Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Betty78
2013-04-20 18:26:34

Sziasztok!

Minden sikertelen hónap után azt gondolom, hogy majd a következő. De sajna idén leszek 36, azon gyötrődöm minden hónapban, hogy ideje lenne elmenni orvoshoz, mert mi van ha kell 1-2 év mire sikerül akkor nem húzhatom, mert szalad az idő.
Állandóan ez jár a fejemben, hogy elmenjek vagy várjak még.....
Valszeg ez a hónap is sutba ment, mert 10. napod teszteltem és már nem volt olyan erős a tesztem. Soha nem volt ovum még ilyen korán.

Kiscsiila
Hol olvastad, hogy az egyenes vonal után lévő menses vetélésre utal?
A múlt hónapban késett 2 napot ( amit 18 éve nem) és végig egyenes volt .:((
Március havi :
monalizi
2013-04-20 18:00:48

moha 13

Tényleg elég hasonló a görbénk, annyi ,hogy én már a 35.napnál tartok és ez zavar. Nem tudom ,hogy mi van.Mondjuk a kereszt gyerekeim is az utolsó előtti nap fogantak és ikrek.
Remélem van pocak lakóm.Szorítok neked is.
napsugar24
2013-04-20 17:33:18

Ja elfelejtettem-a 8-és 9. hőmérsékletem szerintem a hajnali keléstől van
Szerintetek? Most én is elég egyenes vagyok, de ez nem nagyon alacsony hőmérséklet?
napsugar24
2013-04-20 17:31:54

Sziasztok!
Én így nézek ki. habár kedden kiderül, hogy van e a férjemmel valami gond, s csütörtökön nekem is vissza kell mennem a dokihoz.
Nyuszifülről nem tudtok?
Moha13
2013-04-20 16:21:36

monalizi

Nekem a fertility 27-re írta a tesztelést...szóval most majdnem együtt haladunk. :)
Szép a görbéd eddig...és nagyon hasonlít az enyémre...az is ilyen egyenes...:D
monalizi
2013-04-20 15:39:38

Sziasztok.
Először is tud valaki nyuszifülről? Mi van vele?
Ovu tesztet nem csináltam így nem tudom mi van de most ez van.
28-ra írja a terhességi tesztet,hogy akkor csináljak mert most negatív volt tegnap előtt.
Ebonique
2013-04-20 14:04:28

Sose volt ilyen alacsony a hőm ovu után. 36,2 előtte szokott lenni. Ovutesztek is nagyon haloványak voltak végig. Csak ezekből gondoltam. Meg itt is olvastam, hogy minimum 3 napig fenn is kell maradni a hőnek. De annak örülök, hogy akkor így is rendesen megjön nem késik, mert legalább nem reménykedik az ember feleslegesen:)
fogtunder76
2013-04-20 13:47:57

Ebonique

A rendszer is bejelölte 16. napra az ovudat nem? Miért ne lett volna? :) Neked mi utal arra hogy nem volt?
Amúgy igen, ovu nélküli ciklusban is van mensi.
fogtunder76
2013-04-20 13:44:59

Emerlány,
Igazad van, menj csak el orvoshoz. Egy vérvétel és hormonszint ellenőrzés nem árthat :)
Én is tervezem hogy újra elmegyek. Ősszel rendben voltak a hormonok, csak határérték közelében volt prolaktinom. Írt a doki Bromocriptin, de én képtelen voltam szedni. Amúgy is utánaolvastam (mennyit olvastam már utána dolgoknak :D ) és amit enyhén emelkedettnek tartanak az 2x-ese az én hormonszintemnek.
Az emelkedett prolaktin okozhatja a menstruáció lerövidülését vagy teljes elmaradását és meddőséget. Szülés után ez a hormon gondoskodik a tejtermelésről és a "fogamzásgálásról" :) Lehet hogy neked is magas ez a szint.
A jó hír az hogy simán hormonkezelés nélkül gyógyszeresen jól kezelhető.
Kíváncsi vagyok most mennyi lehet az én prolaktinom.
ancsika10
2013-04-20 13:02:59

Ismét egy sikertelen hónap:( és minden kezdődik előröl csak éppen a türelmem kezd fogyni így a 20.havi próbálkozás után.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!