Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szerintem nem tudom, de nekem mielőtt most megjött, elmúlt a cicifájás...ebből gondoltam, hogy meg fog jönni...na meg leesett a hőm is. Szerintem a tesztnek már kell mutatnia valamit...hányadik dpo-n vagy? :)
Moha13
2013-04-29 07:48:06
Mupp2
(és mindenki más, akit nem akarnak megnézni a dokik 1 év próbálkozáson belül)
Ti sosem szoktatok hazudni valami jó és fontos cél érdekében?!
Ha én 10 hónapja próbálkoznék és most éppen a 21. dpo-n tartanék, mensi sehol, teszt negatív, én simán azt hazudnám, hogy 2 éve próbálkozunk, csak nézzen meg és mondják meg, mi van. Nem igaz, hogy az a két hónap ide-vagy oda annyira számít annak a dokinak...nekünk viszont annál inkább...végülis nem róla van szó, hanem RÓLAD!!
Lehet gondolni rólam bármit, én biztosan lehazudnám azt a pár hónapot, hiszen nem az ő élete...neki az a két hónap csak két hónap...nekünk meg két újabb remény és két újabb csalódás, várakozás, tanácstalanság, elkeseredés...
Kedves Mupp2! Ne hagyd magad...menj másik dokihoz esetleg és mondd, hogy 1 évi próbálkozáson túl vagytok. :)
Mupp2
2013-04-29 07:42:34
Hat sajnos nem mertek semmit,mert voltam orvosnál es azt mondtak,hogy egy évig nem küldenek sehova.10honapja lesz hogy próbálkozunk es előtte 9evig szedtem de idő közben ki ki hagytam egy hónapot.
A hőm az pedig mióta az oldalon vagyok csak azóta merem előtte sosem de mindig ilyen.
KatkaManó
2013-04-29 07:23:18
Hali Lányok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem mert ez az április tényleg bolond hónap...
Nekem sose szokott késni illetve plusz minusz 1 nap és megjön. 4. napja késik eleinte olyan mindjárt megjön érzésem volt, ma elmúlt és csak a melleim fájnak.
Ma fogok tesztet csinálni, de az alap hőm nagyon alacsony és hétvégén nem is volt időm mérni :(
Szerintetek?
maximail
2013-04-29 07:11:54
Sziasztok!
Mupp! Amúgy mindig ilyen alacsony a hőd? Nem alacsony a TSH-d? Nézték már?
Nagyon sajnálom, baromi idegesítő lehet... Várj még pár napot, és ha akkor is negatív a teszt, akkor menj el dokihoz.
Mióta próbálkoztok? Előtte szedtél gyógyszert? Meddig?
Moha13
2013-04-29 07:09:01
Mupp2
Hát, tényleg érdekes, én a helyedben felkeresném a dokit...nézze meg, mi a helyzet.
Mupp2
2013-04-29 06:59:20
Sziasztok lányok
Moha
Mindig 21napra jön meg es most semmi meg mindig!!!a terhességi tesztem negatív lett:((
Valami baj lehet velem!!!
Ma viszont így állok
Moha13
2013-04-28 23:59:43
Mirmite
Köszi, aranyos vagy. :)
Te hogy vagy?
Mirmite
2013-04-28 22:12:11
Napsugar24
Ne izgulj,szerintem elmúlnak a fájdalmak.
Biztató nagyon a görbéd:)
Mirmite
2013-04-28 22:10:58
Monalizi
Kitartás!
Mindjárt kedd lesz lehet az a Te napod:)
Szerintem nem tudom, de nekem mielőtt most megjött, elmúlt a cicifájás...ebből gondoltam, hogy meg fog jönni...na meg leesett a hőm is. Szerintem a tesztnek már kell mutatnia valamit...hányadik dpo-n vagy? :)