Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsiila
2013-04-21 08:23:32

Legalábbis nem látok hőmérsékletkülönbséget mások és magam hőmérséklete között a görbén.
kicsiila
2013-04-21 08:20:52

KatkaMano
Nekem se szokott lázam lenni, gyerekkoromban egyszer volt 41 fok felett, amit túléltem valami csodával, de azóta nem volt lázam, pedig többször voltam beteg. És, igaz nem első próbálkozásra, de ma teszteltem pozitívat. Úgyhogy nem befolyásol az semmit, hajrá! :)
Betty78
2013-04-21 08:07:49

Maximail

Kb. 1 éve nem védekezünk, de kifejezetten a babprojekten csak január óta vagyunk rajta. Február óta mérem a hőmet . Most így néz ki, bár az ovumat még nem tette át a ténylegesre.
maximail
2013-04-21 08:05:05

KatkaManó!

Én ilyen vagyok. Többnyire alacsony az alaphőm, és szerintem életemben ha 5-ször voltam lázas, abból 4-szer gyerekkoromban, egyszer pedig tavaly, amikor életemben először influenzás lettem. De akkor is max 38 fok volt a lázam, de már mozdulni nem bírtam, annyira lázasnak éreztem magam. Nálam már a 37 fog is abszolút láznak érződik.
Nem tudom, hogy ez mit befolyásol, gondolom alapból alacsonyabb tartományban mozgunk. A pajzsmirigyem elvileg rendben van, de jövő héten újból megnézik.
KatkaManó
2013-04-21 06:29:29

Jó reggelt Csajok :)

Lenne egy kérdésem, valamelyikőtöknek van olyan gondja ha beteg is nem szokott lázas lenni, szinte soha ?
Azért kérdezem, mert én sajna ilyen vagyok. Szerintetek ez mennyire befolyásolhatja a ciklus alatt a hőmérsékletemet ?

Fogtunder76, kicsit késve , de boldog születésnapot :)
maximail
2013-04-20 21:35:16

Betty78!

Mióta próbálkoztok?
plumeria14
2013-04-20 20:08:37

Betty78
ezzel nem vagy egyedül, én jövő héten pénteken leszek 36 éves…épp emberlánynak írtam az előbb, ogy voltam hormon-profil vizsgálaton, de az eredmény alapján minden a legnagyobb rendben, a görbéi is szépen alakulnak, így az orvossal még várnék. Félek, hogy ha arra koncentrálok, hogy biztos van velem valami baj és azért nem jön össze, akkor ezzel csak tovább stresszelem magam.

napsugar24
milyen vizsgálatokon voltatok? Hány hónap próbálkozás után mentetek el? Szerintem szépen alakul a görbéd, bár lehet, hogy utána kellene járni az alacsony hőmérsékletnek, ami utalhat pajzsmirigy rendellenességre. De ha voltál vizsgálaton, akkor kiderült volna, ha emiatt lenne alacsonyabb a hőd.

ancsika10
ne keseredj el, szorítok neked is és várunk a májusi csapatban…már vagyunk egy páran…lehet, hogy eddig mindannyiunknak ez hiányzott… A KÖZÖS DRUKK!!!!
fogtunder76
2013-04-20 19:53:09

Plumeria:)
Köszönöm szépen aranyos vagy hogy eszedbe jutott :))))
kicsiila
2013-04-20 19:46:53

Betty78
én nem írtam h az egyenes vetélésre utal! Hanem h vetélés után lesznek egyen, szabályos a luteális fázis SzerinteM. És SzerinteM az egyenesedő vonal azt jelenti h stabil a progeszteron, épp megfelelő a teherbeeséshez.
plumeria14
2013-04-20 19:30:46

fogtunder76,
egy dolog lemaradt reggel: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

emerlány
én is azért mentem el a hormon-profil vizsgálatra, mert mensi előtt mindig barnázgattam, és csak 2 napos a mensim. Én is azt olvastam, hogy ez utalhat sárgatest elégtelenségre is, de szerencsére minden rendben van. É 2 hónapja kezdtem el inni ovu után a palástfű teát és azóta elmúlt a barnázásom 

Ebonique
Mensi akkor is van, ha az adott hónapban nem volt ovud, ezt nevezik anovulációs ciklusnak… Szerintem is akkor volt az ovud, amikor a grafikon mutatja.

sangria
Azt olvastam, hogy az ovutesztet mindenkinek saját magához képest kell értelmeznie, mert lehet, hogy nem olyan érzékeny a teszt, hogy az alacsonyabb LH szintet is kimutassa. Az erősödés a fontos és neked azután van az ovud 24-48 órával, hogy a legerősebb a kontroll csíkod 

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!