Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm, ez biztató. A tornáról majd beszámolok. Ha csak fele annyira hatásos, mint amennyire mondják, már akkor is megéri csinálni :)
MRitu
2013-04-05 13:50:00
gaura
Jó hogy csatlakoztál hozzánk te is..sokáig én is csak olvasgattam, de így azért jobb:)
Én régebben voltam kineziológusnál egy gyomor fertőzés miatt, nekem nagyon sokat segített, csupa jót tudok csak mondani róla. Most is terveztem hogy elmegyek, csak sajnos még szülési szabin van akihez jártam.
Az Aviva tornát is tervbe vettem, csak most egy kicsit sűrűek voltak a napok, de midenképpen meg akarom tanulni, mert csupa-csupa jót olvastam és hallottam róla én is.
gaura
2013-04-05 13:22:37
Kedves Mindenki!
Egy hónapja vagyok itt az oldalon, azóta olvasom a beszélgetéseiteket. Szeptember óta próbálok teherbe esni. Mögöttem két műtét ciszta miatt, egy vetélés és egy petefészek eltávolítás van, ráadásul 38 éves vagyok. Azért gondoltam hogy írok a fórumra, hogy megosszam veletek egy tegnapi tapasztalatom. Úgy láttam az egy hónap alatt, hogy eddig még senki nem próbálta ezt a módszert a fórumozók közül. Kineziológusnál voltam, aki sok dologra fényt derített a tudatalattimmal kapcsolatban. Nem tudom, ti mennyire hisztek ezekben a dolgokban, szerintem ezek léteznek. A lényeg, hogy kiderült, bár a felszínen azt mondom, hogy szeretnék gyermeket, a belső énemben rengeteg félelem van ezzel kapcsolatban, ami megakadályozza, hogy valóban megrötrénjen velem a csoda. Elmondása szerint ezeket a félelmeket lehet oldani néhány egyszerű, célzott, egyénre3 szabott gyakorlattal, amiket reggel-este kell végezni néhány héten át. Az egész nem több 5 percnél. A másik dolog, amit ki fogok próbálni a hét végén, az Aviva torna. Valaki csinálja rendszeresen? Az interneten csak jó dolgokat találtam róla. Elnézést a hosszúra sikerült hozzászólásért. Ha bármelyikőtöknek van tapasztalata ezekben a témákban, kérem ossza meg. Köszi.
MRitu
2013-04-05 11:21:29
Köszi Moha :)
Moha13
2013-04-05 11:11:57
MRitu
Ezt a halolajat netről rendelem, van a bionom.hu-n is Antal Valinál, de itt olcsóbb:
http://www.biobolt.e-tar.hu/biobolt/details/792/121/%C3%89trendkieg%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91k/omega---3-k%C3%A9sz%C3%ADtm%C3%A9nyek/tiszt%C3%8Dtott-halolaj-250-ml
Kiszállítanak pick-pack pontra is, én így szoktam kérni.
MRitu
2013-04-05 11:06:51
Moha, emlékeztem hogy írtad, olyat szedsz amiben E vitamin komplex is van..ezt a Sinergytech-eset is gyógynövény boltban veszed? Vagy gyógyszertárban? Ma lesz egy ki időm délután, el akarok menni ezeket beszerezni.
Mirmite, én is csak azért olvastam a Premens után, mert a doki az UH után mondta, hogy kell a méhnyálkahártyának sokat vastagodnia..bár ő nem javasolt külön semmit, azt mondta elvileg hónapról hónapra a mensi visszaépíti magától..aztán ki tudja, bár januártól februárig is vastagodott, azóta meg nem voltam UH-n-
Mirmite
2013-04-05 11:02:41
Sziasztok!
Én szedtem a premens nevü tablettát tavaly
3 hónapig okt,nov dec.
Nem éreztem hogy változott volna valami,és babás
sem lettem.A nőgyógyász ajánlotta és mivel növényi
és barátcserjét tartalmaz így használtam 3 hónapig.
Moha13
2013-04-05 10:49:52
Én is olvastam a premens-ről, de egyelőre maradok a gyógyfüveknél...ezeket a "csodaszereket" meghagyon arra az esetre, ha hosszabb ideig nem jönne össze...akkorra is kell valami, amiben reménykedhetek. :)
Moha13
2013-04-05 10:48:26
MRitu
Milyen omega3-at veszel? Nem akarok beleszólni nagyon, de ezt a SinergyTech-eset nagyon tudom ajánlani a jó arányú összetétele miatt. :)
MRitu
2013-04-05 10:48:25
Ja és persze méhpempőt..ugye jól emlékszem, hogy azt id bioboltban vettétek?
Szedte már valaki közületek a Premens nevezetű dolgot?
Köszönöm, ez biztató. A tornáról majd beszámolok. Ha csak fele annyira hatásos, mint amennyire mondják, már akkor is megéri csinálni :)