Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha lehet nem is kell mert két hét múlva pozi lesz a teszted:) Én sem tervezem, hogy valaha iszok még ilyen teát. De azt olvastam, hogy a rendes ciklusnak bezavarhat. Meg azt is olvastam, hogy csak 2 hónap múlva fejti ki a hatását... én csak 2 naponta 1 csészével ittam össz-vissz 6 napig... :D mégis kicsit véreztem amit soha nem produkáltam még előtte se utána se. Lehet másnak jó de én nem rizikózok vele:)
Moha13
2013-04-16 10:22:41
Ebonique
Hogy én többet ciklus első felében nem iszok cickateát, az biztos...
Ebonique
2013-04-16 10:18:35
6-os ikrek:D
Moha13
2013-04-16 10:17:36
Ebonique
Nekem is az első pozitív ovuteszt előtt volt két napig tojásfehérjém, aztán mikor pozi lett, már csak krémes volt...aztán másnap nem tudom (:)) és a 3. pozinapon megint tojásos, de már nagyon kevés...most meg olyan semmilyen.
Mi lesz ebből...?:D
Ebonique
2013-04-16 10:17:25
Kata akkor jó helyen van az ovud kb, mert a pozitív ovuteszt után reped meg a tüsző.
Moha13
2013-04-16 10:15:49
Április...:D
Egyébként...most néztem és még mindig pozi az ovutesztem...teljesen egyforma a két csík...:D
Most akkor...ma még jó az együttlevés? :D
Ebonique
2013-04-16 10:14:05
Hát most kétnaponta rajta vagyunk a dolgon:) tegnap kezdett el erősödni a második csík, de még negatív a teszt. Azért nem bízok annyira ebben mert én sok folyadékot iszok:P Jah és két napja volt tojásfehérjés... A görbém szerintem most értékelhetetlen:D cserélek elemet. két napja mutatott már 35 fokot is ma meg kívácsiságból 8kor is megmértem most meg 34et mutatott... majd két hét múlva kiderül, hogy sikerül ez a hónap
kata1127
2013-04-16 10:03:03
Pedig (+) ovu tesztem szerdán-péntekig volt...
kata1127
2013-04-16 10:01:18
Sziasztok! A mai görbém így néz ki. Ebben a hónapban ide oda rakosgatja a termékeny időszakot...
Moha13
2013-04-16 09:50:07
Ebonique
Hát, nagyon remélem, hogy jó túlélők a mi kiskatonáink...:)
Egyébként nagyon érdekes a Te görbéd is...olyan, mintha ovu előtti időszakban lenne magasabb, most meg alacsonyabb. Furi. És mióta ovutesztelsz?
De azért ovuteszttől függetlenül ugye rajta vagytok a dolgokon? :D
Mert én már olyat is olvastam, hogy sosme lett pozi az ovuteszt..mégis lett baba. Ezek a tesztek is furcsák...meg a szervezetünk is furcsa...ez az április is furcsa...minden furcsa...áááááááááááááááááááááááááááááááá...:D:D:D
Nagyon szorítok mindenkinek, hogy ebben a furcsa hónapban bebabásodjon! :)