Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kicsiila,
GRATULA!!!!!
Lenne-e kedved felrakni a gorbedet?
plumeria14
2013-04-21 09:01:30
sangria,
te hogy állsz ma?
KatkaManó
2013-04-21 08:57:57
Maximail,kiscsiila köszike :)
Csak pár napja elkezdtem mérni a hőmet, de az első teljes hónapot csak jövő héttől kezdem, mert akkor fog megjönni.
Így most előtte egy héttel, nagyon alacsony a hőm, azért kérdeztem.
De kicsit örülök, hogy nem vagyok ezzel így egyedül :)
Az én tanácsom még továbbra is az hogy ki, mikor menjen orvoshoz, hogy a párotokat se hagyjátok, sőt, talán inkább vele kezdjétek, mert őket egy vizsgálattal le lehet tudni és azért az nagyon fontos. Nem görcsöltök feleslegesen, hogy mi lehet a baj.
Sajnos saját tapasztalat :(
Kiscsiila, a terhessége teszt pozitív ???!!! Mert csak nagyon apró betűsen írtad le a végén :)
Ha így van Gratula :)
Moha13
2013-04-21 08:55:26
Az enyém ma ilyen:
(továbbra sem akar semerre sem menni...)
Moha13
2013-04-21 08:54:41
kicsiila
Gratulálok! :):):)
És ezt a nagy hírt, csak így eldugod az egyébszínű mondandódban?? :D
Mutatsz görbét? :)
maximail
2013-04-21 08:46:30
Plumeria!
Én is eléggé fázós vagyok. :-)
maximail
2013-04-21 08:46:01
Fogtündér!
Boldog szülinapot! :-)
maximail
2013-04-21 08:45:06
Betty78!
Hogy érted, hogy konkrétan a babára csak januártól koncentráltok? Előtte spontán együtt voltatok, és nem figyeltél a peteérésre? Vagy hogy érted? Nekem az orvosom azt mondta, hogy az egy évet úgy kell számolni, hogy ha egy pár nem védekezik sehogy, aktív nemi életet él, és egy év alatt nem jön a baba, akkor ajánlott elkezdeni a kivizsgálásokat, főleg 30 felett.
Nem az számít, hogy legyen 12 olyan hónap, amikor tudod, hogy konkrétan az ovu környékén voltatok együtt. Pont múlt hónapban beszéltem vele erről.
plumeria14
2013-04-21 08:42:28
KatkaManó, maximail
Én is ilyen vagyok…4 éves koromban kivették a mandulámat, és azóta még sohasem voltam sem lázas…Mivel eléggé fázós vagyok, azért korábban azt gondoltam, hogy az alaphőm alacsonyabb az átlagnál, de amióta vezetem, látom, hogy nem.
Betty78
szerintem az ovud 19.-én volt…
kicsiila
GRATULA!
maximail
2013-04-21 08:40:46
Kicsiila!
És ezt csak így mondod?? :-))) Még csak halkan, de gratulálok! :-)
GRATULA!!!!!
Lenne-e kedved felrakni a gorbedet?