Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziaszok!
Először is szeretnék gratulálni azoknak, akiknek már sikerült! És kitartást azoknak, akik még várnak a babócára!
Én még új vagyok itt, de már napok óta olvasom a bejegyzéseiteket. Sajnos én is gyarapítom azoknak a csoportját, akinek még nem volt szerencséje.
9 hónapja próbálkozunk a párommal, de eddig semmi. A dolgot csak nehezíti, hogy mióta abbahagytam a gyógyszert (tavaly június), azóta rendszertelen a mensim. Van, hogy 1, de olyan is volt már, hogy 3 hetet késett. Most is már 2 hétnél járok (ha a 28 napos ciklust veszem alapul).
Van még rajtam kívül valaki, akinek ilyen rendszertelen? Vagy csak velem van a baj? :(
Ovu tesztet is rendeltem a héten, de addig nem akarom ellőni őket, ameddig egy új ciklus nem kezdődik.
Szerintetek mikor lenne majd érdemes tesztelni? Ilyen rendszertelen mensi mellett minden nap csináljak?
Kitartás mindenkinek!! :)
MRitu
2013-04-04 21:37:57
Maximail, az esküvőnk a jövő szombaton lesz, és úgy terveztem, lemondok még a finom egri borról is ha addigra megtudom, hogy van Pollink:)
Ma egész délután babáztam, előbb egy 3 hónapos, majd egy alig 4 hetes kiscsajjal..azt mondják, nagyon jól áll:)
Adry03
2013-04-04 21:23:53
Dehogynem, endometriozisom van. El akartuk kezdeni, de nem jutottunk előrébb, mert folyton csak kaszabolni akartak és persze utána meg telenyomni hormonnal amit elég hamar meguntam. Azóta inkább a természetes módszerekkel próbálkozom. De ha záros határidőn belül nem hoznak eredményt kénytelen leszek ismételten mégis csak az orvostudományt segítségül hívni.
maximail
2013-04-04 21:17:25
Nyuszifül! Ezen ne múljon! Én szorítok Neked! ;-)
maximail
2013-04-04 21:16:57
Anonima! Mi történt? Nagyon sajnálom!
maximail
2013-04-04 21:16:33
Adry03! Az orvosok nem állapítottak meg semmit? Lombikon is voltatok?
maximail
2013-04-04 21:13:37
Szia Napsugár!
A vérvételen, meg a ciklusmonitorozáson már túl vagyok. Két hónapban is néztek 3. és 21. napi vérvételt, de ott mindent rendben találtak. Nekem nagyon jó dokim van szerencsére, és igazából a férjem sem tiltakozik a vizsgálatok ellen. Szóval ha megjön végre rendesen, akkor felhívom a PRI-t. Bár így, hogy most pont előbb jött meg egy héttel, mint szokott (sosem csinált még ilyet), nem tudom, lesz-e időm elmenni dokihoz, mert negyedéves határidőm van... De majd meglátjuk.
Ha a dokiddal nem vagy megelégedve, tényleg keress mást, mert arra is gondolni kell már, hogy ő fogja végig kísérni a terhességedet és a szülésedet is...
Mirmite
2013-04-04 21:11:49
Köszönöm Nyuszifül:)
Szorítok hogy ott legyen a baba nálad!
Anonima sajnálom:(
fogtunder76
2013-04-04 21:02:35
Anonima, mi történt? Nagyon sajnálom, de ne csüggedj! Most biztosan szörnyen érzed magad, de gondolj arra hogy már sikerült és újra sikerülni fog :)
Adry03
2013-04-04 20:57:40
Maximail
Idővel az ember lánya megtanul ezzel együtt élni. Nekem főleg az első 1-1,5 év volt eléggé hullámzó. Aztán a következő 1-1,5 évben persze én is kipróbáltam mindent és jártam orvostól orvosig. De ez is elmúlt. Majd a rákövetkező fázis az volt, hogy szépen lassan kezdtem beletörődni a megváltoztathatatlanba. Ami nem megy azt ne is erőltessük címszóval. Jelenleg éljük az életünket a férjemmel együtt. Én pedig élvezem a majdnem kötöttségek nélküli életet.
Először is szeretnék gratulálni azoknak, akiknek már sikerült! És kitartást azoknak, akik még várnak a babócára!
Én még új vagyok itt, de már napok óta olvasom a bejegyzéseiteket. Sajnos én is gyarapítom azoknak a csoportját, akinek még nem volt szerencséje.
9 hónapja próbálkozunk a párommal, de eddig semmi. A dolgot csak nehezíti, hogy mióta abbahagytam a gyógyszert (tavaly június), azóta rendszertelen a mensim. Van, hogy 1, de olyan is volt már, hogy 3 hetet késett. Most is már 2 hétnél járok (ha a 28 napos ciklust veszem alapul).
Van még rajtam kívül valaki, akinek ilyen rendszertelen? Vagy csak velem van a baj? :(
Ovu tesztet is rendeltem a héten, de addig nem akarom ellőni őket, ameddig egy új ciklus nem kezdődik.
Szerintetek mikor lenne majd érdemes tesztelni? Ilyen rendszertelen mensi mellett minden nap csináljak?
Kitartás mindenkinek!! :)