Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-05-10 21:04:29

Puder

Amíg nem jön meg...tudod, addig bármi előfordulhat. :)

Segítség...nem értem a testem...:X
Most van a termékeny iőszakom, hétvégén kell ovumnak lennie valamikor, és az ovuteszt is ma már mutatott havány csíkot, szóval tuti, hogy holnap-holnapután obu, mégsincs nyálkám...:X
Nem értem, hogy miért, elvileg ilyenkor kellene a legtöbbnek lennie, erre nekem 1 héttel ezelőtt volt nagyon szép tojásfehérjém (tényleg ilyen Kínáig nyújtható), most meg semmi...csak ilyen kis krémes valami, sőt, együttlétkor is nagyon kevés. Szerintetek ez mi?
JA, és tuti nem 1 héttel ezelőtt volt ovum, mert akkor ért véget a mensim. A görbémen is látszik, hogy még nem volt ovum.
Puder
2013-05-10 20:48:05

hajrá aktív hetesek :)
nekem úgy néz ki holnap tuti megjön. 4 napja észleltem először minimális barnázást, ma délután már erősebben, és előző hónapban is így volt. de a következő hónap jobb lesz :)
Szép hétvégét nektek!
Moha13
2013-05-10 20:38:28

emerlány

Nálam is ma jelent meg egy halvány második csík...:)
emerlány
2013-05-10 20:03:21

Jelentem az ovu teszten megjelent halványan a második csík - megnyugodtam, ezek szerint tényleg csak eltolódik az ovum ebben a hónapban ;-)
Dmonalizi
2013-05-10 19:34:40

Szia.
bubuka27 és mindenki aki aggódik hogy nem rögtön jön össze. Én a fiamra két és fél évet vártam a lányomra másfél évet úgy , hogy akkor már tudtuk hogy lehet gyorsítani a dolgon. Nagyon szűkek voltak a petevezetékek és kellet egy pár perces beavatkozás amit csak a mensi után de csak ha teljesen elmúlt akkor két napig lehetett megcsinálni. Persze ha hétvégére eset akkor semmi. Most meg szeretnénk a mostani férjemmel egy közös babát és január óta várjuk. Ne add fel ilyen hamar.
bubuka27
2013-05-10 18:11:51

Moha 13.
Biztos túl aggódom de már a sokadik hónap csalódása lenne. :(
De most már kezdek úgy hozzá állni hogy ha meg jön ma -holnap,akkor köv.hónap új esély....
Dmonalizi
2013-05-10 16:37:01

Ja és most vettem észre , hogy én nem két napot menstruáltam hanem ötöt.Hava lett a többi. Írtam az ügyfélszolgálatnak.Ez így tok gáz. A múlt hónapot se veszi figyelembe mert ott 90% hogy terhes voltam de nem ágyazódott be, így 46.napra megjött.
Kira84
2013-05-10 16:35:11

Moha13.Szia igen mutatta az ovu teszt ezért sem értem 2-naponta voltunk együtt azt mondta a doki így több eséllyel indulunk .De sajnos nem lett igaza,már nagyon bele vagyok fáradva a sok kudarcba.Tudom sokan vannak még így ezzel főleg ezen az oldalon,de ma is mikor megláttam egy babát elszorult a szívem ,hogy nekem mért nincs.Na jól van nem kesergek tovább,Talán a május jobb lesz remélem.
Dmonalizi
2013-05-10 16:25:47

Sziasztok.
Szerintetek most mi a baja mért helyezte át.
emerlány
2013-05-10 15:59:55

Moha köszi én is ebben bízom, hogy valamikor a közeliövőben lesz ovum így szorgalmasan tesztelek. ..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!