Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-04-21 21:42:53

Tundie,
én hormon profil vizsgálaton voltam, ami fizetős volt; de én úgy tudom, hogy ezek az "extra" vizsgálatok mind azok. Én évente járok teljes vérkép vizsgálatra, ott is minden rendben, kivéve, hogy a koleszterin szintem alacsony :(
Szerintem a nőknél kezdetben ezek a vizsgálatok a legszükségesebbek, illetve ha ezek alapján bármire fény derül, akkor annak a kivizsgálása.
Tundie
2013-04-21 21:29:10

Úgy olvastam, hogy többen voltatok már ilyen-olyan laborvizsgálaton. Engem még csak progeszteron és prolaktin szint mérésre küldött el a dokim. Az is fizetős volt, mert, hogy azt csak magánlaborokban csinálják azt mondta.
Lányok, benneteket milyen laborvizsgálatokra küldtek el már?
Mindenki fizetősre jár, vagy csak azért küldött oda engem, mert magánrendelésen voltam ?
Most felemelte a Clostilbegyt adagját, újra kéne mennem vérvételre, bár nem mondta.
MRitu
2013-04-21 20:47:19

Köszi Moha :)
Tényleg jó volt, csak most nehéz, hogy visszament Ausztriába :(
Én is sokat kertészkedtem, gyönyörű virágaim és borsóm van már :)
Mi szinte mindent szétszedtünk..sokan mondták, hogy kár, mert amúgy is jó volt, de így sokkal jobb lesz, és inkább most mint később..nézzük csak: mi az összes közfalat kiszedtük, helyette lett máshova a fürdő, toldottnk hozzá úgy 25 m2-t, lesz tető csere, ablak és ajtók, máshova a bejárat, terasz, fűtés újra mert konvektoros volt..szigetelés, új aljzatbeton..na szóval nem unatkozunk, és minden pénzünket beletesszük..de nagyon jó lesz
Bár azt hiszem, majd csak jövő ilyenkor költözünk :)
Moha13
2013-04-21 20:38:48

MRitu

Üdv újra itt! :)
Örülök, hogy minden szép volt és volt egy jó kis vidám hetetek, sok boldogságot és sikert a házasléthez! :D

Mi is dolgozgattunk a héten a házunknál. A férjem a házban, én a kerten ültetgettem...mi most vagyunk a szétverős résznél, amin Ti már túl vagytok...:D
A tietek hogy alakul? Milyen átalakításokat csináltok? :)
MRitu
2013-04-21 20:27:05

fogtunder76

óó dehogy nem hiányoztatok..de a párom csak annyit hagyott gépezni, hogy beírjam a hőt, és utána semmi..az esküvő nagyon szép volt, kicsi, de volt minden..szörnyen megható volt, végig bőgtem az egészet..:)
A házunknál dolgozgattunk egész héten, majd májusban utazun el egy hétre..szörnyen gyorsan eltelt, de arra jó volt hogy nem értem rá a bbára görcsölni..sokat aludtunk, és nagyon vidám hét volt..:)
Ahogy már írtam, a hőt össze vissza mértem, de most valahogy nem is aggasztott :D
Kiara
2013-04-21 20:00:10

Sziasztok!
Két hónapja regisztráltam magam az oldalra és azóta folyamatosan figyelem a hozzászólásokat.Gratulálok a babát váróknak és kitartást a próbálkozóknak.
Én 27 éves vagyok a gyógyszert 2 hónapja hagytam abba és úgy vagyunk a párommal hogy nem teszünk ellene, amikor szeretne jönni akkor úgy is jön, az orvos meg megnyugtatott, mondta nem kell kiürülési idő a baba úgy is akkor jön amikor a szervezetem már felkészült rá.
Szóval ez lesz a 3. "próbálkozós" hónapunk, vitamint+palástfüvet már 1.5 hónapja szedem, iszom.
a hőmet nem mérem, mert hajlamos vagyok nagyon rágörcsölni a dolgokra és ahogy sok embertől hallom az csak meghosszabbítja a várakozást....szóval egyenlőre jobb így, mert nem érzem annyira gépiesnek a dolgot, viszont az együttléteket mindig feljegyzem :-)
Szóval így az elején a "sorsra" bízom magam, de érzem, hogy a május egy szuper hónap lehet, sok sikert mindenkinek :-)!
fogtunder76
2013-04-21 19:44:02

Szia Mritu :)
Te csavrgó :D egy csomót kerestünk !! Mesélj, milyen volt a lakzi? Minden rendben ment? :) Nem is értem...hogy nem hiányoztunk neked :D ;-)
MRitu
2013-04-21 19:33:37

jajj a görbe :)
MRitu
2013-04-21 19:32:39

Sziasztok LÁnyok! Egy hét szabi után visszment a párom dolgozni, így géphez ülök már..:)
Esküvőn túl vagyunk, nagyon jó volt, a múlt héten meg végig szabin voltnk..:)
Sokat aludtunk, nem is volt energiám csinálni ovu tezstet, meg volt mikor 6kor, volt mikor 9kor mértem hőt..
Most így nézek ki, de szerntem ez a havi görbe nem lesz mérvadó..:D
Nem tudom visszaolvasni kivel mi van, remélem minden ok, és jól áll mindenki ..:D
plumeria14
2013-04-21 18:15:37

Kira84,
mikor volt pozitív az ovu teszted? Tudod, hogy az előrejelzi a peteérést, a hőd alapján pedig csak utólag lehet megmondani, hogy mikor volt...Mivel ez az első hónapod itt, így a rendszer még a népességi adatokat alkalmazza rád, ezért tette a 15. napra az ovu várható idejét (29-14). Ahhoz hogy a rendszer "megtanulja" a te ciklusodat, kell minimum 2-3 hónap, amikor rendszeresen méred a hődet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!