Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-04 17:00:06

Csak remélem, hogy nem most vol ovum vagy ilyesmi...nagyot néznék, az biztos...na, de idővel majd kiderül, mi volt ez itt...:)
Moha13
2013-04-04 16:59:16

Nem, semmi különös...jól vagyok. Én is furcsállottam reggel, kétszer is megmértem és tényleg ennyi volt...
Nyuszifül
2013-04-04 16:59:01

Moha! Szerintem is Furcsa!Lehet megvagy fázva?
maximail
2013-04-04 16:52:46

Aranyosak vagytok! :-)

Moha! De, szerintem elég fura. Nem vagy megfázva, vagy ilyesmi?
Moha13
2013-04-04 16:48:46

maximail
Szorítok Neked! :)
Moha13
2013-04-04 16:47:46

Szerintetek nem néz ez ki furcsán?
Nyuszifül
2013-04-04 16:24:02

Maximail! Tiszta szívből kívánom, hogy te is babás legyél!
Remélem, hogy ez a hónap mindenkinek meghozza a szerencsét :)
maximail
2013-04-04 16:18:01

Köszönöm, Nyuszifül, aranyos vagy! :-) Igazából nem tudnám feladni, nem tudnék nem reménykedni, csak most olyan csüggesztő.
Három dologra minden esetre már jó volt nekem ez az oldal. Egyfelől itt lehet beszélgetni ilyesmiről. Másfelől tudom, hogy ebben a hónapban a szokásosnál majdnem egy héttel korábban volt ovum, és ezért jön most meg hamarabb, különben lehet, hogy beleélném magam, hogy ez a beágyazódás. Harmadrészt a hő leesése miatt tudom, hogy legkésőbb holnapra meg fog jönni rendesen, és nem lesem reménykedve, hogy csökken-e a barnázás.
Nyuszifül
2013-04-04 16:00:41

Maximail! Sajnálom, hogy így érzel, és én egyet értek veled! Én is biztosan tönkremennék, és én is biztosan negatív lennék.. DE! Lehet, hogy még bírnod kell, lehet hogy bármelyik hónap a te hónapod lehet! És ha nem próbálod ki, és ha feladod, sosem tudod meg, és nem is magad miatt, nem fogod megtapasztalni a régen áhított vágyadat.. Nem szabad feladni, és tovább kell lépni. Nem egyszerű! Sokan Pszichológushoz járnak nem véletlen! De te erős vagy, és itt tartjuk egymásban a lelket! Igaz lányok?
maximail
2013-04-04 15:53:50

MRitu! Mikor lesz az esküvőd? Milyet terveztek?
Én előtte még nem akartam babát, nem is járt ilyesmi a fejemben, csak hogy minél jobban álljon az a bizonyos ruha. :-)(ez pirulós smiley)
De ahogy visszaemlékszem az esküvő előtti utolsó hetekre, tényleg repül olyankor az idő! :-)
Egy kis érdekesség: egyik vendégünk pont az esküvőnk napjának reggelén tudta meg, hogy babát vár. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!