Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-05-11 22:48:41

Moha13
nekem már kétszer is volt olyan, hogy az ovu napján (mármint amikor a tervezettbaba.hu mutatta), illetve az azt követő napon volt pozitív az ovuteszt. Ezt nem is értettem, mert hogy az ovutesztnek elvileg előre kellene jeleznie…
Moha13
2013-05-11 22:28:08

Szerintetek nem kéne már pozitívnak lennie az ovutesztnek, ha holnap van ovum? Vagy most lehet, hogy késpbb lesz, mint ahová jelöli? Merthogy még mindig nagyon haloványka a második vonalam...
Arika85
2013-05-11 22:12:48

Itt a görbém!Ha ma tojásfehérjés csiganyálszerű váladékozásom volt és együttvoltunk a párommal akkor sikerülhetett vélgre bébi?A ciklusom 13.napjától egyik nap együtt vagyunk másik nap szünet.
emerlány
2013-05-11 22:04:37

Plumeria : pontosan ezért tudom hogy még nem volt ovum - az ovu teszten is csak második napja látszik halványan a második csík. A furcsa az egészben hogy 10-13. Nap között volt eddig (ez az ötödik vezetett ciklusom , de 10 hónapja próbálkozunk)
plumeria14
2013-05-11 21:08:39

Dmonalizi
Akkor te már tudod a tutit…és nagyobb biztonsággal tudod hova tenni az érzéseket, mert már vannak gyerkőceid…Mi, akik az első babára készülünk, sokszor bizonytalanok vagyunk, hogy ez vajon az, vagy mégse…Nem tudunk mihez viszonyítani és szerintem sokszor csak azért érzünk/tapasztalunk bizonyos tüneteket, mert azt szeretnénk…Sajnálom a múlt hónapot és nagyon szorítok nektek!
Dmonalizi
2013-05-11 19:01:08

Szia.
plumeria14
Állítólag a nagy ugrás miatt rakta át de ha tovább vezetem vissza teszi.Csak az agáz ,hogy szerintem ma van az óvum mert tiszta tojásfehérjés és nyúlos a váladék. Kis nyilalást is éreztem ma mint a tüszőrepedésnél. De ugye a rendszer meg megkavarodott és nem mutat semmit.Még jó hogy két gyerekem van már és képbe vagyok ezzel azzal. Nem baj rajta vagyunk az ügyön és majd meglátjuk.A mult hónap gáz volt ,hogy minden tünetet éreztem minden szuper volt és egyik napra a 46. nap mind abbamaradt és másnap megjött.De nem adjuk fel.

plumeria14
2013-05-11 18:27:34

Amire mindannyian vágyunk!9 hónap 3 és fél percben :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GQ33ekqml-A#!

plumeria14
2013-05-11 16:06:39

Dmonalizi
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit válaszol neked az ügyfélszolgálat…bár én olvastam valami olyasmit egyszer, hogy valakinek rögtön a mensi után van az ovuja, akkor mensi alatt is teherbe lehet esni. Egyébként mikorra jelezte neked előre az ovut? Mikor változtatta ezt meg a rendszer?
plumeria14
2013-05-11 15:55:24

Betty78
szerintem ez a csökkenés az ovu előtti hőleesés…
plumeria14
2013-05-11 15:53:17

emerlány
az is lehet, hogy volt, csak a rendszernek még nem áll elegendő adat a rendelkezésére és ezért nem sötétíti be…ha jól emlékszem, akkor nekem ovu után 3-4 nappal szokta, attól függően, hogy mennyire határozott az emelkedés. Már biztos kérdezték (ne haragudj, ha igen), de ovutesztet nem használsz? Mióta vezeted a hődet? Eddig hányadik napon volt ovud?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!