Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emerlány
2013-05-11 15:31:01

Hmm még mindig nem volt ovum, de tényleg csak 1-2 nap lehet hátra, addig (ahogy valaki találóan írta) élvezem az aktív hetet :-)
Dmonalizi
2013-05-11 13:02:35

Csak hullámzik és hullámzik.
plumeria14
2013-05-11 12:24:12

Dzsudzsa, Kira84
szerintem jobb, ha az ember ilyenkor nem is tud róla..azt sokkal nehezebb feldolgozni, ha az ember tudja/azt hiszi hogy terhes és utána mégis megjön…
Dzsudzsa
2013-05-11 11:49:57

Kedves Kira84!
Én is úgy lehettem, ahogy Te. 3 napot késett a nem várt. Nem volt otthon terhességi tesztem, mert én is megfogadtam, hogy várok legalább 4-5 napot, és csak utána tesztelek. Azonban volt ovu tesztem és hát csak furdalt a kíváncsiság. Az ovu teszt a nem várt után 3 nappal erősen pozitív volt. Másnap viszont megjött. Nagyon érdekesen, mert fél napig csak akkor jött belőlem 5-10 Ft-os nyákdarab, ha WC-re mentem (nekem , ha megjön, akkor jön, nincs napokig "előjele") Majd hirtelen megjött, jóval erősebben mint szokott, és görcsöltem, ami rám egyáltalán nem jellemző. Amúgy ugyanúgy 2 napig véreztem, mint szoktam. Érdekes. Várom én is a májust :))Hajrá Lányok! A természet is éled teljes erővel!
plumeria14
2013-05-11 11:33:15

ancsika10
Én sem értem, hogy miért nem sötétítette be a termékeny napokat, hiszen egyértelmű az emelkedés és már több, mint 3 napja magasabban van a hőd…lehet, hogy az kavarja be a rendszert, hogy az ovu előtt is volt magasabban a hőd.
plumeria14
2013-05-11 11:31:05

Kira84
lehet, hogy terhes voltál, de a teszt utólag (sőt sokszor előtte sem) mutatja ki, ezért sokan nem is tudnak róla…csak annyit tapasztalnak, hogy pl erősebb fájdalmai vannak menszeszkor és intenzívebb a vérzés…Nekem néhány hónapja volt ilyen, és olyan erős fájdalmam volt, hogy majdnem elájultam…utána néhány nappal mentem dokihoz, mert nagyon megijedtem és az volt az első kérdése, hogy nem lehet, hogy terhes voltál…mondtam, hogy simán benne volt a pakliban, de nem csináltam tesztet, így sajnos nem tudtam róla…megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek, ha legalább 5 napot késik…hát, eddig sajnos még egyszer sem jutottam el :(
Kira84
2013-05-11 11:04:55

Sziasztok lányok,hát azért csináltam még egy tesztet, de az már fúl negatív volt mint a LH teszt mint terhességi.Viszont szerintem terhes voltam csak nem ágyazódott be,de hátha majd ez a hónap meghozza a várva várt trónörökös... :)így álok ma.
plumeria14
2013-05-11 09:35:42

Sziasztok lányok,
tegnap sajnos nem tudtalak olvasni benneteket, hőt se mértem, mert sokkal korában keltem és este is nagyon későn értem haza...de mindjárt visszaolvasom a tegnapi nap történéseit, hogy képbe kerüljek :)
A mai görbém:
ancsika10
2013-05-11 09:31:24

JA azt elfelejtettem hogy az inszem a 17.napon volt,nem akkor amikor a rendszer jelezte.
ancsika10
2013-05-11 09:29:35

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat sok sikert és eredményes babavárást kívánok!

Azoknak akik mostanában tesztelnek nagyon szorítok:)

Nálam várakozás van ,de szörnyen lassan megy az idő.
Csatolom a mostani görbémet ,de azért arra lennék kíváncsi miért nem sötétítette be a termékeny napokat???

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!