Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
köszi :) ma néztem megint a pg53al, hogy mi a helyzet, és megint/még mindig pozitív. Az a gond, hogy nem tudom kibírni, hogy 1-2 óráig ne egyek és ne igyak tesztelés előtt, szóval nem nézegetem túl sűrűn :)
Szilvia1980
2013-04-29 18:06:26
Sziasztok! Lanyok, ha elofizetek mivel latok tobbet? Miben valtozik az ovu elorejzes?
sangria
2013-04-29 17:59:04
Puder: Ha az ovuteszted is akkorra mutatta, akkor elég valószínű, hogy akkor is volt:-) Az az egy tizednyi esés az semmi.
Ha nem vagy előfizető, vagy még csak most kezdted vezetni a hődet, akkor egyébként is csak a népességi előrejelzést teszi be a rendszer előre, nézd pl. nekem is ugyanazokra a napokra tette be, mint Neked.
maximail
2013-04-29 15:00:04
Puder!
Szerintem simán lehet, illetve még nem sötétített be a rendszer, szóval még előrébbre is teheti...
Puder
2013-04-29 14:53:49
Sziasztok,
A tapasztalt görbe-olvasóktól szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehetséges, hogy a 13. napon volt az ovum? testileg és tesztileg is akkorra tenném, de a rendszer még csak mára tette.
Lehet, hogy engem is az a pár nap cickafark + április együttesen kavart meg annyira hogy nem tudom hogy állok :)
napsugar24
szorítok, hogy a babár jelezzék a rosszulléteid és ne a nem vártat
Az új ciklust kezdőeknek sok-sok kitartást kívánok, és remélem a május a Ti hónapotok lesz!
maximail
2013-04-29 14:50:56
emerlány!
Hogyhogy három hónap múlva kell visszamenned? Az eredményt biztosan odaadja korábban! Különben mi értelme lenne az egésznek? Ezek az értékek hónapról hónapra változhatnak...
emerlány
2013-04-29 14:41:56
Sziasztok lányok!
Nos, végül mégis elmentem ma vérvételre (szerintem ma vagyok a 3. napon, úgy döntöttem a barnázós napokat, amik megelőzték 4 nappal a mensit annak ellenére nem számolom, hogy a doki onnan nézte a ciklusomat...)
Sajnos az eredményeket a dokinak küldik direktbe, hozzá viszont csak 3 hónap múlva kell visszamennem...
Viszont egyúttal terheléses vércukrot is mértek, nemcsak hormonokat, annyit láttam csak, hogy az éhgyomri értékem 5,7 volt - ez jó szerintetek?
maximail
2013-04-29 14:34:25
Sangria! Mi holnap indulunk neki. Kicsit frusztráló, hogy nem tudjuk, mi vár ránk...
KatkaManó! Ha a 12. dpo-n vagy, akkor ahhoz is nagy szerencse kellene, hogy a reggeli első vizeletből kimutassa egy 10-es teszt. Szóval még ne kenődj el!
napsugar24
2013-04-29 14:07:02
Sziasztok!
Én így állok ma. A teszt negatív-és a reggel is nagyon rosszul voltam-szerintem hamarosan meg fog jönni :-(
DRI44
2013-04-29 14:03:30
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehetséges. Próbálok visszaolvasni és képbe kerülni. Most töltöttem fel az e havi adatokat erre az oldalra, reménykedem ebben a hónapban, de egyéb okok miatt nem fűzök hozzá azért sok reményt.
köszi :) ma néztem megint a pg53al, hogy mi a helyzet, és megint/még mindig pozitív. Az a gond, hogy nem tudom kibírni, hogy 1-2 óráig ne egyek és ne igyak tesztelés előtt, szóval nem nézegetem túl sűrűn :)