Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kata1127
2013-04-29 12:05:44

Május :(, vasnap volt rendesen, előtte barnás bordós folyás és mai is kevés. Mellfeszülés fájdalom elmúlt, de továbbra is megvannak duzzadva, ja és szombat reggeli terhességi teszt negatív lett.. :(
kata1127
2013-04-29 12:04:05

sziasztok! az április:
Kira84
2013-04-29 11:55:11

Hát én már semmit nem értek,úgy haragszom magamra hogy reménykedtem hátha össze jön.De nem úgy tűnik hogy baba lenne:(hmm .Ilyen a mai görbém..:(Nem értem mért esett 2-fokot is a hőm...
Moha13
2013-04-29 11:48:30

Ja, és most kiderül, tényleg a cickafark kavart-e be ebben a hónapban. Májusban semmi cickafark. :)
Moha13
2013-04-29 11:14:59

Mirmite

Lehet, hogy már volt ovud a 10. ciklusnapon? Valahogy nagyon elindult fölfelé...és a leesés is megvolt. Remélem, azért voltaok együtt az elmúlt pár napban, annak ellenére, hogy ott voltak a szülők...:)
Mirmite
2013-04-29 10:34:46

Katkamanó

a szerda lehet hogy a Te napod lesz:)
Megy a drukk!
Mirmite
2013-04-29 10:33:07

Moha

Köszi kérdésed minden rendben:)
Kicsit mozgalmasak most a napjaink mert
látogatóink vannak.8 napig itt vannak nálunk
férjem szülei:)Még szerintem a ciklusom is felbolydult.
Most igazán nem értem a görbémet:)
De nem baj mert a hétvége is szuper volt:)

Mupp2

Mohával értek egyet kicsi kegyes hazugságok,nincs
ezzel semmi gond:)
Várjuk a beszámolót!

A görbe:)
KatkaManó
2013-04-29 10:07:19

Sajnos negativ a teszt :(
De fájnak a melleim, és sokat járok pisilni...
Az is lehet hogy korai még...Úgy döntöttem, hogy köv. teszt szerda ha addig nem lesz semmi :)
maximail
2013-04-29 10:01:54

KatkaManó!

Drukkolok majd a tesztnél! Én is gondoltam rá, hogy holnap reggel csinálok egyet, de meggondoltam magam. Nem merek... :-P Viszont nekem még nem kellene megjönnie, csak a vizsgálat előtt gondoltam, hogy csinálok, de nem lenne sok értelme... Viszont ha nekem négy napja késik, akkor már érdemes. ;-)
sangria
2013-04-29 09:59:08

Jó reggelt!

Mi is megbeszéltük a férjemmel, ma bejelentkezünk vizsgálatokra, és úgy döntöttünk, nem csak a hormonjaimat nézetem meg első körben, hanem rögtön mindent. 35 vagyok, feleslegesen ne menjen el több idő, ha pedig mindent rendben találnak, vagy közben mégis sikerül, hát annál jobban örülünk majd.
Nem meddőségi központba megyünk, hanem magánrendelésre, sokat olvastam, keresgéltem a témában, és találtam/ajánlottak egy dokit, aki mellett döntöttem. Szerencsére egészségpénztárral el is tudjuk számoltatni, mert amúgy nem lenne olcsó, de erre egyébként se sajnálnám a pénzt.

Azért ez is jó érzés, hogy ezt eldöntöttük:-)

Különben meg hajrá május!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!