Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
azt akartam írni, hogy nekem nem úgy tűnik, mintha NEM emelkedne...
plumeria14
2013-04-30 08:17:49
Sziasztok,
hát nem tudom,hogy ez a görbe most mit akar...nekem nem úgy tűnik, mintha emelkedne :( Igaz, a múlt hónapban is lassan indult az emelkedés...
Szerintetek?
Moha13
2013-04-30 08:13:21
ancsika10
Én csak folsavat (800 mikrogramm) szedek és halolajat (omega3 és E-vitamin komplex van benne). Ennyi. ezen kívül nagyon figyelek, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyek, meg úgy eleve egészségesen együnk mindenfélét, hogy hozzájussunk a szükséges vitaminokhoz.
Ami még szerintem fontos, hogy teljesen kiiktattuk a házból a vegyszereket már 2 éve, lecserélődtek a kozmetikai cikkeink (méreganyagmentes sampon, szappan, krém, smink, fluoridmentes fogkrém, kőolajas öblítők helyett ecet, mosogatáshoz öko mosogatószer vagy mosószóda, takarításhoz szintén mosószóda, ecet...tökéletesen ragyog minden, nem is értem, miért öntöttem addig a természetbe azt a sok agyonreklámozott mérgező tisztítószert).
Hát, ennyi. :)
Moha13
2013-04-30 08:04:23
Ancsika
Bocs, Náled nem azért szorítok, hogy kiderüljön, mi a gond, mert remélem, sikerült és nincs semmi gond. :)
Moha13
2013-04-30 08:03:35
Mupp, MAximail, Ancsika
Szorítok, hogy mielőbb kiderüljön, mi a gond.
Mupp
Nekem egyszer késett csak 5 napot, akkor, amikor nagyon vágytam babára éppen és kiderült, hogy az egyik munkatársam terhes. Úgy tűnik, annyira szerettem volna én is, hogy a szervezetem generált egy 5 napos reményt nekem...:X
ancsika10
2013-04-30 07:57:00
Szed valaki vmilyen terhesség elöti vitamint?
ancsika10
2013-04-30 07:54:05
Plumeria14!
Onnan gondolom hogy rossz helyen van hogy szombaton még nem volt ugye tüsző.a múlt hónapban is 11 nap kellett a tüszőérésig, de az valószínű hogy jó helyen volt akkor mert azon a napon csinálták az inszeminációt,tehát a doki szerint is ott volt.De mindjárt indulok uh-ra és meglátjuk.Csatolom a múlt havit
maximail
2013-04-30 07:18:56
Na, csajok!
Így lesz a gyönyörű görbéből nem szép görbe. :-( Tegnap pisilésnél már láttam is halvány barnás foltot, és úgy is érzem, hogy fog jönni. :-( Pedig még korai is... Na mindegy, úgyis mindjárt indulunk. Majd délután beszámolok, mi volt.
Napsugár! Én is úgy érzem, hogy nem bírom ezt már. Ti mióta próbálkoztok?
maximail
2013-04-30 07:16:21
Jaj, Mupp!
Sajnálom! Ez nagyon idegesítő. Én tavaly áprilisban voltam így, de akkor nekem egy hét késés után megjött...
napsugar24
2013-04-30 06:45:19
Sziasztok!
Sajna elindultam lefelé :-(
Azt hiszem bejelentkezek a Kááliba-ki tudja így is mikorra kapok időpontot. Nekem jön a nyári szünet, s akkor lenne jó járnom. Nekem még nem csináltak átjárhatóságit-volt már valakinek? Milyen?
Addig meg próbálkozunk, s jövő ciklustól kezdek 1 havi clostyt.
Kitartást mindenkinek-én már lassan úgy érzem, hogy nem bírom tovább