Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nyuszifül, én a Gyuri bácsi teáit a gyorgytea.hu-n rendeltem. Gyorsak,megbízhatóak.
én ma elmegyek, és veszek omega 3at, a többit meg meglátjuk.
Most elfogytak a teáim, és azon gondolkodok, ha kell még, akkor megrendelem a komplett babaváró teacsomagot.
De nem kell :)
Moha13
2013-04-05 10:40:56
Ja, lemaradt a link:
http://www.alkalive.hu/?id=receptek
Moha13
2013-04-05 10:40:42
Utánanéztem ennek a lúgosításnak is és találtam egy jó kis felsorolást, mik a savasító és lúgosító ételek.
Ezt is cska ma tudtam meg a cikkból, hogy a fogantatáshoz a lúgosabb szervezet a jó...és az elsavasodás is lehet gátló tényező.:)
Moha13
2013-04-05 10:36:10
Nyuszifül
Én az omega3-as cikkre csodálkoztam rá...január óta eszem, de nem tudtam, hogy a fogamzáshoz is köze van. :)
Nyuszifül
2013-04-05 10:28:32
Moha nekem is nagyon tetszik az oldal! Nem is tudtam, hogy a méhpempő ennyire gyógyhatású, és hogy az aloa a meddőségre is jó.. :)) A Cickafark teát lehet kipróbálom, meg a méhpempőm most fogyott el, a hétvégén, majd veszek.. :))
Tényleg! Ti a Gyuri bácsi nők teáját hol veszitek? mert itt nálunk, sehol sincs, csak a diabétesz formája..
MRitu
2013-04-05 09:28:25
Moha tök jó ez az oldal, amit belinkeltél..na látom, ma már megint nem fogok eleget dolgozni :D
MRitu
2013-04-05 09:26:42
Sziasztok Lányok!
Hűűha, alig tudtalak visszaolvasni benneteket:)
Én mindig azon aggódtam, hogy olyan alacsony a hőm, de ahogy elnézem a többieket, nem is az..most egy néhány napja 36.7 körül volt, ma felugrott 36.9-re..lassan kezdek visszaszámolni..:)
Nyuszifül
2013-04-05 09:25:59
Szerintem is normális a 36 körüli hőfok, csak nekem van ilyen magas hőfokom...
De szorítok én is mindenkinek, hogy ez a hónap nyerő legyen!
Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szurkolást ! :)
maximail
2013-04-05 09:06:25
Nekem is alacsony az alaphőm, 36,0 és 36,2 között van a ciklus első felében, múlt hónapban 36,5-ig ment fel, egy 36,7-es kiugrással, de ebben a hónapban a második félidőben 36,7 körül mozgott. Örültem neki, reménykedtem, de egyúttal kellemetlen is volt. Ettől engem már állandóan vert a víz, és ki volt száradva a szám. Nekem még annyi, hogy sokszor a vérnyomásom is alacsony.
kabocakati
2013-04-05 08:50:39
Ebonique!
Nekem általában az első félidőben a 36,0- se éri el, csak a második szakaszban megy fel 36,2-3-ig.
Erre van kérdésem.
Szerintetek ettől nekem nem fog hőemelkedés környékéig felkúszni, ha minden jól megy?
(Az már 1 egész fok emelkedés volna...)
én ma elmegyek, és veszek omega 3at, a többit meg meglátjuk.
Most elfogytak a teáim, és azon gondolkodok, ha kell még, akkor megrendelem a komplett babaváró teacsomagot.
De nem kell :)