Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Capri. A luteális fázisom olyan 15-16 nap körül számoltam. De a mostani hónapom is clostys volt-nem tudom mennyire befolyásolta most. Most már lassan kiderül mi lesz a vége.
csillka
2013-05-29 13:39:47
Ha a héten nem jön meg hétfőn teszt. Mindenképpen írd meg mi az eredmény! Remélem összejött!
DinaDarko
2013-05-29 12:44:54
Én mensi előtt csak 1-2 nappal szoktam érezni bármit is. Most meg egész héten érzem a hasamat. Ha jól rémlik a múltkor is igy volt. Tesztelünk együtt hétfőn (megint)? :)
csillka
2013-05-29 12:25:20
DinaDarko
Valóban sok hasonlóság van a grafikáink közt! Hát én azt mondom a próféta beszéljen belőled!:)
Én menstruáció előtti tüneteket érzek, nem tudom mit kell érezni terhességnél. De már annyit képzelődtem, hogy magamnak sem hiszek!
kata1127
2013-05-29 11:50:50
sziasztok! tanácstalan vagyok. 2 napja enyhe barnás bordós folyás volt, igazi men.nem nevezhető. Ma reggel bordós, egész sok volt, be is írtam h "menstruálok" de ma d.e több volt a barna mint a piros rész a tamponon. Szerintetek? miért nem akar beindulni?
Ilyenkor megint mit jelöljek be?
DinaDarko
2013-05-29 11:38:38
Sziasztok!
Csilla, én hasonló helyzetben vagyok mint te, 21-ei ovu, teszt is igazolta. Még terhességivel várok jövő hétig, szombatra nemvárom. Ez az első hónapunk h megpróbáltuk, a görbét már korábban elkezdtem vezetni hogy tudjuk mikor érdemes. Ha azonnal sikerülne el sem hinném a szerencsémet - bár tüneteket érzek (hasfeszülés), első terhességemnél is nagyon nagyon korán éreztem és nemvárt napján már pozitiv lett a teszt. SZóval várj még mindenképp, jó lehet a vége! :)
csillka
2013-05-29 11:27:17
plumeria14
Igazad van, mert múlt hónapban voltam dokinál, meg akartuk nézni az ovulációt, a 14. napon mentem, és a doki azt mondta, már megvolt, és valóban abban a hónapban 26 napos volt a ciklus.
De jó, hogy idetaláltam, és mennyi segítőkész ember van itt! Köszönöm!
plumeria14
2013-05-29 11:07:18
Csillka
Ha valóban 21-én volt az ovud, akkor még szerintem is korai a teszt, mert ovu után minimum 12-14 napnak el kell telnie és a hőnek ezidő alatt magasan kell maradnia. Ha volt már 25 és 32 napos ciklusod is, akkor mindenképpen meg kell várni az „átlagot”, ami 29 nap és csak azután érdemes tesztelned. De szerintem elég későn volt az ovud, így valószínű, hogy ismét hosszabb lesz a ciklusod.
csillka
2013-05-29 10:58:09
Köszönöm a segítséget! A ciklusom mostanában sajnos minden hónapban változik. (25-32 nap)
Az igazság az, hogy az oldalon már nagyon rég regisztráltam, csak nem használtam eddig. Azt gondoltam hagyom, hogy történjen, ahogy történnie kell, de sajnos 1 év sikertelenség után úgy döntöttem minden módszert kipróbálok ami segíthet. :)