Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adry03
drukkolok, mert nagyon szép a görbéd! Egyébként holnapra nem várod? Én bevállalom, hogy holnaptól nem nyúlok a hőmérőért….
Moha13
a görbe szerint szerintem is ma hajnalban volt az ovud…A tegnapelőtti akció simán jó lehet… Ma biztos, ami biztos, legyetek együtt, mert az ovu napja is jó! Az ovuteszt maximum 2 napig lehet pozitív, amennyiben a felszálló és a leszálló ágat is elkapod…ovu után negatív a teszt….
Moha13
2013-05-12 11:19:11
Adry03, Plumeria
Nagyon szépek a görbéitek, szorítok! :)
Moha13
2013-05-12 11:17:59
Jó reggelt!
Ma a tegnapi kis esés után elindult föl a hőm, viszont tegnap még negatív volt az ovutesztem. Most nem tudom, mi van...lehet, hogy nem mutatta a teszt? Mert nagyon úgy néz ki, hogy ma reggel volt...görbe szerint. Tudom, hogy nem reggel kel ovutesztelni, de azért megnéztem 7 óra után nem sokkal és már erősebb a második csík, mint tegnap, majdnem ugyanolyan erős, mint a control. Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy délután mit mutat majd. Szerintetek lehetett úgy ovum ma reggel, hogy tegnap még nem volt pozi az ovuteszt?
És tegnap nem is voltunk együtt, csak tegnapelőtt...ha ma reggel volt ovum, van így esélye, hogy a tegnapelőtti éjszaka elég volt?
Ja, és tudja valaki, hogy ha már megvolt az ovu, akkor már negatívnak kell lennie az ovutesztnek? Vagy még utána is mutatja az LH-csúcsot? Én úgy tudom, hogy csak előtte van LH-csúcs, mert az repeszti meg a tüszőt...de akkor most a görbém miatt nem értem, mi van...valakinek van ötlete ilyen esetre?
Bocs a hosszúért, csak tényleg nem értem...:)
Adry03
2013-05-12 11:16:35
pulmeria
Én is nagyjából így vagyok vele. Azt még valahogy kibírom, hogy ne teszteljek, de a hőmérést már tuti nem bírom megállni. Még kitart egyenlőre. Drukkolok mindenkinek !
plumeria14
2013-05-12 10:17:25
KatkaManó
köszönöm :) de én már félek reménykedni, ezért is döntöttem el, hogy holnaptól nem mérek…A múlt hónapban még a mensim napján is magasan (37) volt a hőm, aztán mégis megjött…remélem most nem így lesz, de jobb a békesség…
KatkaManó
2013-05-12 10:13:23
köszi Plumeria én is úgy saccoltam.
Neked meg ígéretes a görbéd szorítok. :-)
plumeria14
2013-05-12 10:09:15
KatkaManó
szerintem most van/volt, mert nagyon határozott az emelkedés…
KatkaManó
2013-05-12 10:06:49
én így állok.
Szerintetek most van ovum majd még csak lesz ?
plumeria14
2013-05-12 09:49:26
Jó reggelt mindenkinek,
én most eldöntöttem, hogy jövő héten nem mérem a hőmet, mert nem szeretném sem szétizgulni, sem pedig beleélni magam...lesz, ami lesz...jövő héten kiderül...
A mai görbém:
drukkolok, mert nagyon szép a görbéd! Egyébként holnapra nem várod? Én bevállalom, hogy holnaptól nem nyúlok a hőmérőért….
Moha13
a görbe szerint szerintem is ma hajnalban volt az ovud…A tegnapelőtti akció simán jó lehet… Ma biztos, ami biztos, legyetek együtt, mert az ovu napja is jó! Az ovuteszt maximum 2 napig lehet pozitív, amennyiben a felszálló és a leszálló ágat is elkapod…ovu után negatív a teszt….