Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
advisory sajnálom de majd következő hónapban hátha sikerül.A szép görbe még nálam jelent semit .
advisory
2013-06-11 06:45:31
Na addig agonizáltam, míg megjött...:/
úgyh nem csinálok tesztet, de te lassan csinálhatsz:)
bocsi, h ennyit írtam, szép napot mindenkinek
advisory
2013-06-11 06:21:26
Jajj de jó neked:))
nagyon remélem, h a 37-es a te szerencseszámod:))
csináljunk egyet hnap reggel (ha nem jön meg addig)
bár mondom..ilyen alacsony hővel..én nem hiszem, h baba lenne..:/
advisory
2013-06-11 06:19:19
Adry...:)
nézd meg az enyémet...jóformán nem hűltem ki a 22C-os szobában..:D
ne törj le...a kövi hónap is a miénk...tudom, h nehéz, mindenkinek az..de fogjuk mi még tolni a babakocsit nyugi;)
Mi is buktuk, pláne nekem késik is mellé, már érzem, h lassan megjön, de még mindig nem akar...:Sgenyózik..nem vártam..hát nem jön:D
puszi csajok, és látjátok? sosem szabad feladni.:D
Gratulálunk a babához:)
jarókriszta
2013-06-11 06:17:52
advisory nem csinálsz tesztet? Nekem még fent van hőm .
advisory
2013-06-11 06:10:16
Nem értem...leesett a hőm..de nem jött meg...utoljára nagyon régen késett ennyit...mitől lehet..?
Mirmite
2013-06-10 22:02:30
Vivien1024
Vagyunk így egy páran(én 27 hónap)hogy már reménykedni se
merünk:(
De a görbédet nézve,szerintem most Neked egy kicsit lehet
reménykedni:)Mi meg drukkolunk ezerrel!!!
Vivien1024
2013-06-10 21:43:23
Sziasztok!
Adry,annyira rossz ezt mondani,de annyira tudom mit érzel. Több,mint 1,5 év próbàlkozàs,vérvétel,hormonvizsgàlat,gyógyszeres kezelés és még sorolhatnàm utàn ez az első szép és érdemlegesnek szàmító görbém,de màr nem merek hinni a szememnek sem, meg a hőmnek sem. Túl sok csalódàs ért màr engem is,de mindig talpra kell àllni. Új hónap,új remény! Én meg még vàrok... türelmesen. Màst nem tehetek. Szorìtok neked erre a hónapra!
Maryann1212
2013-06-10 19:23:12
Sangria
Èn 34 vagyok és az első babát várom. Mi nem sokat próbálkoztunk szinte nem is volt egy teljes mért hónapom, mert mindig közbejött valami. Viszont mi elég aktívak vagyunk , mármint a szex terén , annyit változtatunk ,hogy a peteérési időben programozottan voltunk együtt, Ezalatt azt értem :
mikor az ovu tesztem kimutatta hogy peteérésem van kb. 12 órával később voltunk együtt, de még akkor is erős volt a teszt csíkom. Nem nagyon csináltam gyertyát :)
csak picit feküdtem az együttlét után kb 10-15 percet.
Bár nekem lehet ,hogy az segített hogy abban az időben amikor megfogant a pici, akkor léggé elfoglalt voltam nem tudtam nagyon erre görcsölni. Nekünk a második hónapra sikerült.
Én 2011 szeptembere óta folyamatosan a dokihoz jártam, mivel endometriozist állapítottak meg, majd később nagyon magas proliaktin szintet , majd alacsony pajzsmirigy működést. Ezeket rendbe rakás után kezdtünk bele a babaprojektbe.
Azt hiszem nekem ez volt a szerencsém.
Bocsi már megint sokat írtam .
Üdv Maryann