Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emerlány
2013-05-12 21:43:13

Kabócakati gratulálok!
Moha, ráadásul nálunk is akkor volt akció, mint nálatok: tegnapelőtt este és ma este :-)
maximail
2013-05-12 21:12:14

Kabócakati!

Gratulálok, remélem, minden rendben lesz! :-)
Moha13
2013-05-12 20:55:47

emerlány

Hát, kísértetiesen hasonlít a szitu az enyémhez...nekem is már két napja ott volt halványan a második csík (előtte nem volt egyáltalán), szóval én azt vártam, hogy erősödik majd és egyszer csak bumm, ott lesz a pozitív egyforma, erre tegnap este még nem, ma reggel 7kor meg még jó hogy megnéztem, mert egyforma lett a két csík, 10 órakor meg már negatív volt, ugyan látszott most is a második, de már csak alig.Ma még 2 szer megnéztem délután is, de már nincs is második csík.
Lehet, hogy Nálad is éjszaka futott le a dolog...:X
Mondjuk elég furi, mert múlt hónapban 2 napig volt egyforma, aztán szintén a reggeli első full pozi lett, mert erősebb lett a második, mint a controll, aztán délután már semmi.
Úgy tűnik, nekem éjszaka kellene néznem a csúcsot...
bubuka27
2013-05-12 20:54:02

Pulmeria.
Volt már 12-15 nap között a luteális fázisom.
Köszönöm a drukkot. :)
kabocakati
2013-05-12 20:53:40

Sziasztok!
Annyi az új bejegyzés, hogy végig sem olvasom...
Most már teszteltem és pozitív lett! Ez már a 33. nap.
Eddig minden rendben és holnap hívom a dokit, hogy mikor menjek.
Remélem, mindent jónak fog találni.
Aki új annak mondom, hogy ez a 4. ciklusom, amit figyeltem. azóta próbálkozunk. Szóval ha minden rendben van mindkét félnél, ilyen hamar is lehet belőle valami!

Drukk mindenkinek,
kabocakati
kata1127
2013-05-12 20:44:51

Mirmite! Nekem is ezt is írta ki az oldal, szintén 2 hónapnyi vezetés után. szerintem ez nem jelent semmit. Nekem pl. múlt hónapban az ovu teszt pozítiv volt most meg csak halovány csík volt...Drukkolok Neked is , ne keseredj el.

Lányok, szedi vki az elevitet?
valaki1985
2013-05-12 18:57:10

Lányok ma voltam a Femibion Road Show-n és ott volt szó a Folsavról!

Hiába szedik nők 1000-ei teherbeesés előtt, nők 44%a nem tudja feldolgozni azt!

Mondták, hogy minden féle képen kell hozzá METAFOLIN, mert ez az enzim segít feldolgozni a szervezetben a Folsavat!

Csak egy tipp!
emerlány
2013-05-12 17:39:53

Tegnap már második napja látszódott az ovu teszten halványan a második csík de mára teljesen eltűnt. .. (mindkét nap délután 3-kor mértem) Nem tudom most akkor volt ovum vagy nem volt.. . Lehet én is úgy jártam mint Moha, bár az én görbém nem egyértelmû. .. :-$
timcsike0718
2013-05-12 17:32:37

Szerintetek rossz a hőmérőm vagy valami bajom lehet?
plumeria14
2013-05-12 15:01:11

Lányok,
rossz előérzetem van :( Elkezdett fájdogálni az alhasam...nem tudom, hogy ez most mi, mert általában csak a menszesz napján szoktam ezt érezni, de én csak 15-ére nem várom...és pontosak szoktak lenni a ciklusaim...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!