Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2013-05-12 13:37:05

Moha szerintem a tegnap előtti együttlét is jó lehet na meg ma is kapd el az embert :-) Azt szokták javasolni hogy 2 naponta kell optimálisan együtt lenni a sikerért.
Adry03
2013-05-12 13:11:38

Moha

Én úgy emlékszem talán, hogy a fiúk a gyorsabbak és ők pusztulnak el hamarabb is. A lányok a lassabbak, de ők tovább is bírják. Ahogy már ez az életben általában lenni szokott. :))

plumeria

Volt 13-14-15 napos is. Sőt ha jól emlékszem tán még 16 napos is. Szóval akkor ez még semmit nem jelent. Bár a ciklusaim 28-29 naposak szoktak lenni nagy átlagban.

Mirmite

Sajnálom, de legközelebb már csak sikerül.

bubuka

Megy a drukk !!
plumeria14
2013-05-12 12:05:05

Adry03
Akkor az már nagyon bíztató, ha tegnapra nemvártad…általában milyen hosszú a luteális fázisod? Ezt mindenképpen ki kellene várnod, mert igazából onnantól számít késének a dolog….Ha jól számoltam, akkor most vagy a 12 dpo-n. Két napja volt egy ugrás a görbédben, az is lehet, hogy akkor volt a beágyazódás….Drukkolok, hogy mit hoz neked a holnap, a holnapután és az azután!

Moha13
az ovu napja még teljesen jó…azt olvastam valahol, hogy ekkor valamelyik nemre (sajnos már nem emlékszem) nagyobb az esély, mert azok a spermák gyorsabbak…biztos írnak erről valahol valami okosat…sőt, méf az ovu utáni nap is jó lehet, mert szerintem nem óramű pontossággal történnek a dolgok.

bubuka27
mikorra nem vártad? Általában hány napos a luteális fázisod, mert utána érdemes tesztelni…
Mirmite
2013-05-12 11:55:19

Én viszont beállok a júniusi csapatba:)
Egy nappal előbb jött meg a nemvárt.
Ráadásul kiírta az oldal 2 hónap hővezetés
után hogy nem tartozom a népességi átlaghoz:)
Mirmite
2013-05-12 11:52:50

bubuka27

Biztató a görbéd:)
Megy a drukk!!!
Mirmite
2013-05-12 11:51:48

Moha13

a két nappal ezelőtti is jó időben volt:)
A mai esti lehetne a bebiztosítás:)
Hajrá este!!
bubuka27
2013-05-12 11:51:13

Sziasztok.Mára a görbém :)És még nem jött a nem vártam.... :)
Mirmite
2013-05-12 11:50:22

Adry03 plumeria14

Megy a drukk nektek Nagyon!
Tényleg szép görbék de tudjuk hogy az nem sok
mindent jelent:(
Csak pozitívan álljatok a dologhoz:)
Moha13
2013-05-12 11:49:45

Köszi lányok!

Most már tuti, hogy ma hajnalban volt, mert most néztem és már negatív. Szóval reggel 7kor még az éjszakai LH-csúcsot kaphattam el...de nagyon furi, hogy tegnap este 8 körül még negatív volt. Utána nem néztem, de ezek szerint utána lett pozitív, ma hajnalban ovu és már megint negatív. Most már értem, hogy lehet, hogy valakinek egyáltalán nem mutat pozit az ovuteszt...hát így...hogy mondjuk egyik délután megnézi, negatív, aztán jön az LH-csúcs, majd következő napon délután már megint nem lát semmit, mert elmúlt...:X
Szóva ma már negatív. Szerintetek ha hajnalban kiszabadult, ma este még esélyes lehet a megtermékenyülés? Nem öregszik el addigra? Korábban nem fog sikerülni.
Adry03
2013-05-12 11:43:07

pulmeria

Sok sikert ! Lehet, hogy neked van igazad, mert én sem szeretném túlságosan beleélni magam. Már lassan azt se tudom mit is kéne éreznem vagy nem éreznem. Pedig megfogadtam,hogy nem fog érdekelni. Egyébként tegnapra nem vártam. Csak valamiért elég későre rakta az ovumat.

Moha

Én nem használok ovu tesztet. Pedig lehet kéne ? Mindig a saját megfigyeléseimre hagyatkozom + a görbére. Persze ahogy itt olvasgatom van amikor köze nincs a kettőnek egymáshoz. Attól félek, ha elkezdek ovu tesztet használni csak újabb rágörcsölés lesz a vége, mert a férjem össze-vissza van itthon. Úgyhogy annak nem látom túl sok értelmét.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!