Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-05 08:49:24

Ezt olvastátok már?
http://www.babatakarok.hu/megtermekenyulest-segito-modszerek
Moha13
2013-04-05 08:25:31

Ebonique

Igen, látom, a Tied is sétálgat...:D
Én is remélem, sőt!!! Én tudom, hogy ebben a hónapban sikerülni fog! :):):)
Ebonique
2013-04-05 08:21:22

Jóreggelt!:)
Moha csak egy nappal vagy előttem, remélem mostmár kb egy hónap múlva pozit tesztelünk:)
Nyuszifül, megy a drukk Milánkának és Grétikének, hogy már a pocakban legyenek:) Mikor tesztelsz?:) Mi is kitaláltuk már a neveket:) Mi Zalánkát vagy Emmát várjuk már nagyon:)
Ilyen az én görbém: Nem túl alacsony az alaphőm szerintetek?
Nyuszifül
2013-04-05 08:17:46

Moha! Igen érdekes volt a tegnapi.. mondjuk nekem mindig magas a hőm.. Szorítok neked is ebben a hónapban babás legyél! :))
Én már reggel teszteltem volna, de nem tettem meg, majd vasárnap ! ha kibírom :))
Moha13
2013-04-05 08:11:29

Nyuszifül

Szép a görbe...szorítok! :)

Nálam semmi különös, még csak az elején vagyok, de végre lejjebb ment a hőm a tegnapi érthetetlen emelkedés után...
Nyuszifül
2013-04-05 07:51:10

Anonima666!

Még csak most olvastam mi történt veled! Szívből sajnálom :((
Nem is értem hogy történhetett meg, és mit mondtak az orvosok?

De ne add fel, és lehet legközelebb sikerülni fog!
Szurkolok neked!
Nyuszifül
2013-04-05 07:03:08

Anonim! Sajnálom! :(

jó reggelt lányok!
ma így állok! rólatok álmodtam! :)
Moha13
2013-04-04 22:03:43

Anonima666

Sajnálom...:(
Később majd valamikor leírod, mi történt? Persze, csak ha akarod...
Remélem, hamarosan minden rendbe jön és jó hírekkel jössz...nagyon szorítok!
maximail
2013-04-04 21:51:43

Dionka! Szerintem ez azért már nem normális ennyi idő után. Beszélj egy orvossal. Az egyik barátnőm is így volt, és kapott gyógyszert, mert teherbe esni sem tudott.
maximail
2013-04-04 21:49:42

Adry!
És már műtötték az endometriozisodat, vagy csak akarták? Nekem azt magyarázta a dokim, hogy ha valakinek olyanja van, akkor termelődik valamilyen hormon, ami meggátolja a teherbeesést. Szóval nem a fizikai akadály a gond, hanem valamilyen hormonok.

MRitu! Én valahogy más gyerekével nem tudok mit kezdeni. Még rokon gyerekekkel sem, akiket pedig szeretek. De tudom, hogy a sajátommal egészen más lenne. A kutyákkal is így vagyok. A mieinknek nagyon jó gazdija vagyok, de másokéval nem tudok mit kezdeni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!