Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jóreggelt lányok! Én ma így állok:
Szerintem merül az elem a hőmérőmben:D
Ovutesztek még mindig negatívak... hosszú lesz ez a ciklus úgy érzem
Archangel85 drukkolok, hogy baba legyen a dologban:)
Moha ez a hónap úgy tűnik fura szinte mindenkinek:) A katonák 3-5 napig is életképesek, semmi sincs veszve:) De ilyenkor bizti a legrátermettebb lesz az aki célba jut:)
Nem nagyon értek az ovutesztekhez, de már mindennel úgy vagyok, hogy nem vagyunk gépek és egyformák, halvány lila sejtelmünk sincs, hogy pontosan mi történik ott benn:) A legváratlanabb, legesélytelenebb hónapokban szokott összejönni:)
Archangel85
2013-04-16 09:25:20
Megnéztem alaposabban a csomagolást, de sehol nincsen rajta. Első baba lenne, már ez a 8. próbálkozós hónapunk, reménykedem, hogy most ez tényleg összejön, igazad van, türelmesnek kell lennem, csak mindenhol azt írják, hogy ilyenkor már látszódnia kell, de reménykedem én is, hogy én kivétel leszek ez alól. :) Csak mellfájdalom van erősen ami esetleg erre utalhatna. De nagyon beleélni nem akarom magam. Nagyon szeretném hinni, hogy mos tényleg sikerült. csak lenne már valami biztosabb jel :)))
Moha13
2013-04-16 09:17:33
Archangel
Pedig nagyon jó lenne, ha látnánk görbét is.
A vaterás one step-ből is van 25-ös meg 10-es érzékenységű, de elvileg a csomagolásán hátul rá van nyomtatva, hogy milyen.
Egyébként ne idegeskedj, amíg nem jön meg, addig minden ok, van, akinek nemvárt után egy héttel mutat először bármilyen teszt pozitívat, szóval ez egyénfüggő. Lehet, hogy a terhestesztekre ráírják, hogy már az elmaradt mensi első napjától, na de mindenki más...és máshogy termelődik a HCG.
Első baba? Mert akkor elvileg még lassabban termelődik a HCG, mint mondjuk második vagy többedik terhességnél. :)
Nyugi, pár nap és minden kiderül. A túlzott idegeskedés meg nem tesz jót...
Archangel85
2013-04-16 09:09:13
Moha, nem vezetek görbét, mert kiakadtam már egy párszor a sikertelenségtől, és csak sírógörcs lett a vége. A vaterás one step, nem tudom milyen érzékeny. Nem történt ezeket az enyhe menzi görcsöket sem, nekem nem szokott ilyen lenni. Csak mikor megjött akkor kezd el fájni, de ez nem is olyan,sokkal enyhébb....
Moha13
2013-04-16 08:57:36
Archangel85
És milyen teszttel tesztelsz? 25-ös? Mert akkor simán lehet, hogy még nem mutatja ki. :)
Megmutatod a görbédet?
Archangel85
2013-04-16 08:39:08
Sziasztok, 2 napja késik. A tesztek negatívak. Nem értem... Már menzesz előtt 5 nappal szúrt a méhem, akkor volt menzi szerű görcs, de nem olyan erős. Egyfolytában szaladok megnézni, hogy megjött-e, de még semmi. Nem értem. A teszt is totál negatív. Félek, de reménykedem, Szerintetek?
Moha13
2013-04-16 08:35:13
KatkaManó
A papírja szerint egyformának kell minimum lennie, vagy a tesztcsíknak erősebbnek...
Mivel múlt hónapban csak egy napig volt pozitív, azaz egyforma volt, úgy gondoltam, most is már pozi...ezek szerint csak 3. napon lett az?
Mert akkor most vagy lányunk lesz, vagy nem Sikerült...ugyanis csak az első pozi napon sikerült együtt lenni. Most meg már gondolom, mindegy, lekéstük.
KatkaManó
2013-04-16 08:19:48
Moha13, én úgy tudom, hogy az az igazi, ha határozottan erősebb a tesztcsík, mint a control csík...
maximail
2013-04-16 08:09:22
Nyuszifül!
Ezt olvastam egy fórumon: Szia! Az első babámmal már 5 hetesen voltam ultrahangon, olyankor már látható a petezsák. A magzat csak pár héttel később látható.
Ha jól számolom, Te a 6. héten vagy, szóval lehet, hogy normális, hogy még csak a petezsák látszik. A hőd még fent van?
Nyuszifül
2013-04-16 07:42:06
Lányok! köszönöm a bíztató szavakat,de a vérzésem se múlik. így tuti hogy elvetéltem. :( már egy hete vérezgetek.. remélem, hogy sikerül nektek! és ha pozítív a teszt, csak 9.héten menjetek dokihoz,és nagyon kell vigyázzni magatokra! csak zuhanyozzatok,füszereset ne egyetek!
Szerintem merül az elem a hőmérőmben:D
Ovutesztek még mindig negatívak... hosszú lesz ez a ciklus úgy érzem
Archangel85 drukkolok, hogy baba legyen a dologban:)
Moha ez a hónap úgy tűnik fura szinte mindenkinek:) A katonák 3-5 napig is életképesek, semmi sincs veszve:) De ilyenkor bizti a legrátermettebb lesz az aki célba jut:)
Nem nagyon értek az ovutesztekhez, de már mindennel úgy vagyok, hogy nem vagyunk gépek és egyformák, halvány lila sejtelmünk sincs, hogy pontosan mi történik ott benn:) A legváratlanabb, legesélytelenebb hónapokban szokott összejönni:)