoldás a Kaáli, de majd ezt követően-emelkedett a progim 5-tel-a picinek is tudni kell örülni. Utáltam nőgyógyászhoz és vérvételre járni, mert már az ajtót ahogy bezártam magam mögött a kijövetelkor-mindig csak ordítottam. Teljesen feladtam a reményt-és most ahogy visszamentem pénteken, nem az én dokim volt, hanem más-és azt mondta, semmi gond ezzel az eredménnyel is teherbe lehet esni, s azóta már egy másik doki is. Így újra el kezdtem reménykedni, s úgy döntöttem inkább orvost váltok-olyat keresek, aki segít és támogat, nem pedig elkeserít. Ezt csak azért írtam le, hogy egy vizsgálatból és egy vérvételből nagyon sok mindent meg tudnak mondani. Még ha elsőre rossz is a hír, de tudod, hogy min kell változtatni, s mit tehetsz a babóért.
elnézést a hosszú levélért.
Kitartást és pozitív hozzáállást mindenkinek, még ha néha nehéz is.
fogtunder76
2013-04-04 18:49:22
Mirmite, 1 nappal vagy előttem a ciklusodban :) Szerintem szépen megy fel a hőd, drukkolunk hogy maradjon is ott.
Biztos nem könnyű elmenni kivizsgálódásra, de mindenképpen jó tudni hogy van-e gond. Lehet valami apróságról van szó.
A kivizsgálás még nem kötelez semmire.
De tudom hogy a párjainkat nem egyszerű elcipelni...nekem sem sikerült még.
Sajnos nem lesz baba :(