Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-04-21 20:47:19
 
Köszi Moha :)
Tényleg jó volt, csak most nehéz, hogy visszament Ausztriába :(
Én is sokat kertészkedtem, gyönyörű virágaim és borsóm van már :)
Mi szinte mindent szétszedtünk..sokan mondták, hogy kár, mert amúgy is jó volt, de így sokkal jobb lesz, és inkább most mint később..nézzük csak: mi az összes közfalat kiszedtük, helyette lett máshova a fürdő, toldottnk hozzá úgy 25 m2-t, lesz tető csere, ablak és ajtók, máshova a bejárat, terasz, fűtés újra mert konvektoros volt..szigetelés, új aljzatbeton..na szóval nem unatkozunk, és minden pénzünket beletesszük..de nagyon jó lesz
Bár azt hiszem, majd csak jövő ilyenkor költözünk :)
Moha13
2013-04-21 20:38:48
 
MRitu

Üdv újra itt! :)
Örülök, hogy minden szép volt és volt egy jó kis vidám hetetek, sok boldogságot és sikert a házasléthez! :D

Mi is dolgozgattunk a héten a házunknál. A férjem a házban, én a kerten ültetgettem...mi most vagyunk a szétverős résznél, amin Ti már túl vagytok...:D
A tietek hogy alakul? Milyen átalakításokat csináltok? :)
MRitu
2013-04-21 20:27:05
 
fogtunder76

óó dehogy nem hiányoztatok..de a párom csak annyit hagyott gépezni, hogy beírjam a hőt, és utána semmi..az esküvő nagyon szép volt, kicsi, de volt minden..szörnyen megható volt, végig bőgtem az egészet..:)
A házunknál dolgozgattunk egész héten, majd májusban utazun el egy hétre..szörnyen gyorsan eltelt, de arra jó volt hogy nem értem rá a bbára görcsölni..sokat aludtunk, és nagyon vidám hét volt..:)
Ahogy már írtam, a hőt össze vissza mértem, de most valahogy nem is aggasztott :D
Kiara
2013-04-21 20:00:10
 
Sziasztok!
Két hónapja regisztráltam magam az oldalra és azóta folyamatosan figyelem a hozzászólásokat.Gratulálok a babát váróknak és kitartást a próbálkozóknak.
Én 27 éves vagyok a gyógyszert 2 hónapja hagytam abba és úgy vagyunk a párommal hogy nem teszünk ellene, amikor szeretne jönni akkor úgy is jön, az orvos meg megnyugtatott, mondta nem kell kiürülési idő a baba úgy is akkor jön amikor a szervezetem már felkészült rá.
Szóval ez lesz a 3. "próbálkozós" hónapunk, vitamint+palástfüvet már 1.5 hónapja szedem, iszom.
a hőmet nem mérem, mert hajlamos vagyok nagyon rágörcsölni a dolgokra és ahogy sok embertől hallom az csak meghosszabbítja a várakozást....szóval egyenlőre jobb így, mert nem érzem annyira gépiesnek a dolgot, viszont az együttléteket mindig feljegyzem :-)
Szóval így az elején a "sorsra" bízom magam, de érzem, hogy a május egy szuper hónap lehet, sok sikert mindenkinek :-)!
fogtunder76
2013-04-21 19:44:02
 
Szia Mritu :)
Te csavrgó :D egy csomót kerestünk !! Mesélj, milyen volt a lakzi? Minden rendben ment? :) Nem is értem...hogy nem hiányoztunk neked :D ;-)
MRitu
2013-04-21 19:33:37
 
jajj a görbe :)
MRitu
2013-04-21 19:32:39
 
Sziasztok LÁnyok! Egy hét szabi után visszment a párom dolgozni, így géphez ülök már..:)
Esküvőn túl vagyunk, nagyon jó volt, a múlt héten meg végig szabin voltnk..:)
Sokat aludtunk, nem is volt energiám csinálni ovu tezstet, meg volt mikor 6kor, volt mikor 9kor mértem hőt..
Most így nézek ki, de szerntem ez a havi görbe nem lesz mérvadó..:D
Nem tudom visszaolvasni kivel mi van, remélem minden ok, és jól áll mindenki ..:D
plumeria14
2013-04-21 18:15:37
 
Kira84,
mikor volt pozitív az ovu teszted? Tudod, hogy az előrejelzi a peteérést, a hőd alapján pedig csak utólag lehet megmondani, hogy mikor volt...Mivel ez az első hónapod itt, így a rendszer még a népességi adatokat alkalmazza rád, ezért tette a 15. napra az ovu várható idejét (29-14). Ahhoz hogy a rendszer "megtanulja" a te ciklusodat, kell minimum 2-3 hónap, amikor rendszeresen méred a hődet.
Kira84
2013-04-21 17:53:12
 
Sziasztok még nem rég regiztem az oldalra,mindig elolvasok hogy kinek mik a tapasztalatok itt.Érdekes ez a rendszer azt írták nekem hogy nem volt peteérésem ami nem valószínű mert pozitív lett a tesztem,bár sajnos 2-hét késé után sajnos megjött kérdeztem a dokit is hogy lehet ez ő meg közölte velem hogy rossz a tesz,én meg mondom neki hogy doktor úr na de 9 is rosszat mutat ezt nem hiszem el. Mire ő biztos méhen kívüli vagy csak kémiai terhesség volt.Elégé csalódott vagyok más is járt már így?Légyszi segítsetek....Ja és csatolom a mai görbémet....:)
plumeria14
2013-04-21 17:39:01
 
napsugar24
nem is tudtam, hogy a sperma vizsgálat eredménye már aznapra megvan...ez tök jó, mert legalább nem kell az embernek napokat, heteket várnia. A hormon-profil eredménye csak 1-2 hét alatt lett meg...mivel ezt meg kell ismételni a cikluson belül, így erre választ kb csak 1,5 hónapon belül kap az ember...de akkor ti most szépen párhuzamosan haladtok. Remélhetőleg minden rendben lesz és emiatt nem kell aggódnotok!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!