Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tesztelni szombaton szeretnék ...akkor leszek 37 éves :D Ezt kértem ajándékba az égiektől :)
Csak bírjam ki addig, még jó h nincs a közelünkben patika vagy drogéria :D
fogtunder76
2013-04-15 14:26:22
Moha :) Ha téged nem ijeszt meg én drukkolok az ikrekhez neked :D Isten éltesse a cickafarkat :D
És ha nekem bejön a palástfű, akkor azt is a hőemelkedésemért :)
...mi az a trifázisos görbe? :) Lehet szégyen részemről, de nem tudom mit jelent :) Amúgy már attól elsírtam magam ahogy "láttam" mennyire örülsz a görbémnek :D
Moha13
2013-04-15 14:19:42
fogtunder
!!! de hát, ez egy trifázisos görbe!!! :):):)
Nagyon ígéretes! :)
Mikor tesztelsz?
Egyébként én is arra tippelek, hogy talán több tüsző ért meg, valószínűleg a cicka miatt...amúgy is volt peteérésem, úgy látszik, felturbózta...:D
fogtunder76
2013-04-15 13:50:54
sziasztok lányok :)
Hát teljesen kétségek közt vagyok most a teák miatt :( A cickafark tényleg összezavart mindenkit?
Palástfűről is vannak rossz tapasztalatok? Én azt ittam péntekig....azóta "befostam" és nem merem.
Amúgy sztem annyit méregettem a hőmet már hogy megint kifogyott az elem :)
Moha az én tippem: esetleg nem volt 3 tüszőrepedésed? :D az is lehet hogy 3-as ikreid lesznek :D :D Persze én csak szépet és jót kívánok neked ... ;-)
A termékeny április egyik jóslója én voltam...még tartom a téteket :D
Nyuszifül veled mi a helyzet? :)
Mritu, esküvő hogy sikerült? :)
valaki1985
2013-04-15 12:31:50
Moha, nekem a cickafark nagyon megzavarta a ciklusom amikor ittam. 14 napig ittam, majd abba hagytam és 28-30 nap helyett 23 napos lett a ciklusom!
Moha13
2013-04-15 12:30:55
maximail
Nekem ius eszembe jutott már, de egyszerűen semmi jel nem utal arra, hogy az lennék...amikor megjött, elmúlt a ciciduzzadás/fájdalom is, egyszerűen minden normálisba állt vissza.
És az ovutesztnek akkor eddig is pozitívnak kellett volna lennie, nem csak az elmúlt 3 napban. Ha meg terhes lennék, miért jelezne az ovuteszt ovut, ha nincs? Ez szerintem így tuti, hogy nem. :)
maximail
2013-04-15 12:24:45
Moha!
Halkan mondom, hogy nekem már kapásból az a véleményem, hogy a helyedben azért csinálnék egy terhességi tesztet, csak én sem akartam hiú reményeket kelteni... Az, hogy megjött, még nem 100%-os jel...
Moha13
2013-04-15 11:28:23
KatkaManó
Nincs itthon terhességi tesztem, de szerintem terhes tuti nem vagyok, mert megjött hó végén.
Szerintem az zavarta meg, hogy elkezdtem cickateát inni, hogy az ugye milyen klassz, meg hogy ha esetleg azért nem sikerült márciusban (első próbálkozás volt és csak egyszer tudtunk együtt lenni, de azt jó időben, pozi ovuteszt éjjelén), mert esetleg nem tudott kiszabadulnivagy ilyesmi...
Hát, jól megcsináltam, mert most ilyen szép magas hőkkel tarkított kaotikus hullámom van ovu előt, az ovuteszt meg végig negatív volt, csak 3 napja pozitív (márciusban csak 1 napig volt), szóval terhes nem lehetek, mert akkor korábban is pozi lett volna az ovuteszt, de 2 nappal ezelőttig totál negatív volt. :)
De köszi, hogy foglalkozol a problémámmal és Te is gondolkodsz lehetőségekben...aranyos vagy. :)
KatkaManó
2013-04-15 11:00:32
Moha13
Nem akarok feleslegesen reményt kelteni benned, de egy próbát megér. Ez az áprilisi görbéd amúgy sem a szokásos :)
Azt olvastam, hogy az ovu teszt néha képes arra, hogy a terhességi tesztnél korábban kimutassa a terhességet. AZ Lh és a HCG hormon hasonlósága miatt akár 70 % -os biztonsággal képesek jelezni a terhességet :)
Szóval terhességi teszted van otthon ?
Csak bírjam ki addig, még jó h nincs a közelünkben patika vagy drogéria :D