Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emerlány
2013-04-20 09:50:24

Itt tartok ma. Mondjuk kisebbfajta csoda lenne, ha ebben a hónapban összejönne - kicsit elrontottam az ovu tesztelést + mivel öcsém ezen a héten látogatott haza Angliából és a külön szoba nem nagyon volt megoldható csupán egyszer voltunk "jókor" együtt, igaz, azt az ovu reggelén. Meglátjuk... mindenesetre palástfű tea megy (cickafarkat az első pár napban ittam, de annyi rosszat írtatok róla, hogy még ovu előtt néhány nappal abbahagytam)
Amúgy beszélgettem tegnap unokatestvéremmel, szintén babára gyúrnak, igaz már a másodikra. (Az első a keresztlányom 8 év után jött össze nekik, most 1,5 éve próbálkoznak) Ő PCOS, szerinte bennem is megvan erre a hajlam. (Lehet ezt egyáltalán örökölni?) Szerintem viszont a görbéim alapján tuti volt ovum az előző 4 hónapban, ebben a hónapban mintha az elrontott ovu tesztem is kimutatta volna (csak reggeli elsőből tudtam tesztelni), szóval nem hinném, hogy PCO-s lennék. Szerdán megyek dokihoz, meglátjuk mit mond...
sangria
2013-04-20 09:30:28

Csak 2. hónapja vezetem, de múlt hónapban is valahogy így lehetett.Csatolom a múlt havit, szerintem ott rossz helyre tette, ha volt, akkor 20.-a körül lehetett.
Azért rövidebbek szoktak lenni a ciklusaim, mielőtt elkezdtem vezetni, 26 napos volt. Hiába, ebben a korban már ezt se lehet előre kiszámítani :-)
plumeria14
2013-04-20 09:24:28

sangria,
mindig ilyen későn van az ovud? Szerintem azért mégnem kell elkeseredned, mert a mostani leesés egyáltalán nem arra utal, hogy nem jött össze...ilyenkor még folyamatban van a beágyazódás, így ez nem annak a hiányát mutatja.
sangria
2013-04-20 09:20:38

Hát az enyém az változatos..
Azért még hagyhatott volna pár napot reménykedni.:-S
plumeria14
2013-04-20 08:51:16

moha13
szerintem nem baj, ha nem változatos...legalább nem kell aggódnod az esetleges "leesések" miatt.

Én még soha nem mensiztem ilyen magas hővel...kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. A grafikonok kiértékelsét néztem és úgy tűnik, hogy tovább növekedett a luteális fázisom.
kicsiila
2013-04-20 08:33:18

Hát nem tudom, lehet semmi köze, de nálam kicsit átrendezte a dolgokat. Hőmet régóta mérem és utána látszik egyértelműen az ovuláció, előtte minden kusza volt. Ez csak egy megjegyzés volt, nem mondtam biztosra!
valaki1985
2013-04-20 08:16:54

Ez egyáltalán nem biztos hogy vetélés után vonalzós a ciklus!

Nekem a januárom maga volt a hullám vasút! Viszont februárba egyenes volt! Tavaly nyáron volt egy vetélésem!
kicsiila
2013-04-20 07:49:45

Az a jó :)
Moha13
2013-04-20 07:28:56

Jó reggelt!

Mai görbe:
Hát, nem túl változatos...:D
plumeria14
2013-04-19 21:16:36

sangria,
nincs mit tenni, örülni kell neki :) Így 35 felett sincs okunk aggodalomra, bár sajnos nincs annyi időnk a "próbálkozásra"...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!